escriu-me
My Photo

dimarts, 27 de novembre del 2012

Dimarts, 27 de novembre del 2012, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

diumenge

TEATRE

Edat recomendada a partir de 6 anys.
Espectacle en castellà
Preu: 7€
Hora: 17:30h
més info AQUÍ



=================
=================
=================

l'altre setmana


Avui hi he trobat:



Acusen Lloret d´afavorir dos partits amb dades avançades del pressupost
El Millor, PP i l'edil no adscrit denuncien el govern d'amagar-los informació i de falta de diàleg
"asseguren en un comunicat que el govern de Lloret de Mar el què està fent és treballar "primer amagant i després buscant i subornant el vot d'alguns partits de l'oposició a canvi de disposar de diners en les partides pressupostàries i obtenir el seu vot favorable"."



turisme a la baixa ( per CARLOS ARBÓ)
El senyor Arbó ens facilita tota una serie de dades sobre la temporada turística lloretenca, "dades que proporciona l'Enquesta d'Ocupació Hotelera", però ens adverteix que "les estadístiques es confeccionen a partir d'uns qüestionaris que omplen els responsables dels establiments. Atès que la picaresca és una pràctica arrelada, no es pot descartar un biaix important entre la resposta i la realitat"
Un cop fet l'anàlisi científic d'aquestes dades el Sr. Arbó en treu una conclusió in-apel·lable: "Com sempre, doncs, la temporada turística a l'hoteleria lloretenca, no ha estat ni bona ni dolenta sinó tot el contrari."
No us quedeu amb l'anècdota, feu una ullada a les dades encara que només sigui per saber que la temporada hauria deixat a Lloret "uns ingressos de 248,25 MEUR"; lo dolent és que la majoria desconeixem on…



Les fotos de tots els parlamentaris



Blanes forma nous monitors de lleure
"es farà durant les vacances de Nadal i possibilita el seus participants a desenvolupar feines relacionades amb l'educació en el lleure, com a monitor de casals i colònies o menjadors escolars, així com altres àmbits escolars o formatius i de l'oci."


El mercat hipotecari gironí manté la seva tendència a la baixa al setembre
"El nombre d'hipoteques sobre habitatges que s'ha registrat a les comarques de Girona el setembre ha sumat 514 unitats, cosa que suposa una caiguda del 25,07% en relació amb el setembre del 2011,"



El ple de Caldes renuncia a la paga de Nadal i la dedicarà a serveis socials
La partida és de 7.000 euros i es destinarà a la distribució de menjar per als necessitats i a Càritas
En el darrer Ple de Lloret hi havia una moció d'ICV en aquest mateix sentit, però no va prosperar; hi va haver excuses de tot tipus per no aprovar-ho, i és que és molt fàcil decidir sobre diners d'altri però el cocodril que tots portem a la butxaca que no ens els toquin.

L'excusa que més em va agradar de les que es van escoltar en aquell Ple va ser la d'un regidor que deia que no es pot treure així com així una paga doncs qui més qui menys tots tenen una hipoteca a la que fer front, com si la resta de mortals i més concretament els empleats municipals als que no solament se'ls hi ha tret aquesta paga sinó que han sofert altres retallades, com si ells no tinguessin hipoteca, fills, nets, avis… com si no fossin de xe món, vaja…
En aquell Ple però, l'alcalde Codina va dir que quan el Govern va decidir treure la paga de Nadal dels empleats municipals ell sí va renunciar voluntàriament a la seva, un gest que l'honra...


La contaminació urbana és clau per a la pneumònia i l´asma infantils



Si està aturat, és perquè vol ( per JOSEP LLUÍS MICÓ)
La crisi que va començar maltractant les carreres vinculades a les arts, les humanitats i les ciències socials ha acabat perdent el respecte a qualsevol disciplina, per tècnica i específica que resulti.
"Si us plau, evitem la trampa de concloure que si algú continua estant desocupat és perquè vol, ja que, suposadament, només hauria d'establir-se per lliure per deixar enrere aquesta situació."


El mal que fa ´El mundo´ ( per ALBERT SOLER)
L'article fa referència la notícia de dissabte passat "El Govern indulta de nou quatre mossos perquè no entrin a la presó "
"Els catalans tenim la mala sort de ser governats per dos governs bananers alhora: el d'Espanya, que ha aprovat els dos indults consecutius, i el de Catalunya, que els sol·licita i manté dins de les forces de seguretat quatre energúmens que van torturar un ciutadà."
I la referència que a "El Mundo" fa el titular és aquesta: "El mal que ha fet El Mundo no és fer fracassar CiU, que hauria fracassat igual. El mal que fa a tots els catalans és que els Mas i Duran estan convençuts que han perdut injustament."

=====================



Picabaralla pel pressupost municipal de Lloret
Part de l'oposició acusa el govern de no ensenyar-los la proposta de comptes
"Segons van explicar en un comunicat, CiU i ERC “busquen i subornen el vot d'alguns partits a l'oposició a canvi de disposar de diners en les partides pressupostaries i obtenir el seu vot favorable”.
"Segons van explicar fonts municipals, tots els grups polítics rebran la informació corresponent a l'esborrany de pressupost municipal demà passat en la comissió informativa, “tal com marca la llei”, van subratllar. Aquestes mateixes fonts van afirmar que el que s'ha fet fins ara amb el PSC i ICV-EUiA ha estat “iniciar diàlegs”."



Ressaca electoral ( per MARC LINARES ROIG / Lloret de Mar (Selva))
"(…) Oriol Junqueras i ERC són els guanyadors morals, la pilota està ara a la seva teulada. L'evolució d'ERC amb el candidat Junqueras ha estat positiva."




Caldes dóna a Càritas la paga extra de Nadal
La proposta es va aprovar ahir per unanimitat en el ple municipal
A Banyoles també…

Els regidors amb paga extra de Banyoles hi renuncien
L'equip de govern, quan pugui, mirarà de destinar a partides relacionades amb serveis socials els aproximadament 12.500 euros a què puja l'import total



la punxa d'en JAP
i ara què ??? sembla preguntar-se l'embarretinat de l'urna… i també s'ho pregunta aquest article:

I ara què? ( per Miquel Mayol)
(…) "ara la consulta és possible, necessària i es pot guanyar. Més s’esperarà per a fer-la més difícil serà que s’organitzi i, si es fa, menys probabilitats hi haurà que es guanyi. És ara o mai.."


Precipitació ( per Manuel Cuyàs)
"Artur Mas, tan fred, tan cartesià, tan immune a la frivolitat, es va precipitar. Va voler posar-se al capdavant de la manifestació de l'Onze de Setembre –sense haver-hi anat– (…) En realitat Mas ha fet campanya per ERC."

Encara som aquí ( per Isabel-Clara Simó)
"Aquestes eleccions han palesat dues coses: una, que Convergència s'ha equivocat convocant eleccions anticipades; dues: que Espanya es farà un tip de riure's de nosaltres."

El plaer de l'erotisme literari ( per Isabel LLauger)
"aquest darrer estiu s'ha produït un fenomen curiós. Totes les senyores, o gairebé totes, amb les que he compartit tertúlia, sopars, platja i gintònics m'explicaven el seu delit i afició per la lectura de les relacions amoroses i sexuals entre Christian Grey i Anastasia Steele."
Suposo que na Isabel-Clara parla del "50 ombres de Grey" de E.L. James

=====================



Una gimcana per mantenir desperta la consciència
El Puntet convoca la novena edició de la gimcana per la Sida.
Àudio



Càrites organitza un gran recapte d'aliments per aquest divendres i dissabte
Àudio


Un reconeixement a la feina ben feta
La guia Gourmand ha escollit l'hotel i Spa Sant Pere del Bosc com al millor hotel a Catalunya del 2013
Àudio


Nova licitació d'aparcaments
L'Ajuntament ha obert el termini per sol·licitar una plaça d'aparcament al pàrquing que hi ha sota de l'antiga plaça de braus, on ara hi ha un centre comercial. En total són 25 llocs i la concessió serà per als propers 40 anys. El preu total és de 16.500 euros que es poden pagar de cop o bé a terminis.
Àudio


Cursa solidària aquest diumenge a Lloret
L'organitza l'associació de veïns del barri del Rieral per col·laborar amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio
Àudio



Satisfacció per la jornada il·lusionista i solidària
Àudio


Resultats molt irregulars pels principals equips esportius de la vila

=====================





=====================




¿Le arruinaría que alguien viera su correo?
Si hasta los mensajes del director de la CIA han sido desvelados, ¿cuán vulnerables somos los demás?
Hay muchas formas de espiar la correspondencia electrónica, pero también trucos para protegerse



=====================




"sirva de citación en forma a MON-MAR LLORET, SL cuyo actual paradero se ignora"
Crec que és una immobiliària de Blanes

=====================




El DOGC d'avui :


EDICTE del Consell Comarcal de la Selva, sobre acceptació d'una delegació de gestió (exp. 2012/1007).
la delegació de la gestió administrativa i la recaptació en període voluntari d’un ingrés de dret públic local de l’ajuntament de Lloret de Mar.

=====================

Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...

Algunes de les publicacions escrutades:
DIARI DE GIRONA, AVUI/EL PUNT, NOVA RÀDIO LLORET, RÀDIO MARINA, blanes al dia, blog blanes, ara, Girona Notícies, Girona info, Ràdio Palafolls, 3CAT24.cat, EL PERIODICO, EL PAIS, LA VANGUARDIA, ABC, HOSTELTOUR, CADENA SER, Butlletí Oficial de la Província (B.O.P.) de Girona, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC)...

Els criteris de censura han estat d'en:
Seeet
http://grimmelgrimmel.blogspot.com
Si us plau, pensa en el medi ambient abans d'imprimir els correus que reps !!!

Si hi trobes utilitat i penses que pot interessar a algun conegut teu, pots fer-me arribar la seva adreça i l'inclouré en el mailing.
Si vols deixar de rebre-ho, doncs no ho llegeixes mai i a sobre t'emplena el correu de brossa o no t'interessa o no tens temps o no ho vols i punt...diguem-ho.
Si per contra et serveix de quelcom o vols aportar algun suggeriment, també s'agraeix si m'ho dius, encara que només sigui per saber que ho llegeix algú...
Les faltes, tant les gramaticals com les ortogràfiques, són una gentilesa de l'autor...