escriu-me
My Photo

dissabte, 21 de juliol del 2012

Dissabte, 21 de juliol del 2012, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

Avui hi he trobat:

A mil i un mitjans nacionals i estatals: "Mullera, apartado del equipo por presunto dopaje"



Ho trobareu aquí:
http://www.google.com.mx/news/story?ncl=drMEnMj1D6yBdEMK1wfaI-3nMUnxM&ned=es_mx



Mullera, exclòs dels Jocs COP A L´ESPORT GIRONÍEls ja famosos correus electrònics entre l´atleta de Lloret i l´anònim especialista en entrenament esportiu han acabat per fent baixar Àngel Mullera del tren del Jocs Olímpics de Londres després que la Federació Espanyola decidís ahir excloure´l de l´equip davant les pressions polítiques i el fort rebombori mediàtic.
http://www.diaridegirona.cat/esports/2012/07/21/mullera-exclos-dels-jocs/573184.html
"Mullera manté que no ha donat mai positiu en cap dels set controls d´aquest any."


Àngel Mullera, la setmana passada a les pistes d´atletisme de Lloret, on s´entrena de manera habitual.



setge a l´incivisme o politiqueria? ( per JOSEP LÓPEZ DE LERMA)
Fa una llarga temporada que s'aproven ordenances municipals sobre el civisme i la civilitat.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/setge-lincivisme-politiqueria/573082.html
"Tinc els meus dubtes(…) per la manca efectiva de policies o de funcionaris investits d'autoritat delegada per aplicar la normativa."
"La pregunta sorgeix per si sola: Disposen els ajuntaments de Girona, d'Olot, de Figueres, de Lloret de Mar... de personal suficient com per evitar-les i, en el seu cas, perseguir els autors fins a sancionar-los?"


La Marató de TV3 i SER.GI cooperen per evitar exclusió social per pèrdua d´habitatge
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/marato-tv3-sergi-cooperen-evitar-exclusio-social-perdua-dhabitatge/573080.html
"L'objectiu del projecte, que es desenvolupa a Girona, Figueres i Lloret de Mar, és evitar situacions d'exclusió social generades per la pèrdua de l'habitatge"



Els protestants ja aspiren a tenir la creueta de l´IRPF
La comunitat intensifica el control davant les dificultats per exercir la llibertat religiosa a través dels locals de culte en alguns municipis
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2012/07/21/protestants-ja-aspiren-creueta-lirpf/573138.html
(…) "Lloret de Mar (per l'edicte d'acord del Ple de suspendre la tramitació i l'atorgament de llicències d'instal·lació i ampliació d'activitats i usos religiosos d'algunes zones).



Acomiaden més del 40% de la plantilla actual de les tres llars d´infants públiques de Blanes
12 treballadores se'n van al carrer i queden 15 educadores, amb un 52% d'ocupació del total de places ofertades
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/acomiaden-mes-del-40-plantilla-actual-tres-llars-dinfants-publiques-blanes/573087.html



El Govern sancionarà els apartaments il·legals a l´octubre
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/govern-sancionara-apartaments-illegals-loctubre/573084.html
"La directora general de Turisme, Marian Muro, va anunciar ahir que apartri de l'octubre la Generalitate starà en disposició de començar a sancionar els habitatges que facin funcions turístiques i que no s'hagin regularitzat. Els titulars dels apartaments tenen tres mesos per regularitzar la seva situació si no volen patir sancions de fins a 90.000 euros"



frontalment colpits, profundament indignats ( per JOSEP ALUM)
(…) sempre, sempre, sempre... que m'assabento d'un nou accident amb víctimes a la N-II gironina, no puc evitar experimentar un profund sentiment de rebuig cap a aquells polítics que han pogut o poden fer alguna cosa per evitar-los: presidents del país i estatals, consellers territorials i ministres de foment... governants en general. De totes les èpoques i tots els colors polítics.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/frontalment-colpits-profundament-indignats/573090.html



Fons marí… A la Tània Vilà ( carta d'en Joan Ball-llosera i Llagostera. Instructor de Busseig. l'Escala.)
Aquest estiu precisament és un dels estius en què la flora subaquàtica, pel que fa les algues, és més exuberant que mai.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/07/21/cartes/573101.html
És la contesta a l'article "El fons marí: un botí de riqueses en perill" que us posava el divendres de la setmana passada.
"La posidònia, a pesar d'estar situada majoritàriament en cales i platges on es desenvolupen activitats d'esbarjo, té un constant bon estat de salut, inclús després de quedar arrasada (per causes naturals) en els temporals de llevant de Sant Esteve del 2008"
I el motiu de la contesta és per reivindicar-li que "La pesca submarina, al contrari del que vostè diu, és la pesca més selectiva que existeix"



Indignació a Cala Montgó ( carta de Montserrat Fernández Garcia. Apartaments Ca l'Almeda. Cala Montgó. Torroella de Montgrí.)
Els veïns de Cala Montgó estem indignats amb la decisió unilateral de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de retallar la zona de banyistes de la platja.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/07/21/cartes/573101.html
Na Montse està empipada doncs "s'ha adjudicat a una empresa externa la col·locació de les boies de la zona de banyistes i s'ha retallat la zona de bany"
Aquí a Lloret veiem com temporada a temporada les hamaques ens envaeixen una xic més; hom es pregunta si els matins, aquestes es posen fins i tot abans que els carrers…



Vidreres ja té a punt el Pla Local de Joventut per als anys 2012-2015
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/vidreres-ja-punt-pla-local-joventut-als-anys-2012-2015/573086.html



Ja és hora de parlar clar ( carta d'Enric Mestres Girbal. Tossa de mar. )
(…) "ja n'hi ha prou"; però no ho hem de dir contra els "espanyols", no ho hem de cridar contra "Madrid" ni tampoc contra aquells que des de fora ens aclaparen, sinó contra els governants catalans que, embolcallats amb la senyera i enlairats en les seves poltrones i les seves dèries, han utilitzat el poder en benefici personal i del seu entorn polític mentre ens enganyaven dient que venia el llop.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/07/21/cartes/573101.html



Ryanair retira de nou el vol a Madrid per l´augment de les taxes a Barajas
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/07/21/ryanair-retira-nou-vol-madrid-laugment-taxes-barajas/573078.html
"El vol és bàsic per als empresaris, i tinc l'esperança de recuperar-lo" va dir Domènec Espadalé president de la cambra de comerç



El menyspreu polític al funcionariat ( per FRANCISCO J. BASTIDA)
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/07/21/menyspreu-politic-al-funcionariat/573095.html
"Pretendre que treballi mitja hora més al dia no resol cap problema bàsic ni estalvia llocs de treball, però serveix per assenyalar-lo com a persona poc productiva"



Google millora un 31,8% el benefici i supera les previsons
http://www.diaridegirona.cat/economia/2012/07/21/google-millora-318-benefici-supera-previsons/573105.html
Aneu en compte amb els anuncis de les xarxes socials que cliqueu, sobretot els de Facebook; l'altre dia escoltava com un noit veu una publicitat en el seu mur amb l'afegitó de "Aquest anunci ha interessat també a "Fulano" " ; l'anunci era "Rubias explosivas. Liga este verano" i sabeu qui dels seus contactes era el "fulano" que s'havia interessat per l'anunci?, el seu pare...


=====================





El sector de l'hostaleria es manifesta a Lloret per poder mantenir el conveni
Els sindicats confien arribar a un acord en la reunió que faran dilluns amb la patronal
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/561797-el-sector-de-lhostaleria-es-manifesta-a-lloret-per-poder-mantenir-el-conveni.html




“El COE i el CSD han pressionat per fer-me fora”
Àngel Mullera assegura que la federació espanyola l'ha exclòs dels Jocs per la pressió “de dalt” i es mostra “indignat” pel fet de perdre una classificació guanyada a la pista
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/56-mes-esport/561855-el-coe-i-el-csd-han-pressionat-per-fer-me-fora.html



EDITORIAL
Mullera, o com canvien les circumstàncies
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/57-opinio-esports/561649.html
"ha estat exclòs de manera fulminant de l'equip espanyol pels mateixos que no havien fet res quan van conèixer l'afer mesos enrere i el van guardar en secret. Què ha canviat? Que ara ha saltat a la llum pública quan els Jocs estan a tocar. I ja se sap que si hi ha alguna cosa que no es pot consentir és una sospita de dopatge –i encara menys un positiu– d'un esportista espanyol en uns Jocs."



Concentració a Lloret a favor de l'atleta
Un grup de veïns de Lloret han convocat una manifestació de suport públic a l'atleta a la plaça de la vila aquesta tarda (a les 6). Els convocats demanen portar una samarreta verda “en senyal d'esperança perquè s'aclareixi tota la veritat i es castiguin totes les injúries aparegudes en els mitjans de comunicació”.
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/56-mes-esport/561856.html



Lloret i els clans dels obstacles ( per Lluís Simon)
Quan Josep Lluís Blanco, nomenat Lloretenc de l'Any el 2010, va començar a destacar en l'àmbit espanyol i internacional, el seu protegit al club era un jove que l'admirava i mirava d'imitar-lo, Àngel Mullera.
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/561857-lloret-i-els-clans-dels-obstacles.html



Quan l'estètica va davant de l'ètica ( per Borja Sánchez)
Encara em dura la mala llet que em va agafar dijous al matí quan vaig sentir a Catalunya Ràdio que un mitjà escrit de la central lechera acusava Àngel Mullera d'haver recorregut al dopatge
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/57-opinio-esports/561608.html
"Àngel Mullera era fins abans-d'ahir un dels millors corredor d'obstacles de l'Estat gràcies a la seva tècnica en cursa, un nou producte del planter que sota el guiatge del tècnic Isidre Jiménez han sortit de Lloret de Mar"



Matinée Amazing tour
Pistes d'Atletisme de Lloret de Mar
http://oci.diaridegirona.cat/agenda/girona/concerts/lloret-mar/eve-721182-matinee-amazing-tour.html
"Al Costa Music Festival tindrem la presència de l'Amazing Tour del Grup Matinée per tancar aquesta primera edició i d'aquesta manera comptar amb el millor fi de festa que podríem tenir. No t'ho perdis."



Turisme identifica les webs dels apartaments turístics
Fa vuit mesos que hi treballa i n'ha identificat unes 700 on promocionen els establiments per llogar
El govern ara envia requeriments perquè les regularitzin abans del 29 de setembre
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/561758-turisme-identifica-les-webs-dels-apartaments-turistics.html
Que la cosa va en serio no n'hi ha pas cap dubte i sinó mireu com estava de gom a gom ahir la sala per escoltar la directora general de Turisme, Marian Muro,




Blanes tanca 6 línies de les llars d'infants
L'Ajuntament elimina sis dels setze grups per falta de demanda
S'acomiadaran entre deu i dotze persones
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/561805-blanes-tanca-6-linies-de-les-llars-dinfants.html



Ryanair eliminarà aquest hivern el vol Girona-Madrid
La companyia ho explica per l'augment de taxes que s'ha produït a l'aeroport de Barajas
Les institucions gironines lamenten la pèrdua i esperen poder recuperar la ruta més endavant
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/561641-ryanair-eliminara-aquest-hivern-el-vol-girona-madrid.html



Universitat
Adaptació forçada i mil situacions
Els estudiants de la UdG que demanen l'ajut de la Generalitat ignoren si els donaran la bonificació en la matrícula
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/561755-adaptacio-forcada-i-mil-situacions.html



A la platja ( per Manuel Cuyàs)
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/560994.html
El sr. Cuyàs parla d'una platja "a cinc minuts de casa," on s'hi ha permès una norma que desconec si és general a totes les platges: "ara els cambrers de les guinguetes podran acostar-se als banyistes per servir-los totes les begudes que demanin"



La manifestació creix ( per Enric Ramionet)
Ja no ens podran dir que som els quatre verinosos de sempre. Dijous els carrers de Girona anaven plens a vessar, com en les grans ocasions
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/561655.html


=====================





Suport dels veïns a Mullera
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6458



Possible muntatge informàtic per desprestigiar a Mullera
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6448
"Els correus electrònics apareguts al diari AS acusant l'atleta lloretenc Àngel Mullera de dopatge podrien ser un muntatge i estar manipulats. "



Tret de sortida a la Festa Major amb el Correfoc
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6449
"enguany s’organitza diumenge a 2/4 d'11 de la nit. Sortirà del Museu del Mar i acabarà al passeig Manel Bernat. "



Manifestació dels treballadors de l'hostaleria
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6452



Matinée Group dissabte a Lloret
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6453



Recapte extraordinari d'aliments
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6454
"Avui divendres i demà dissabte s’organitza a Lloret un recapte extraordinari d’aliments buscant la solidaritat dels ciutadans i també dels turistes. "



Andròmines i jocs ecològics
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=6455
"Aquest diumenge dins la programació de festa major trobem l’acte d’andròmines i jocs ecològics al passeig Manel Bernat. Els jocs que es podran trobar són diversos, des de simples jocs de lògica i en els que s’ha de pensar fins a simuladors de motos o circuits d'escalèstric que van amb energia produïda per una bicicleta."

=====================





Aquesta tarda comença la Festa Major de Blanes

Comunicat d’ICV-EUiA Blanes en relació als acomiadaments de 12 educadores de les llars d’infants


L'Ajuntament de Blanes manté obertes les tres escoles bressol municipals

=====================





Càritas recapta aliments als supermercat Caprabo de Blanes
http://blogblanes.wordpress.com/2012/07/20/caritas-recapta-aliments-als-supermercat-caprabo-de-blanes/

=====================


Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...