escriu-me
My Photo

dimecres, 29 de febrer del 2012

Dimecres, 29 de febrer del 2012, a Lloret i a la resta de Selva Marítima



Encara del PLE de dilluns,

Ahir us explicava un xic per sobre algunes de les facècies que es van poder viure durant les set hores llargues del Ple de dilluns, però del contingut real del que es va parlar, aprovar, rebutjar i a qui cal atribuir la responsabilitat d'aquests actes no us en vaig dir pràcticament res, però convindreu amb mi que tot i que el contingut del que es portava al Ple el convertia segurament en un dels més importants de l'any, no és menys cert que l'ambient creat, el que s'hi va escoltar i el que s'hi va poder veure, quasi que ho eclipsava...

En els diferents mitjans que avui us poso també hi trobareu informació complementària de què es portava i de qui va votar què, tot i que en els estatals, alguns us els estalvio, amb el que més es congratulen és en poder escriure les paraules "balconing" i "burka" quan segurament en els atapeïts texts aprovats si hi figuren una sola vegada i amb lletra petita ja és molt…

Doncs vinga punt per punt, tot i que no crec pas els pugui fer tots:



Primer i segon pur tràmit.

Tercer:
Segons l'equip de Govern es tractava de donar compliment al que marca el POUM per aquesta zona sense que la seva execució en sigui una prioritat aquests moments va dir el regidor Valls; per part de l'oposició és una frivolitat portar aquest tema ara doncs amb la que cau comprometre'ns a termini fix, (dos anys) a una despesa de 350.000€ més imprevistos, (el MILLOR ho va situar en 500mil).
Votació:
NO...PP
ABST. …. MILLOR i no adscrit
SI… la resta
APROVAT

Quart:
Es va provar per unanimitat i la gestió la farà GBI.
El MILLOR va proposar impulsar des de l'Ajuntament una campanya de sensibilització cap al reciclatge d'andròmines electròniques però des del Govern se li va contestar que aquest no era el tema de debat.
Vam conèixer que a Lloret hi han entre edificis públics i botigues uns 30 punts de recollida de piles.

Cinquè:
Com tots els temes de números el portava el regidor Frigola i ens va delectar una estona amb 0,0001% del capítol 23 i el 3,1416 del capítol 69 quan a la majoria dels presents d'aquesta serie no en coneixem ni un sòl de capítol…
Com que ell ho sap i la nit es presentava llarga ens en va estalviar el gruix…
Aquí no es votava. Només era una formalitat informativa preceptiva.

Sisè:
Aquí els ganivets ja van començar a volar baixos.
Es tractava d'una partida de 500 factures per pagar de l'any passat per un import de 460.000€ i que no solament estaven pendents sinó que no tenien assignació pressupostària i com que el pressupost 2012 ja esta aprovat s'haurà de fer allò tant maco de treure un tros de la capa de sant Romà per fer-li uns calçotets a sant Elm...
Va obrir el foc el regidor no adscrit dient que les coses es podrien haver fet millor
Tot seguit el regidor Orobitg (ERC), com a bon integrant del Govern va sentenciar amb aquella frase feta: "té raó senyor Cortés, en aquesta vida tot és millorable". Aquestes justificacions del sr. Orobitg de les tasques del Govern del que ell n'és part va ser una constant en tot el Ple, com ho està sent en tot el que portem de legislatura, i al meu entendre li seria molt més útil passar de participar en segons quins temes doncs ens obliga a fer la reflexió d'imginar-se què hauria contestat aquí la legislatura passada, i la veritat és que si l'any passat era una castanya aquesta legislatura és un ou, (per imitar també una frase feta)
El regidor Rodriguez d'ICV també va ser crític i va recordar que si be aquestes factures de darrera hora en el calaix eren pràctica habitual el que ho fa diferent és que aquest any són just el doble de les de l'any passat; el regidor Martínez del PP va posar l'accent en que aquests impagats fan anar molt malament a les petites empreses i autònoms.
Des del PSC en Bernat també va reclamar una millora en el sistema i va recordar que era una partida sense assignació pressupostaria.
El regidor Fuertes (MILLOR), va ser, com no, el més contundent sobretot en que no s'hagués portat aquesta relació d'impagats en el Ple anterior per tal de poder-hi assignar una partida en el pressupost; va repassar alguna de les factures i va fer esment en que no totes eren coses imprevistes i per tant sense previsió pressupostària en el 2011 doncs hi havia els rebuts de la llum de l'agost i l'octubre, i això sí que hauria de tenir partida, cosa diferent és que la tingués i s'hagi fet servir per alguna altra cosa.
Des de l'equip de Govern, tant el regidor Frigola com Valls hi van passar un xic de puntetes dient que es una pràctica totalment habitual…
Com que del que tots estaven convençuts era que les factures s'havien de pagar es va aprovar per unanimitat.

Setè
De què diu el Pla no us en puc pas dir ni mitja paraula doncs com passa moltes vegades qui exposa el punt dóna per fet que els regidors ja ho tenen a la paperassa i per estalviar-los la pallissa obvia l'explicació oblidant que en el públic hi ha gent que no se'n entera de què va la peli.
Dels motius perquè es portava a aprovació només dir que és per emmotllar-se a les exigències de dèficit de la Unió Europea.
A la darrera intervenció i intentant apaivagar un xic les crítiques de l'oposició, el sr. Codina va dir que no tenia res a veure amb un Pla de sanejament
Aquí les votacions van anar així:
ABST. de PP, MILLOR i no adscrit
SI de la resta
APROVAT

Vuitè
Es tractava de donar per compatible la feina com a treballador labora de l'Ajuntament d'en Darwin Austrich amb el nou càrrec de Jutge de Pau en substitució de na Dolors Fontserè que ho ha estat els darrers 18 anys.
Per cert que abans de començar el Ple l'alcalde Codina va dir unes paraules d'agraïment cap a la sra. Fonserè pels molt anys de servei a Lloret i els lloretencs.
D'en Darwin en trobareu una biografia un xic més avall en el Diari de Girona.

Arribats aquest punt i en deferència als simpatitzants independentistes presents a la sala per tal que no haguessin d'aguantar la "pallissa" es va passar directament al punt 13. Eren les 8h i mitja.
Tretzè:
El regidor no adscrit sr. Cortés fa un speech que escoltat entre línies donava a entendre que ell no estava per la labor i que lo de una grande i libre ja li anava be i efectivament va votar-hi NO.
El regidor Orobitg era qui en defensava la moció.
Iniciativa per boca del sr. Rodríguez ens va llegir l'ideari federalista de la seva formació ot i que va remarcar el dret a l'autodeterminació que tenen tots els pobles; va ser un discurs llegit i com a llegit que era trobo que l'haguera pogut fer en català com així ho fa fer en la presentació i defensa del punt 19 que també portava escrit. Era talment com si hagués portat un retall d'un llibre no traduït al català quan tant de Lennin com de Rosa Luxembourg com de Trotski… tenim un bon ventall de volums que aborden la qüestió nacional i l'autodeterminació perfectament traduïts al català.
El que tenien que dir sobre aquest tema els representants del PP quasi que ens en haguéssim pogut empairar per conegut i en be de l'horari.
La gent del PSC com que plovia van agafar el paraigües i van caminar-hi de puntetes tot reclamant-se federalistes
Pel MILLOR no era un tema cabdal i va fer un discurs políticament correcte, (segurament l'únic de la vetllada), i va proposar fer la votació nominal doncs en el seu grup hi havien diferents sensibilitats, cosa que es va aprovar.
Per CiU qui va aixecar l'estelada va ser el regidor Riera i a fe que la brandava amb ganes, (és una metàfora).
Al final, i per joia dels simpatitzants vinguts pel moment, es va aprovar i per ampla majoria:
Van votar SI: els 7 de CiU, 4 del MILLOR, (entre d'ells en Fuertes), ICV i ERC
Van votar-hi NO: els dos PP i el no adscrit
S'hi van abstenir: els 3 del PSC i dos del MILLOR
Per celebrar-ho tot i que a la sala hi havia licors de totes menes , ( ,-) ;-) ;-) ), els simpatitzants independentistes van preferir anar al carrer a fer-se aquesta foto:



Són les 11h, i encara els plats del sopar per rentar, així que demà serà un altre dia… demà capítol licors varis, fill de puta tu, si vols ser interventor presenten a les oposicions, si vols ser polític apuntat a un partit…
I que no ho dic jo !!!, que ho van dir ells !!!….

Tot el que us explico és subjectiu i d'imparcial, com quasi res a la vida, no en té res, tot ha estat processat pel meu cervell únic i intransferible,


així que si ho vau veure diferent, primer les meves disculpes i si m'ho voleu explicar també us ho agrairé…

Que tingueu un bon dia…



Avui hi he trobat:

Compte !!!, avui encara és febrer; des que governa el PP fins i tot els febrers són més llargs, concretament aquest l'han deixat amb 29 dies…




Lloret reconeix 460.000 € de factures no consignades en partides de manteniment
L'oposició critica que no s'incloguessin al nou pressupost
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/lloret-reconeix-460000--factures-no-consignades-partides-manteniment/549555.html
"el regidor d'Hisenda, Arseni Frigola, va assegurar que l'Ajuntament de Lloret no caldrà que s'aculli a la nova normativa que impulsarà l'Estat per garantir que els proveïdors de les administracions locals puguin cobrar les factures pendents."


Lloret:
Pla econòmic financer fins al 2014
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/economic-financer-fins-2014/549556.html?utm_source=rss
"l'alcalde Romà Codina va relatar que no es tracta d'un pla de sanejament sinó que s'ha fet perquè no es poden endeutar en superar el 75% i que es concertarà una pòlissa de tresoreria per tenir més liquidesa."


Sol, platja (i taverna) ( per SEBASTIÀ ROIG)
El professor de la UdG Marc Grijalvo ha presentat un estudi sobre el comportament del turisme del litoral en temps de crisi,
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/02/29/sol-platja-taverna/549575.html
"No sé si les conclusions extretes es podran extrapolar a Lloret de Mar, on el consistori acaba d'aprovar diverses mesures per dificultar el turisme de borratxera. Ja veurem què hi passa. Ara bé, per ser justos cal admetre que el turisme de borratxera ha estat consubstancial a la història i consolidació de la Costa Brava."


Eurovegas ( per PEP PRIETO)
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/02/29/eurovegas/549570.html?utm_source=rss
"(…) Tampoc a Lloret no tot són sales de joc, i mira els prejudicis que ha d'aguantar. Eurovegas és una enganyifa molt perillosa que té en Las Vegas el millor mirall per al seu rebuig. Els nord-americans potser tenen doble moral, però no són tan ximples com se'ls vol vendre, per això van situar la seva ciutat del joc al mig del desert."


La sopa d´all ( per JOSEP ALUM)
Aquests darrers dies, Blanes, Lloret i Tossa han endegat, almenys, un parell de iniciatives conjuntament. Finalment, gràcies a la crisi, tots plegats anem redescobrint quelcom tan antic com que la unió fa la força
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/sopa-dall/549557.html
"El passeig de s'Abanell a Blanes, la circumval·lació de Lloret i unes millor connexions amb l'autopista serien algunes de les problemàtiques que recull l'esmenta't projecte comú"
"Si tot això hagués començat a entendre's i bellugar-se una mica abans, a hores d'ara, fins i tot un professional, independent i plural Canal de Televisió Costa Brava Sud podria fer-se'n ressò de tot plegat."


deliciosa autobiografia de Darwin (per DANIEL BONAVENTURA )
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2012/02/29/deliciosa-autobiografia-darwin/549573.html
"des de la humilitat, Darwin valora l'èxit del seu treball a partir de l'acceptació social"
Darwin Austrich és el nou jutge de Pau de Lloret en substitució de Dolors Fontserè; a la biografia hi ha una dada que no em quadra i és la data de naixement: "12 de febrer de 1809"



Els grups de Blanes acorden ampliar el nombre de firaires si hi ha molta demanda
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/grups-blanes-acorden-ampliar-nombre-firaires-hi-ha-molta-demanda/549558.html


Més de 1.000 persones participaran en la Rua de Carnaval de Tossa
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/mes-1000-persones-participaran-rua-carnaval-tossa/549553.html


Unnim deixa de pagar interessos de preferents i subordinades
http://www.diaridegirona.cat/economia/2012/02/29/unnim-deixa-pagar-interessos-preferents-subordinades/549583.html
"el pagament de les quals estava condicionat a l'existència de benefici "suficient" i davant de la previsió dels resultats de l'entitat el 2011."


Professors de secundària se sumen a la vaga dels universitaris
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2012/02/29/professors-secundaria-se-sumen-vaga-dels-universitaris/549630.html
"suport a les mobilitzacions convocades avui a les universitats públiques de Catalunya"

Denuncien la supressió d´un programa contra la ludopatia per part de la Generalitat
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/denuncien-supressio-dun-programa-contra-ludopatia/549523.html



Un estudi detecta alts nivells d´arsènic i urani en aigües subterrànies de la comarca de la Selva
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/estudi-detecta-alts-nivells-darsenic-urani-aigues-subterranies-comarca/549552.html
"Urani al Montseny-Guilleries"
Ai mare que la Tordera ve d'aquells varals…

Generalitat i ajuntaments deuen 866 milions d´euros a les entitats socials
http://www.diaridegirona.cat/catalunya/2012/02/29/generalitat-ajuntaments-deuen-866-milions-deuros-entitats-socials/549587.html

La Diputació redueix un 41% les subvencions per a projectes de cooperació
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/diputacio-redueix-41-subvencions-projectes-cooperacio/549534.html

El Trueta obre les plantes que estaven tancades per afrontar l´epidèmia de grip
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/trueta-obre-plantes-que-estaven-tancades-afrontar-lepidemia-grip/549533.html

Estudiants i personal de la UdG volen forçar la dimissió de Geli
http://www.diaridegirona.cat/girona/2012/02/28/estudiants-personal-udg-volen-forcar-dimissio-geli/549506.html

Obliguen a enderrocar les barraques de pescadors de Roses
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/obliguen-enderrocar-barraques-pescadors-roses/549549.html
"L'ordre és la resposta que han donat a la petició que es va fer fa dos anys de restaurar les emblemàtiques construccions que formen part del Catàleg de Béns Protegits de la població"


Els pacients només assimilen la meitat de la informació que dóna el metge de família
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/pacients-nomes-assimilen-meitat-informacio-que-dona-metge-familia/549526.html


Una vaga a França afecta els trens que enllacen Catalunya amb Europa
L'aturada laboral va començar ahir al vespre i s'allargarà fins demà a les vuit del matí
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/02/29/vaga-franca-afecta-trens-que-enllacen-catalunya-europa/549538.html

Eric Schmidt (Google): ´Els intents regulatoris a Internet fracassaran´
http://www.diaridegirona.cat/economia/2012/02/29/eric-schmidt-google-intents-regulatoris-internet-fracassaran/549581.html
=====================


PUNT DIARI / AVUI
Lloret avisarà els turistes de les noves ordenances
Se'ls donarà un full amb totes les noves prohibicions i les multes previstes
La policia local farà un curs per adaptar-se a la normativa
Les sancions es podran canviar per treballs a la comunitat
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/512418-lloret-avisara-els-turistes-de-les-noves-ordenances.html

Coresponsabilitat en les faltes
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/512419.html
"“No només infringirà la llei qui faci l'acte, sinó també l'organitzador”, va explicar Jordi Martínez, regidor de Seguretat Ciutadana de Lloret de Mar. Així mateix, també es responsabilitzarà de manera “directa i solidària” els pares de les faltes que puguin cometre els seus fills menors d'edat."


El govern de Lloret detallarà cada mes l'estat de les factures ( per Jordi Gonzalo)
El llistat inclourà la data d'arribada, quina quantitat està abonada i quina queda pendent de pagar als proveïdors
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/512362-el-govern-de-lloret-detallara-cada-mes-lestat-de-les-factures.html
"L'acusació feta per Marc Fuertes, portaveu del Millor, sobre el registre de les factures de l'Ajuntament va provocar un dur enfrontament entre el líder de l'oposició i l'interventor municipal."


Dimiteix Elena Alienik, regidora del Millor
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/512355-dimiteix-elena-alienik-regidora-del-millor.html
"“He demanat que em substitueixin per algú que tingui més temps i renovada il·lusió”, tot i comprometre's a continuar treballant “pel que més estimo, Lloret”, va explicar als seus companys de consistori."
"qui substituirà Elena Alienik a l'Ajuntament no serà José Luis Fernández –número 9 de la llista electoral–, sinó Victòria Freijedo –número 10."




Blanes, inflexible amb la fira d'artesans
Manté els requisits i terminis però s'avé al possible augment del nombre de parades
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/512450-blanes-inflexible-amb-la-fira-dartesans.html


L'excap de policia de Palafrugell gestiona el trasllat a Blanes
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/512322-lexcap-de-policia-de-palafrugell-gestiona-el-trasllat-a-blanes.html
"està tramitant fer una permuta amb el sotsinspector Andrés Verdugo, de Blanes, que té interès per abandonar Blanes i traslladar-se a Palafrugell."


L'aeroport de Vilobí guanya espai per a aviació corporativa
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/512332-laeroport-guanya-espai-per-a-aviacio-corporativa.html
"21 nous espais per a avions de petites dimensions: nou per a avions tipus jet, vuit per a avionetes lleugeres i quatre per a helicòpters"


Arsènic i urani natural en l'aigua de la Selva
Una investigadora de la UdG diu que aquesta presència és freqüent i que en cap cas és motiu d'alarma
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/15-ciencia/512397-arsenic-i-urani-natural-en-laigua-de-la-selva.html


Jornada de protestes ( per Narcís Genís)
Degans de facultats, professors, personal no docent i estudiants (…) acusen la rectora Anna Maria Geli de ser massa tova i de no plantar cara al govern davant les retallades que pateix la universitat gironina
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/512561.html
"Hi ha sectors que van més enllà i diuen que se senten enganyats perquè la política d'austeritat a què està sotmesa des de fa temps la UdG no ha estat equitativa, i que mentre unes facultats patien amb molta força les restriccions d'altres gairebé quedaven indemnes."
Ahir hi havia aquella notícia que semblava talment una exageració: "«Filologia Catalana té 5 catedràtics per a 8 estudiants»"


Els pacients no assimilen tot el que diu el metge
Taller de comunicació avui a Girona per als metges de família catalans
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/14-salut/512369-els-pacients-no-assimilen-tot-el-que-diu-el-metge.html


Del talent a l'Eurovegas ( per Hèctor López Bofill)
Malgrat tota la retòrica del canvi de model productiu i de la inversió en recerca i tecnologia, resulta que l'autoanomenat govern dels millors té com a gran idea per activar la malmesa economia catalana impulsar l'Eurovegas, una nova orgia constructora, que cridi el turisme de masses i que recluti un exèrcit de treballadors de baixa qualificació i amb feines de contracte precari.
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/511923.html
Ja ho diuen que som els únics animals a ensopegar una vegada i una altra amb la mateixa pedra...



Torna a baixar el nombre de casaments a Girona
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/512319-torna-a-baixar-el-nombre-de-casaments-a-girona.html
La cosa fa pujar l'enginy dels pastissers que no volen perdre pistonada…

En aquest ultim pastis fins hi tot es detalla a quin costat es queden el gos i els gats...



La mirada que ens fa riure ( per Martí Gironell)
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/512221.html
"Cada dia quan l'arreplego, sigui en paper o en digital, el primer que faig és anar a veure la punxa d'en JAP. La mirada d'en Joan Antoni Poch sobre LA notícia del dia no només em fa somriure sinó que em fa pensar i m'injecta una petita dosi de felicitat que m'ajuda sense adonar-me'n a passejar la vista per la resta de l'actualitat que porta el diari amb un altre ànim, ni tan feixuc ni tan trist"
Com veieu en Martí Gironell fa un petit homenatge al treball d'en JP de qui de tant en tant us en poso algun acudit.
Si els voleu veure tots EL PUNT els guarda en aquest link:
http://www.elpuntavui.cat/canals/humor-grafic/jap.html

=====================


NOVA RÀDIO LLORET
Lloret fa un primer pas per evitar els aldarulls de l'estiu
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=5905
"8 mocions aprovades "

Les ordenances de tots'
És a dir, que són fruit del consens i compten amb idees i propostes de cadascun dels partits polítics, amb representació a l'Ajuntament.
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=5906


Arcadi Oliveres: optimisme i voluntat per combatre la crisi
Més de 150 persones van omplir dilluns, de gom a gom, la sala polivalent de la Casa de la Cultura.
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=5907
"Arcadi Oliveres es va expressar de forma clara i sense embuts. Diu que els culpables de la crisi són “en primer lloc els bancs i després els governants per fer de xaiets al servei de la banca enlloc de quadrar-se i defensar els ciutadans”"

Nou taller d'il·lustració a la biblioteca
En aquesta ocasió, el taller s'adreça a petits de 7 a 11 anys. Només cal que tinguin el carnet de la biblioteca. Es poden apuntar per internet o de forma presencial.
La sessió sobre il·lustració tindrà lloc aquest divendres, 2 de març, a l'edifici de la Casa de la Cultura.
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=5909

=====================


RÀDIO MARINA
Grup SERHS presenta un benefici de 5M€
Suposa un 5’13% més que l’any anterior
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=5680

Blanes vol compensar els botiguers afectats de la rambla
Recentment s’han acabat els treballs de consolidació de l’edifici descalçat
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=5679
Audio
Alguns dels botiguers de la rambla Joaquim Ruyra comenten com els ha afectat el tall de trànsit
L’alcalde, Josep Marigó, comenta que l’Ajuntament està estudiant com compensar els botiguers
Marigó diu que el principal comerç afectat tornarà a obrir les portes els propers dies
=====================


blanes al dia
El Ayuntamiento de Blanes aprueba una nueva normativa que regula la feria de artesanos
=====================



EL MUNDO
Lloret aprueba ordenanzas restrictivas para reconducir su modelo de ocio nocturno
'Es una herramienta para ayudar que se acaben los altercados, dice el alcalde
http://www.elmundo.es/elmundo/2012/02/28/barcelona/1330460319.html
=====================



EL PAÍS
Lloret prohíbe el 'balconing' y amenaza con sancionar a los hoteleros
El gobierno municipal no vetará el 'burka' en la calle, pero sí en los edificios públicos
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/02/28/catalunya/1330430284_257762.html
""No podemos cambiar el modelo sin que haya nadie afectado", reconoce el regidor de Seguridad. "Pero si tengo que elegir, prefiero menos turistas, y de calidad, que el turismo de pensión completa y todo incluido", afirma convencido Jordi Martínez"
=====================



EUROPAPRESS
Lloret aprueba ordenanzas contra el 'turismo de borrachera'
http://www.europapress.es/sociedad/consumo-00648/noticia-lloret-aprueba-ordenanzas-contra-turismo-borrachera-20120228180525.html
"En la entrevista con Europa Press, el alcalde, Romà Codina, contó que las ordenanzas de Lloret de Mar tenían mucho fundamento con la de Barcelona, "que ya está funcionando y que en su momento fue muy innovadora aunque en algunos aspectos queremos ir un poco más allá"."
=====================

EL PERIÓDICO
Lloret comença a posar límit al turisme de borratxera
La norma prohibeix promoure begudes alcohòliques i en restringeix la venda
El municipi aprova l'ordenança que ha de reconduir el model d'oci nocturn
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/lloret-comenca-posar-limit-turisme-borratxera-1459866
El titular és el mateix del de l'article que us posava ahir però aquest és més extens…
=====================


EL SINGULAR digital
Lloret per la independència
La moció va ser presentada per ERC i secundada per CDC
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2012/02/lloret_per_la_independencia_81624.php
=====================


PREMIÀ NOTÍCIES
La persona que espera ser desnonada de casa seva el dia 9 és una coneguda activista contra l’ablació
http://premianoticies.wordpress.com/2012/02/28/la-persona-que-espera-ser-desnonada-de-casa-seva-el-dia-9-es-una-coneguda-activista-contra-lablacio/
"Mama Samateh, mediadora intercultural i fundadora de l’Associació de Dones Antimutilació. Samateh, que viu amb quatre persones més, es troba en situació d’atur després que l’Ajuntament de Blanes, on treballava, prescindís dels seus serveis per les retallades"
=====================

BUTLLETÍ OFICIAL de la PROVÍNCIA (BOP)
El BOP d'avui :
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2012/42/2012420.pdf
2426 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Urbanisme Edicte d'informació pública del Projecte d'Urbanització del sector industrial PAU-34
d’iniciativa municipal i redactat per REVERENDOGINESTA, ARQUITECTE ASS OCIATS, SLP.
a informació pública pel termini d’un mes


2181 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte sobre notificació de Decret
no ha estat possible la
notificació al domicili de l’interessat.
SE RGEY LOBZOV

2199 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei Comarcal de Recollida i Acollida d'Animals de Companyia Edicte de notificació a titulars d'animals recollits a la via pública
El gos identificat amb el número de xip identificatiu: 981098102629184,
titularitat de la Sra. Juan Carlos Greggory de Torroella de Fluvià

=====================


DIARI OFICIAL de la GENERALITAT de CATALUNYA (DOGC)
El DOGC d'avui :
http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/AppJava/PdfProviderServlet?dogcId=6077&language=ca_ES
ANUNCI de l'Ajuntament de Blanes, sobre licitació per a l'atorgament d'autorització municipal per a l'explotació de quioscs de gelats a les platges.
http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=600731&language=ca_ES
Cànon anual: mínim 140.000,00 euros, que en la fase de licitació podran ser millorats a l’alça.


ESOLUCIÓ ENS/315/2012, de 23 de febrer, per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2012-2013.
http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=600783&language=ca_ES
Centres amb horari d’ESO adaptat als ensenyaments professionals de música i dansa
Blanes: Institut Serrallarga


ANUNCI de la Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sobre admissió a tràmit d'un recurs (exp. 476/2011).
http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=600727&language=ca_ES
"interpuesto por D.ISABEL BAUTISTA MACIAS I ALTRE
, contra resolucion de DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT
de fecha 22-10-10, recaida en el expediente 2007/026919/ B/00001, que desestima
el recurso de reposición interpuesto por Carlos Passarell Fontan en representación(…) contra la resolución(…), por la que
ordena restaurar la legalidad urbanística en la partela 69 del Paratge La Fermina
de Tossa de Mar,"

ANUNCI de Construcciones Bautista & Bautista & Delgado, SCCL, sobre dissolució de la societat.
http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=600741&language=ca_ES
Blanes, 10 de juliol de 2011
Jordi Gascons Cazorla
Liquidador
Manuel Del gado Quintana
Liquidador
Ángel Bautista Agudo
Liquidador
=====================





Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...