escriu-me
My Photo

dimarts, 5 de gener del 2016

Dimarts, 5 de gener del 2016, a Lloret i a la resta de Selva Marítima



Avui hi he trobat:

Avui les portades són per en Mas i els Reis…

També els acudits






=================









=================









=============
=========
==============




Que els Reis us siguin ben generosos…  sigueu-ho també vosaltres...







Liciten la redacció del projecte per fer el tram de Lloret a Tossa de la nova C-32
La carretera, amb un cost de 98 milions d'euros, tindrà dos quilòmetres de longitud amb viaductes i un túnel d'1,5 quilòmetres
http://www.diaridegirona.cat/selva/2016/01/05/liciten-redaccio-del-projecte-tram/761058.html
L'article és un fullet propagandístic, suposo facilitat per la pròpia Generalitat, on s'expliquen les boniries de la construcció, (que costarà que els fills dels besnéts coneguin),  i que ja posats hi ha un detall de realitat que quan es tracta de donar serveis, sanitaris per exemple,  se'ns nega, però que per justificar el pelotazo d'Abertis llavors sí serveix: "L'àmbit al qual donarà servei la nova Ronda Costa Brava Sud té una població superior als 150.000 habitants i rep 2,5 milions de turistes anuals" .
Perquè no es donen aquestes xifres quan justifiquen el que Lloret no tingui  CAP obert les nits de la major part de l'any  ???


L'article acaba parlant de la consulta que aquí uns quants pocavergonyes ens han negat però que a Blanes sí tira endavant: "ahir a la tarda es van trobar representants dels grups polítics municipals, la Plataforma Aturem la C-32 i tècnics de l'Ajuntament de Blanes, per seguir treballant en els passos que cal anar seguint per fer el procés participatiu sobre el projecte de prolongació de la C-32"







ELS REIS DE CAN ROVIRALTA (per CARLOS ARBÓ)
 Fa pocs dies la Creu Roja entregava joguines per a 67 nens de 38 famílies de Lloret de Mar, en una campanya perquè el dia 6 de gener cap nen es quedi sense regals.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2016/01/05/reis-can-roviralta/760983.html
"la iniciativa de la Creu Roja desvetlla en alguns lloretencs ja granats els records dels coneguts com a Reis de Can Roviralta. En efecte, durant més de trenta anys, la primera setmana de gener els nens i nenes de Lloret pelegrinaven a la mansió del senyor Raúl Roviralta"




Milers d´estornells volant sobre el Canigó
http://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2016/01/05/milers-destornells-volant-sobre-canigo/761049.html





=====================









 La Generalitat projecta la variant fins a Canyelles del ramal de la C-32 de Lloret
El govern posa a licitació la redacció del final de la nova ronda Costa Brava Sud per 1,7 milions
http://www.elpuntavui.cat/territori/article/12-infraestructures/930077-la-generalitat-projecta-la-variant-fins-a-canyelles-del-ramal-de-la-c-32-de-lloret.html
"La variant que es projecta –amb l'actualització d'un estudi existent– no és factible a curt termini, segons admetien fonts del Departament fa un mes."
Si la mateixa Generalitat ja admet que l'obra "no és factible a curt termini,", no us agradaria saber què els van explicar, prometre, vendre o regalar als nostres pocavergonyes de regidors per acceptar la condició de fer-se enrere i dir no a una consulta a la ciutadania ???
Com deia aquell: “Aquí del que es tracta és si ens creiem que la gent té la capacitat i la intel·ligència per decidir allò que vol pel seu poble o no ens ho creiem, o sí creiem que els aquí asseguts estem en un estatus superior i volem decidir per ells.”  Orobitg dixit...








 L'ONCE reclama la implantació general del Braille en l'etiquetatge
L'ONCE va reclamar ahir que el sistema de lectoescriptura Braille s'implanti de forma general en l'etiquetatge de productes, béns i serveis per garantir l'“autonomia de les persones cegues”
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/929935-lonce-reclama-la-implantacio-general-del-braille-en-letiquetatge.html


=====================







El BON DIA BONA HORA d'ahir
http://www.ixac.tv/nova_radio_lloret/mp3/programes/2555.mp3

  • Entrevista a Jordi Martínez, president de l’agrupació de Defensa Forestal de Lloret, per parlar de la pel·lícula “La vida en Llamas”.
  • Entrevista a Josep Carreras, president de l’associació de veïns de les Alegries, per comentar la festa del Traginer d’aquest any.
  • Entrevista a Albert Ferrández, membre de l’esplai Shalom, per valorar com va anar la quina del passat 1 de Gener.


=====================









El procés participatiu de Blanes, endavant
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=8646
"Les empreses que vulguin concórrer hauran d’assessorar i donar suport a la realització del procés participatiu, així com complir cinc objectius més concrets. La identificació dels actors més rellevants al municipi en relació a aquesta actuació; l’assessorament i col·laboració amb l’Ajuntament en totes les fases; recollir les diferents opinions i discursos existents; la dinamització del procés i foment de la participació en la jornada de consulta; i la redacció d’una memòria final del procés."


Aquest dimarts arriben els tres Reis de l’Orient
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=8644

  • A Lloret Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar (18:00). Després es dirigiran a l'Ajuntament per saludar des el balcó. Posteriorment la comitiva anirà fins al pavelló, on els Tres Ries rebrà la mainada, (si hi ha l'onatge d'ahir a la tarda la mainada es quedarà sense Reis…)
  • A Blanes, arribada al Port (17:00). Durant una hora i mitja els infants podran lliurar les seves cartes a un dels tres Reis. A les set, inici de la cercavila fins a l' Ajuntament.
  • A Tossa, xocolatada a la zona de les escoles (17:00). Inici de la cavalcada a l'avinguda Catalunya (18:00) per dirigir-se a la plaça de l'Església.



=====================









Blanes concreta les condicions per adjudicar el suport al procés participatiu sobre la prolongació de la C-32
http://www.blanesaldia.com/blanes/25531-blanes-concreta-les-condicions-per-adjudicar-el-suport-al-proces-participatiu-sobre-la-prolongacio-de-la-c-32/


=====================












La Generalitat licita la redacción del tramo Lloret-Tossa de la Costa Brava Sur
Son dos quilómetros y tiene un coste de 100 millones casi toda la obra es un túnel
http://www.lavanguardia.com/vida/20160104/301192915483/catalunya-la-generalitat-licita-la-circunvalacion-para-unir-lloret-de-mar-con-la-carretera-de-tossa.html
" Las obras entre Blanes y Lloret empezarán la próxima primavera"





Los juguetes agotados que no encuentran ni los Reyes Magos
    El centro de mando de La Patrulla Canina se ha convertido en el regalo estrella y resulta imposible hacerse con uno nuevo en España
http://www.lavanguardia.com/vida/20160105/301204450451/juguetes-agotados-reyes-magos.html



=====================













MATEMÁTICAS
Cómo cortar un roscón de Reyes en ocho trozos iguales con solo tres cortes
Hay más de una solución
http://verne.elpais.com/verne/2016/01/04/articulo/1451917819_665380.html



amb les mans ben netes, això sí !!!


=====================






El BOP d'avui:




12219 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Obra Pública Edicte d'aprovació definitiva d'un projecte
"amb un pressupost d'execució d'1.019.318,08€ abans d'IVA, promogut per l'Ajuntament de Lloret de Mar i redactat per Martí Corominas Blanch i Jordi Colomé Dalmau, que fou aprovat inicialment per la Junta de Govern Local en sessió 1 de juny de 2015, ha estat aprovat definitivament per acord de la mateixa Junta de Govern Local en sessió de 7 d'agost de 2015"


=====================








El DOGC d'avui :




Ajuntament de Lloret de Mar
EDICTE sobre aprovació definitiva del Projecte d'ampliació i millora de la planta de tractament de lixiviats del centre de tractament de residus.
http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=713121&language=ca_ES
"amb un pressupost d'execució d'1.019.318,08€ abans d'IVA, promogut per l'Ajuntament de Lloret de Mar i redactat per Martí Corominas Blanch i Jordi Colomé Dalmau, que fou aprovat inicialment per la Junta de Govern Local en sessió 1 de juny de 2015, ha estat aprovat definitivament per acord de la mateixa Junta de Govern Local en sessió de 7 d'agost de 2015"


=====================




Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...