escriu-me
My Photo

dimarts, 30 d’agost del 2011

Dimarts, 30 d'agost del 2011, a Lloret i a la resta de Selva Marítima


Avui hi he trobat:
Enlace



L´Ajuntament clausura dos locals d´oci
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/08/30/lajuntament-clausura-dos-locals-doci-policia-dete-quatre-persones-mes-lloret/511581.html
"el bar-restaurant Cafè Dream II per no disposar de llicència i el bar musical Index, que va fer unes obres d'ampliació sense adequar les mesures de seguretat"


A la tarda, la policia de Lloret va clausurar el local Index al carrer Santa Cristina.
foto: carles colomer



Vacances al jardí ( per CARLOS ARBÓ)
Les vacances serveixen per capgirar la rutina dels dies de feina. Alguns escullen viatjar en grup a països exòtics, hostatjar-se en un hotel de cinc estrelles i acomplir les excursions programades. Altres se'n van a una masia recòndita, sense cobertura per als mòbils i sense televisió, per menjar productes naturals, tastar el vi aspre de la terra, practicar el senderisme i anar a dormir aviat, com els infants. De fet, hi ha vacances de tots colors!
Ara bé, no és una opció força estrafolària tancar-se a casa en un Lloret envaït pels turistes?
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/08/30/vacances-al-jardi/511602.html
El sr. Arbó a part de confessa-nos on passa les vacances també ens en detalla quasi 24 hores: (…) "La vetllada continuarà, sense presses, al bar de Cala Banys, prenent un mojito en companyia del murmuri de les onades i de l'olor salobre de la mar." (…)




Tossa acull 205 persones en el 55è Concurs de Pintura Ràpida
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/08/30/tossa-acull-205-persones-55e-concurs-pintura-rapida/511585.html
"Josep Plaja va guanyar el premi Especial de l'Ajuntament i Antonio Darias, el de la Diputació."



Detecten diferències de temps entre les llistes d´espera dels hospitals gironins
CCOO creu que això es deu a una falta d'organització i proposa crear llistes úniques
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/08/30/detecten-diferencies-temps-llistes-despera-dels-hospitals-gironins/511566.html
"actualment la quarta causa de mort són els efectes secundaris dels fàrmacs, i que les llargues esperes fan que es medicalitzi els pacients."



El nombre de persones centenàries es triplica en una dècada
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/08/30/nombre-persones-centenaries-triplica-decada/511556.html
"Dels 126 gironins amb 100 o més anys que hi havia l'any 2010, 92 eren dones"



La donzella i el meló ( per JUAN JOSÉ MILLÁS)
Demolidor, el missatge de l'autòpsia d'Amy Winehouse (…) ha anat a morir l'únic dia de la seva vida que no s'havia ficat res.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2011/08/30/donzella-melo/511601.html
"És com si Larra s'hagués matat amb una pistola de fogueig o Telecinco emetés una pel·lícula de Buñuel"
L'altre dia us posava un vídeo d'ella (Rehab) avui us en poso aquest altra Back to Black de la cancò que dóna nom al disc d'on també era la Rehab



=====================



Clausura cautelar de dos locals d'oci nocturn de Lloret ( per Ramon Estéban)
La policia local va tancar ahir el Cafè Dream II i el bar musical Index, situats a la zona de la Riera
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/447683-clausura-cautelar-de-dos-locals-doci-nocturn-de-lloret.html


La zona de la Riera , on estan situats els dos establiments clausurats.
Foto: N. FORNS
El peu de foto pot semblar equivocat però no, doncs el bar musical tancat no es troba pas a la Riera com avui ho entenem, sinó en el carrer santa Cristina a tocar de la plaça del Carme, però segurament qui n'ha posat el peu de foto fa dies que no ha vingut a Lloret i encara recorda quan la "riera de Lloret" envaïa tota la plana formant un fèrtil delta d'on en sortien quasi be totes les tomates que es venien a Mercabarna…
Sr. Ramon !!!, ha de baixar més sovint a Lloret…



Romà Codina: “En seguretat, serem implacables”
L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, va reiterar ahir la voluntat de l'Ajuntament d'actuar de manera ferma per evitar més incidents relacionats amb l'oci nocturn. Les inspeccions als locals s'emmarquen –va dir– en la política de ser molt rigorosos en els controls de les instal·lacions.



Puja la demanda dels apartaments turístics
"Els apartaments de la Costa Brava estan situats entre els més sol·licitats pels turistes europeus el mes de juliol, segons l'estudi elaborat pel portal de lloguer d'apartaments turístics entre particulars de referència a Europa, Homelidays.es."

Cal cobrar per anar a un ple? (per Joan Trillas)
No toca revisar l'article 135 de la Constitució espanyola, com diuen alguns que s'ha de fer? Nosaltres pensem que ara toca parlar sobre les retribucions dels polítics. "Un lampista pot cobrar 30 euros l'hora. Cal cobrar 600 euros per anar a un ple? Ens fa la sensació que moltes d'aquestes retribucions per assistències no són res més que una manera de construir-se alguna cosa semblant a un sou, en el cas d'alguns, i un sobresou, en el cas dels altres."
A Lloret i tal com publicava el BOP dijous passat les assistències es paguen així:

Però on encara les assistències es paguen millor és a la Diputació, 1000€; del consell Comarcal tot i que l'altra dia hi havia una relació de sous de diferents consells, els de la Selva no els he pas vist.
Segurament aquestes quantitats per assistència són la disfressa del sou cosa que no hauria de ser així, si és un sou que es digui carament i punt doncs després passa el que passa si t'expliquen que per anar a passar una estona a la Diputació et donen 1000€.
Un polític ha d'estar pagat convenientment per poder fer la seva tasca i els preus publicats aquests dies no em semblen pas un escàndol si realment fan a seva feina...


La Diputació de Girona, on tot i ser Lloret la segona/tercera vila de la província, curiosament no hi ha assegut cap lloretenc...



67.000 euros d'Unnim per a nou projectes gironins
"Se n'han beneficiat el Casino Menestral Figuerenc, l'Associació Gironina de Teatre, Inund'Art, Càritas Girona, la Fundació Drissa, Unió de Treballadors de Mauritània, Teixidors de Xarxes, la Fundació Comunitària de Bellvitge i La Fageda."



“Que bé que et conserves!” ( per Ramon Sargatal)
El sr. Sargatal es veu que és donant de sang i ho explica així de divertit: "Es veu que tinc una sang Gran Reserva i mira, com que avui estic rumbós, decideixo invitar el personal a una ronda."
Tampoc cal tenir sang "gran reserva" com diu ell per fer-ne donacions periòdiques, només cal estar mitjanament sa i ser un xic solidari i crec que d'aquestes condicions en va ple el sr. Sargatal.



Canviar escopeta per càmera (Carta de MATEU CIURANA.- Fornells de la Selva)
El silenci del diumenge d'agost es trenca amb centenars (no exagero) d'escopetades que els caçadors engeguen als animalons dels boscos propers.
"Ha començat la temporada (…) els caçadors –que s'omplen la boca dient que estimen el bosc i valoren els passejos i els esmorzars que hi fan– farien bé de plantejar-se anar substituint les escopetes per càmeres de fotos."




Gossos a la platja ( carta de MARIA ALENYÀ.-Torroella de Montgrí i l'Estartit)
Voldria denunciar la quantitat de gossos petits i grans que actualment, sobretot aquest any, em trobo a la platja de l'Estartit, concretament a la zona de la Pletera. És fastigós anar descalç per la sorra per arribar a la platja i trobar-te cagarades de gos pertot arreu
Com ja m'heu llegit més d'una vegada sóc partidari que l'Ajuntament habiliti un xic de platja, on sigui, per tal que la gent, lloretencs o turistes, puguin anar-hi amb els seus animalons.
Na Neus, cada vegada que ho proposo, se'm tira a la jugular, doncs ella també és del mateix parer que aquesta empordanesa que escriu avui: "que es multi si no es respecta, ja que amb nens cada vegada és més difícil poder-hi estar tranquils" Com que demanar és gratis jo demanaria que de tant en tant Herodes fes una passada per les platges doncs a mi em passa tot el contrari que a na Neus i a na Maria sempre que he compartit platja amb gent que hi ha portat el seu gos mai he tingut cap problema cosa que no puc pas dir quan els veïns de tovallola són gent amb mainada… amb honroses excepcions en un cas i en un altre...



=====================




Els lloretencs van tenir un mal dia en la final de rem
Mal final de lliga per als vogadors lloretencs. L'última trobada de la competició va tenir lloc diumenge a les aigües de Lloret, on pràcticament tots els equips de la competició van punxar. La disputa que hi ha hagut en el sènior masculí ha acabat amb una quarta posició per a Santa Cristina i una cinquena per als Pescadors.


=====================





Lloret tanca dos locals més d’oci nocturn
El consistori està duent a terme aquest estiu un gran esforç per netejar la imatge del municipi
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=5279
Audio




EUiA reclama al PSC més transparència
Demanen una reunió de treball per tractar l’estat econòmic de l’Ajuntament
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=5280
Audio

=====================





XIII Trobada Gegantera a Blanes
Hi ha aquest vídeo




III Aquatló Popular Vila de Blanes
Hi ha aquest vídeo


=====================




plataforma ALTAFULLA UNIDA

concert de cloenda del XIXè Festival de Veus
"Finalment el Govern d'Altafulla denega la celebració del concert de Flaix fm a l'estadi municipal que hauria permès els ingressos del bar per al Club de futbol així com l'arranjament dels vestidors per l'empresa promotora. Interior l'havia autoritzat i fins i tot instat insistentment al Govern perquè també li donés el vistiplau. Sembla que la dimensió de la possible assistència juvenil evocant el fantasma del "model Lloret" i el zel en la politica de seguretat i tranquil·litat del Govern motivà la decisió final,"
Costarà Déu i ajuda poder canviar aquestes metàfores…


=====================


SOMLLAGUT.cat

Cròniques Regates
Final de temporada Lloret de mar
http://www.somllagut.cat/
També hi trobareu totes les classificacions com és ara la de la "General 2011 D1 SM"


=====================


BADANOTIS

El sènior masculí del Club Rem Badalona, per primera vegada campió de lliga
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2620


=====================




ràdio PALAMÓS

El Club de Rem puja a Primera Divisió de la Lliga de llagut.
http://www.radiopalamos.com/radio.php?&ap=a61s00&id_registre=1268

=====================




EL CONFIDENCIAL

CIERRE DE BARES Y AUMENTO DE LOS EFECTIVOS POLICIALES
Se acabó la fiesta: el “turismo de borrachera y de low cost” destruye la imagen de España
http://www.elconfidencial.com/sociedad/2011/08/29/se-acabo-la-fiesta-el-turismo-de-borrachera-y-de-low-cost-destruye-la-imagen-de-espana-83397/
"la fiesta y el desmadre definitivamente se han terminado en Lloret de Mar, la emblemática ciudad del turismo masivo"
=====================

20 minutos
Lloret, en el lamentable punto de mira ( por CRISTINA BOADA)
http://www.20minutos.es/carta/1144012
"Lloret de Mar ha estado en el punto de mira de toda la prensa este verano. Es de agradecer, sinceramente. Los disturbios que hemos padecido no son un hecho puntual. Cada verano se ve el mismo turismo de borrachera y es el mismo Lloret el que lo reclama a gritos, pues todo el pueblo está montado para recibirlo: multitud de bares de garrafón, venta de licores abiertas hasta medianoche, tiendas dedicadas únicamente a vender souvenirs que adquieren estos jóvenes (camisetas de ridículos emblemas, sombreros tipo mejicano, sirenas de policía, artículos de imitación, gorros de bufón…). Si se entra en un supermercado y lo primero que se encuentra son los licores de alta graduación encintados con la botella de refresco, las cervezas, etc."
I no acaba pas aquí el relat: "Se han concedido licencias inconcebibles, tratos de favor…"
=====================



El BOP d'avui :
???

Tenen problemes, (8.13h)


Demà m'ho miro.

=====================





El DOGC d'avui :
https://www.gencat.cat/eadop/imatges/5952/c5952.pdf


ORDRE ENS/205/2011, de 28 de juliol, per la qual s'aproven les bases generals i les bases específiques de diversos programes de subvencions adreçats a centres educatius privats, i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2011

=====================



Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...