escriu-me
My Photo

dimarts, 16 d’abril del 2013

Dimarts, 16 d'abril del 2013, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

El PLE d'ahir,

Vam començar força puntuals; els darrers d'entrar els regidors del MILLOR ja les 6h tocades; l'interventor Sr. Arbó encara va venir més tard a i deu; però la que realment es va passar va ser na Quimeta que va entrar a les sis i mitja.
Faltava el regidor Barbero (MILLOR) que l'alcalde va excusar tot dient que a lo millor venia però no va pas venir.
La sala feia patxoca; no com a les grans ocasions però ja signaríem  on fos per tenir una venda d'entrades com la d'ahir cada Ple; els motius, dos: les mocions dels punts 8è, (declaració de sobirania), i 9è, (llibertat presos polítics sahrauís), que mentre l'una va portar independentistes, l'altre va aplegar amics del Sàhara…



Després de la signatura de l'acte anterior es va passar a llegir les facècies del Alcalde des del darrer Ple, però com que en el darrer aquest punt es va saltar doncs no estava preparat, segons van dir, ahir la cosa va arrancar de lluny, els primers actes eren encara de l'any passat, la relació va arrancar el 7 de desembre i acabava amb l'entrega de premis del rally de diumenge; pel mig actes de tota mena, però a diferència d'altres vegades on molts dels actes eren atencions als mitjans, ahir ni una paraula de la quantitat de vegades que va haver d'atendre ràdios, teles, diaris... en motiu dels esdeveniments succeïts a Lloret aquestes darreres setmanes…

El 3er punt feia referència al conveni signat amb el departament d'ensenyament de la Generalitat pel que se'ns atorga una subvenció d'uns 1300€ per any i alumne per a les llars d'infants municipals Lola Anglada i Pops, (273.000€).
Va encetar el torn d'intervencions el regidor no adscrit Sr. Cortés,  i ho va fer amb un incís previ on va acusar rebut de la carta enviada pel Alcalde on recordava als regidors les bones maneres i el respecte cap als presents, regidors, funcionaris  i públic que han de guardar en el desenvolupament dels plens, i que el Sr. Cortés va agrair.
A fe que l'esmentada carta va fer forat i va calar fort en el comportament dels regidors; per fi ahir no hi va haver insults, només es van poder sentir coses com aquesta:

  • Fuertes (MILLOR): "Tant per part de l'alcalde com del Sr. Orobitg se m'ha dit en repetides ocasions "fill de puta"…"
  • OROBITG (ERC):  "Jo mai li he dit "fill de puta", només li he dit que potser la seva mare és una santa però vostè tothom sap què és…"
Però quasi que la perla la va deixar anar el regidor Valls, crec que referint-se a Leonardo (PPC) tot i que qui va recollir el guant va ser el Sr. Fuertes (MILLOR):
  • Valls: Tothom sap que no s'ha de rentar mai el cap a un burro doncs a part d'una pèrdua de temps es llençar el sabó"
Us en poso també aquestes sense amo que també s'hi van poder escoltar:
  • Vostè és un incompetent...
  • Vostè està a la política perquè a la seva vida privada no es guanyava el sou...
  • La claca del públic que sembla que algú paga perquè vinguin…
  • La intel·ligència no és pas el seu fort…
  • (…)
Però, si la picabaralla no era suficient que quedés encerclada en els regidors, resulta que com Fuertes(MILLOR) parlant de la fiança que les obres del Blanca Aurora no havien fet efectiva i que va propiciar que se'n descobrissin 15 més que tampoc l'havien entregat, va responsabilitzar-ne al departament d'intervenció, i concretament el seu titular Sr. Arbó, i aquest, un cop acabat el punt, ma de micro es va plantar davant Fuertes (MILLOR) cantant-li les quaranta i dient-li que el que ell pretén és carregar-se la seva figura, a part de titllar-lo de difamador.
Val a dir que la intervenció del sr. Interventor o el Secretari en un Ple, tot i no ser usual, sí crec està reglamentada, per be que no crec que sigui per defensar-se d'acusacions sinó més aviat a tall de consultes.
La que segur no està reglamentada és la pèrdua de nervis i de papers que va tenir el Secretari, que a un gest o a una paraula del regidor Fuertes va respondre colpejant la taula com un boig fins al punt que l'Alcalde quasi li va haver de cridar a l'ordre.

Encara que no ho sembli, encara estem en el primer punt, el de la subvenció a les llars d'infants; aquí quasi que el pes de la discussió va estar entre el regidor Riera (CiU) i el regidor Rodríguez (ICV); Riera, que era qui el presentava i que ahir semblava o que venia del dentista o que parlava amb una patata a la boca, doncs realment parlava rar, va fer una defensa dels 1300€ en contraposició als 1800€ que es rebien en època del tripartit, tal com li recordava Rodríguez; aquest també va demanar si les subvencions enrederides ja s'han cobrat, a lo que el regidor Riera va esquivar el bulto tot dient que val més 1300€, encara que no ens ho paguin, que res…

Com que la cosa m'està quedant llarga, són més de les 10h, estic en el primer punt i encara tinc la cuina empantanegada i el llit per fer, iré per eina…

El 4t. punt feia referència a les normes que regiran a l'hora de demanar permisos, comunicar obertures de locals, inspeccions, seguretat etc, etc per tal de posar la normativa al dia després de la llei Òmnibus
Es va aprovar amb les abstencions del no adscrit, ICV i MILLOR

El 5è, 6è i 7è eren punts que ja havien estat en el Ple anterior i no es van aprovar doncs al ser temes urbanístics requerien  majoria absoluta dels assistents, i en aquell Ple el PSC s'hi va abstenir doncs no havia tingut temps de preparar-ho pel llarg contingut del Ple i el poc temps de que havien disposat per mirar-ho. Solventat aquest aspecte, ahir sí es va aprovar, per be que en els tres es va repetir el mateix resultat: abstencions del no adscrit, PPC i MILLOR i vot favorable de la resta.
L'explicació per part del PPC de la seva abstenció va ser que n'estava fins als nassos de les modificacions de POUM i que havia perdut la confiança en el que l'equip de Govern presentava.
Va ser aquí que Leonardo (PPC) parlant dels tancaments en el Rieral va acusar a l'equip de Govern d'actuar per amiguisme i va ser llavors que el Sr. Valls li va contestar lo del burro i el shampoo.

El 8è, que feia esment a la declaració de sobirania es va aprovar amb els vots contraris del no adscrit, PPC i PSC.
Aquí, tot i que en altres plens el PPC havia dit que mai més intervindria en mocions de caire supra-municipal hi va fer un speech que Déu n'hi do. El PSC va justificar el seu NO doncs la moció no era la que va aprovar el Parlament, on sí el seu partit hi va donar suport, doncs en paraules del regidor Bernat (PSC) aquella era més integradora.

En el 9è que feia referència als presos sahrauís; tot-hom hi va donar suport llevat del PPC que com que no sabia què dir-hi va dir que també s'hi hauria d'incloure altres presos…

El 10è feia referència a declarar non grates els propietaris de la LLUPSA. Tots van mostrar el seu suport als empleats i acreedors, però no va prosperar; només hi van votar a favor el no adscrit i ICV.
En aquest punt el MILLOR va presentar-hi una esmena demanant que s'ampliés la petició de persones non grates a VALLS i Crespo, però no a prosperar; tots hi van votar en contra llevat del propi MILLOR i l'abstenció del no adscrit.
Aquí va passar un cas curiós tot i que al meu entendre va ser un xic greu: el secretari va dir que com que el MILLOR no havia passat l'esmena amb anterioritat a la resta de grups no es podia tenir en consideració; i dic que al meu entendre era un fet greu doncs a quasi cada Ple hi han esmenes improvisades in-situ que mai han rebut aquest toc d'atenció per part del funcionari que a priori ha de ser imparcial.

El 11è feia referència a la petició d'ICV que s'aturessin les obres de can Juncadella.
Si Kafka haguera estat present s'haguera sentit llargament superat…
El Diari de Girona, (EL PUNT no diu ni paraula de Ple),  en fa un extens resum d'aquest punt, també  d'altres, i el titular és: "Una esmena d´ERC rebaixa la moció inicial presentada per ICV-EUiA "
A destacar l'expressió "Una esmena d´ERC rebaixa la moció" que traduïda a català normatiu podria dir-se'n ""Una esmena d´ERC  va descafeïnar la moció" o també ""Una esmena d´ERC va marejar la perdiu" o la que n'explica el motiu "ERC presenta una esmena per salvar el cul a CiU"…
L'esmena que el Sr. Orobitg hi presentava, i que va prosperar, qui l'ha vist i qui el veu, passa la pilota a la Comissió d'Urbanisme. El regidor Rodríguez ho va qualificar del bucle sense fi; la Generalitat diu que ha de ser l'Ajuntament i la moció diu que ha de ser la Generalitat. 

Això en matemàtiques té una figura que ho defineix perfectament la "Cinta de Möbius", pots muntar-hi a sobre i tant passes per dalt com per baix però mai te'n surts…

 

S'hi van poder escoltar excuses de tota mena, la més escoltada: que les indemnitzacions a pagar podrien ser milionàries… Veurem si un jutge diu que s'ha d'enderrocar com ho farem…
Però les més curioses van venir de la part de CiU; concretament el regidor Martínez (CiU), que déu n'hi do els galàpets que li fan menjar, va rebatre l'argumentació exposada pel regidor d'ICV tot dient que les dades que deia eren falses; que els tres mil dos-cents metros de construcció no són tals sinó "només" dos mil nou-cents; que no era una casa de 14 habitacions sinó "només" de 11; però quasi que les perles les va posar el regidor Valls (CiU) afirmant que ara era molt més maco que abans, amb un galliner derruït; i la perla negra va ser quan va dir que els 3.000m2 no eren tals doncs la part soterrada no computava…; només heu de veure les fotos per esgarrifar-vos que si a part de lo que es veu hi ha una part enterrada no serà pas una casa de masovers amb galliner sinó directament Manhattan…



 
des de mar


 


Com que l'esmena del regidor Orobitg (ERC) ho descafeïnava tot, al final ni el propi impulsor de la moció, ICV, hi va votar a favor; o sigui que la cosa del passar la pilota a altri es va aprovar amb els vots de ERC, PSC i CiU i l'abstenció de la resta.
ERC també hi va presentar una segona esmena demanant que s'obri el camí de Ronda però no carregant els neulers sobre qui va permetre un conveni que permetia tancar l'antic camí amb la promesa que els propietaris sine die en farien un altre, sinó que de nou passava la pilota a la Generalitat demanant´lis   celeritat...
Del camí e Ronda se'n va tornar a parlar en el torn de precs i preguntes, quan el MILLOR, sí carregava contra el regidor Riera que era qui va signar el conveni.
Aquí l'alcalde Codina va dir unes paraules esperançadores en el sentit de posar data a  la propietat perquè executi el projecte…

Parlant del camí de Ronda també es va parlar del tall que hi ha a cala Trons, i per les fotos que es van mostrar quasi que la gent que m'enviava els comentaris dient que allò s'arranjava amb un martell i una escarpa no tenien pas raó, doncs, tal com va explicar el regidor Riera,  no només es arranjar el camí sinó estabilitzar el que està apunt de caure, i això ja es més difícil. Sigui com sigui el camí de Ronda és un atractiu que dóna diners i prestigi i no pot ser que porti tallat tres mesos…

El darrer punt, el de l'obertura dels comerços fins a les 11h de la nit que proposava el MILLOR no va pas prosperar, tot i que de fer-ho es veu que no haguera servit per res doncs, a dir dels tècnics, l'òrgan competent per decidir això és l'alcalde i la Junta de Govern Local, previ permís de la Generalitat.
Va guanyar el NO de ERC, ICV i Ciu; s'hi va abstenir el PSC; i hi van votar a favor el no adscrit, PPC i MILLOR.
L'alcalde es va comprometre a fer-ho estudiar per la policia i si es favorable l'informe demanar-ho, però només juliol i agost.

Per acabar encara una curiositat:
Els dies que al Ple hi assisteix gent que no té per costum fer-ho sempre sonen mòbils; ahir més que mai, i amb les melodies més diverses, que quan sona mires la cara del propietari i quasi sempre conclous que aquella musica no fa per ell. Ahir el premi se'l va endur un senyor que de melodia tenia n'Ennio Morricone i el seu xiulet de "la muerte tenia un precio" fet pel millor xiulador del món, en Kurt Savoy. El podeu escoltar aquí sota i fins i tot potser posar-vos-ho en el mòbil…



 


 Fins aquí un gat, fins aquí un gos… (11.43h)



Avui hi he trobat:






Lloret aturarà les obres de Can Juncadella si la comissió d´Urbanisme ho demana
Una esmena d´ERC rebaixa la moció inicial presentada per ICV-EUiA i també s´inclou agilitzar la reobertura del camí de ronda
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/lloret-aturara-obres-can-juncadella-comissio-durbanisme-ho-demana/613161.html


La Fiscalia demana al TSJC que indagui si Crespo té comptes a Andorra
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/fiscalia-demana-al-tsjc-que-indagui-crespo-comptes-andorra/613075.html
"La jutgessa també ha citat a declarar com a testimonis tres exregidors de Lloret de Mar dels grups municipals del PSC, ICV i del GRILL"
"Previsiblement, la Fiscalia preguntarà també als regidors sobre el procés pel qual, un mes abans de les eleccions municipals de 2011, l'Ajuntament de Lloret de Mar va adjudicar de forma urgent el servei de recollida d'escombraries de la població a GBI Serveis."


Atropellen un nen de dos anys a Lloret quan creuava la carretera de Blanes
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/atropellen-nen-dos-anys-lloret-creuava-carretera-blanes/613074.html
"es trobava a la botiga que regenten els seus pares que és a tocar del mateix vial de la carretera de Lloret de Mar, al barri de Fenals. Tot d'una, segons fonts presencials, la criatura va sortir de dins el comerç i va travessar"
No en diu pas res del seu estat, només que van "traslladar la criatura fins al Trueta"



PROGRAMA DE TRANSICIÓ  ( per CARLOS ARBÓ)
 La monja benedictina Teresa Forcades i l'economista Arcadi Oliveres, ambdós referents del moviment dels indignats, han signat un manifest "que té per objectiu la convocatòria d'un procés constituent a Catalunya (…)
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2013/04/16/programa-transicio/613096.html
"Tanmateix el manifest, que vol aglutinar les forces d'esquerra, s'enfronta al dilema entre les ànsies de canvi social de molta gent i la supeditació a l'objectiu independentista.
Una vegada més, es vol repicar i anar a la processó."



Blanes
El PP confia en els treballs de Costes per recuperar la platja de s´Abanell
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/pp-confia-treballs-costes-recuperar-platja-sabanell/613086.html



Blanes
Més de 1.200 persones a la jornada de sensibilització de les escoles bressol a Blanes
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/mes-1200-persones-jornada-sensibilitzacio-escoles-bressol-blanes/613078.html


Blanes difon l´origen de mots catalans a través dels comerços
És una campanya de l'Oficina de Català i de l'Associació de Botiguers per la Diada de Sant Jordi
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/blanes-difon-lorigen-mots-catalans-traves-dels-comercos/613169.html


Una Nació, una llengua ( carta de Joan Boronat Lecha. blanes)
La llengua autòctona de Catalunya és el català, (…)És un insult a la democràcia i a la intel·ligència humana que un tribunal, format per un grup insignificant de persones, pugui legislar en contra d'una Nació.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2013/04/16/cartes/613097.html
No té res a veure amb aquesta carta d'en Joan Boronat però com que s'hi troba quasi enganxat us poso la correcció d'error que hi ha;  també per aclarir-ho be: "Porfirio Fernández és jutjat a l'Audiència de Girona acusat de matar l'exparella de la seva amant, i no l'amant de la seva exdona, com per error publicàvem"; ara ja només ens falta saber qui és quest Porfirio.

Uns 550 habitatges de Vidreres tenen bonificacions a la taxa d´escombraries
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/550-habitatges-vidreres-tenen-bonificacions-taxa-descombraries/613077.html
"una bonificació del 20% en la taxa de recollida i tractament d'escombraries per haver utilitzat quatre o més vegades, en mesos diferents, la deixalleria municipal "


Platja d´Aro fa un projecte més barat per reobrir el camí de ronda
El presentarà a Costes de l'Estat durant el mes vinent i manté el trajecte tradicional
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/platja-daro-projecte-mes-barat-reobrir-cami-ronda/613080.html



La Guàrdia Civil posa 227 denúncies contra el medi natural durant el 2012
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/guardia-civil-posa-227-denuncies-contra-medi-natural-durant-2012/613085.html
"Una vintena de denúncies van correspondre a pescadors sense llicència per a la pràctica d'aquesta activitat o que utilitzaven més canyes de les dues permeses per individu."
Només 20 denuncies per temes de pesca vol dir que la Guàrdia Civil hi dedica un agent i està de baixa doncs per posar 20 denuncies només cal  anar un parell de tardes a l'estiu i tres nits a l'hivern a qualsevulla de les nostres cales i platges i de gent pescant amb arpó o canya sense llicència n'és ple; i són d'aquella gent que deixen el peix morir lentament a la galleda tota la tarda a ple sol per distracció dels fills per després al marxar tirar-lo a la paperera de torn...



El SOC selecciona personal d´hostaleria i turisme per a Alemanya
http://www.diaridegirona.cat/economia/2013/04/15/selecciona-personal-dhostaleria-alemanya/612931.html
Ja només ens falta que ens agafin els veritablement professionals del sector...



Una família d´Anglès pot estalviar 500 € a l´any si beu aigua de l´aixeta
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/familia-dangles-pot-estalviar-500--lany-beu-aigua-laixeta/613076.html
O l'aigua que es ven a Anglès es molt cara o els anglesencs i anglesenques beuen aigua per un tub...



Els acusen de simular un robatori de 350.000 € i diuen que van errar càlculs
Un dels tres processats, que són hotelers, va ser director d'Arquitectura i Habitatge durant la presidència de Jordi Pujol
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2013/04/16/acusen-simular-robatori-350000--diuen-que-errar-calculs/613060.html


=====================










No sé que passa darrerament amb aquest diari però Lloret o no surt o surt quan la notícia ja no té fulles; avui no hi trobo ni una paraula del Ple d'ahir; desconec si només és a l'edició digital i a la de paper sí en parlen però a la web ni una paraula…
L'única notícia que la segona/tercera ciutat de la província va generar ahir per EL PUNT és aquesta:


Un nen, ferit en ser atropellat a Lloret
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/637180-un-nen-ferit-en-ser-atropellat-a-lloret.html

blanes
L'acte de llars d'infants rep 1.200 visitants
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/637206-lacte-de-llars-dinfants-rep-1200-visitants.html



 Els comerços de Blanes potencien el català
Impulsen una campanya per difondre el significat d'una trentena de paraules
També es pretén donar a conèixer l'origen divers dels mots
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/637192-els-comercos-de-blanes-potencien-el-catala.html


Troben unes restes a Sant Benet de Tossa que n'expliquen els orígens
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/637105-troben-unes-restes-a-sant-benet-de-tossa-que-nexpliquen-els-origens.html

=====================









Lloret debat donar suport a la declaració de sobirania aprovada pel Parlament
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=7457
ÀUDIO
ESCOLTAR Núria Querol

33 establiments oferiran menús de l'arròs
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=7455
ÀUDIO
ESCOLTAR Josep Franch

Un podi belga i català per un ral·li '10'
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=7458

ÀUDIO
 ESCOLTAR Alex Romaní

El català, una competició de nivell elevat
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=7459

ÀUDIO
 ESCOLTAR Cesca Cornellà, responsable de l'Oficina de Català,


=====================









Campanya sobre les arrels del català
S'ha organitzat en motiu de Sant Jordi
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=6567

Vida i obra de Bolaño a Aula Blanes
Es farà aquest dimarts a la Biblioteca Comarcal
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=6566
Audio
Escoltar Jordi Gaitan

=====================









Avui conferència d’Aula Blanes: «Bolaño, detectiu literari»
http://www.blanesaldia.com/blanes/8874-avui-conferencia-daula-blanes-bolano-detectiu-literari/

El PPC facilita una reunió entre representants del sector turístic de Blanes i Costes
http://www.blanesaldia.com/blanes/8868-el-ppc-facilita-una-reunio-entre-representants-del-sector-turistic-de-blanes-i-costes/



=====================




LA RAZÓN

 El fiscal pide investigar si Crespo tiene cuentas bancarias en Andorra
El Ministerio Público quiere seguir el rastro del dinero del diputado de CiU
http://www.larazon.es/detalle_normal/noticias/1888961/local+cataluna/el-fiscal-pide-investigar-si-crespo-tiene-cuen#.UWzzi4Ldm6Y
"Junto al empresario imputado, la juez citó a declarar como testigos a otros tres ex concejales de Lloret de Mar de los grupos municipales del PSC, ICV y del Grup Independent de Lloret (Grill). El objetivo es saber cómo se aprobó conceder una bonificación del 50 por ciento en el pago de impuestos al proyecto impulsado por Petrov para construir un centro comercial en este municpio."

 
El ex alcalde de Lloret Xavier Crespo, el día en el que declaró ante el juez como imputado                



=====================



NUEVA TRIBUNA

Vía libre para la ocupación del 75% de la costa
La modificación de la ley de Costas conllevará una invitación para la ocupación urbanística de la Zona de Servidumbre de Protección.
http://www.nuevatribuna.es/articulo/medio-ambiente/via-libre-para-la-ocupacion-del-75-de-la-costa/20130415163319090964.html
"Ecologistas en Acción advierte que esta disposición no realiza ninguna evaluación en los municipios que se pueden ver afectados por este cambio legislativo y advierte del grave peligro que puede conllevar para núcleos urbanos y periurbanos que han construido paseos marítimos sobre cordones dunares o partes altas de la propia playa (…) como es el caso de Blanes,"


=====================







Taxi y turismo ( carta de Ángel Lozano (Barcelona))
Estamos dando una imagen muy triste, con las trampas de los taxistas. Los más perjudicados son el turista y nuestra imagen
http://www.elperiodico.com/es/cartas/entre-todos/taxi-turismo/75266.shtml

=====================




El BOP d'avui :

https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2013/73/2013730.pdf


4206 - AJUNTAMENT DE LLERS Edicte de notificació
el vehicle marca ROVER model 220, color
verd, amb matrícula número B0742VK i bastidor núm. SARRFMNHMKD363527
es trobava estacionat per un període superior
a un mes al carrer Ebre s/n d’Hostalets de Llers
es notifica a OLEH LOZOVYY
Crec que és/era de Lloret
 

=====================






El DOGC d'avui :


http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.175f6f96e658ffc3e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=641a7e48f7b6e210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&seccion=5&numDOGC=6356&anexos=1#


RESOLUCIÓ ENS/797/2013, de 3 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria pública per a l'atorgament de subvencions a centres educatius de Catalunya sostinguts amb fons públics que imparteixin ensenyaments d'educació secundària obligatòria per a l'aprenentatge actiu d'idiomes per a l'any 2013.
http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=633482&language=ca_ES

ORDRE ENS/55/2013, de 3 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la selecció de projectes de centres educatius públics d'educació primària per a la realització d'activitats extraescolars o complementàries dins d'un Pla integrat de llengües estrangeres (PILE), i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2013.
http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=633390&language=ca_ES
 

=====================






Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...