escriu-me
My Photo

dissabte, 11 de desembre del 2010

Dissabte, 11 de desembre del 2010, a Lloret i a la resta de Selva Marítima


dilluns PLE de l'Ajuntament


atenció !!!


pot durar fins dijous !!!





Com podeu veure no si posaran pas per poc. En previsió de que la cosa s'allargui, no ja fins a altes hores de la matinada sinó que fins i tot hi han previsions que indiquen que el PLE es podria allargar fins dimecres o dijous, l'Ajuntament ha muntat tota una intendència:

  • Hi haurà servei d'ambulància, i no una sinó varies...
  • Un metge i dos auxiliars de clínica hi seran sempre presents en torns de 8 hores...
  • Menjar i beure no en faltarà... (tot i que de begudes alcohòliques només se'n podran demanar al acabar cada punt, mai en mig d'una discussió; si una discussió s'allargués més del compte es podrà demanar ració de glaçons)...
  • Hi haurà una sala amb lliteres per fer alguna petita becaina, mai per a sexe. Per a sexe, si la cosa s'allargués més del previst, també s'habilitaria algun espai.
  • Si passat el cap de setmana la cosa encara durés s'ha donat ordre als proveïdors de les menges de disminuir gradualment les racions a veure si així ho enllesteixen...
  • Les mudes, obligatòries tres, cadascú se les haurà de portar de casa, tot i que hi haurà servei de bolquers...

Queda sobre-entès que totes aquestes mesures són tant pels representants municipals com per el public assistent, tot i que a aquest se'l permetrà abandonar la sala cada dos dies.

Vinga, animeu-vos a assistir-hi, pot ser divertit;
serà com anar de colònies o d'exercicis espirituals...


.

Avui hi he trobat:



Entitats ecologistes s´oposen a la supressió de Medi Ambient
Van fer públic ahir un manifest en contra de la inclusió de la Conselleria de Medi Ambient als departaments d'Agricultura i Política territorial i Obres públiques, tal com estudia fer el nou govern de la Generalitat que formarà Artur Mas.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/12/11/entitats-ecologistes-soposen-supressio-medi-ambient/451633.html
"considera la Conselleria de Medi Ambient "vital per al proper Govern de la Generalitat de Catalunya" i qualifica la seva desaparició d'"una reculada sense precedents""
Ai mare que patirem !!!



La reforma laboral no evita un augment de la temporalitat a les comarques de Girona
http://www.diaridegirona.cat/economia/2010/12/11/reforma-laboral-no-evita-augment-temporalitat-comarques-girona/451664.html
" (...) entre els 20 dies de la reforma i els 45 de l'acomiadament improcedent té molt marge, amb la qual cosa els treballadors acaben acceptant indemnitzacions inferiors a les que els pertocarien"
Bassa va assenyalar que havien detectat un increment d'acomiadaments, sobretot a l'estiu en el sector turístic a Lloret"



La Sindicatura detecta irregularitats en dos crèdits demanats per l´antic govern de Tossa
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/12/11/sindicatura-detecta-irregularitats-dos-credits-demanats-lantic-govern-tossa/451645.html
" l'informe de la Sindicatura recorda que la llei estableix que abans de recórrer al banc s'ha "d'esgotar la possibilitat de reduccions de la despesa""



Blanes comptarà a partir d´avui i durant les festes amb un tió de 800 quilos
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/12/11/blanes-comptara-partir-davui-durant-festes-tio-800-quilos/451647.html



Els usuaris de telefonia mòbil podran canviar d´operador en 24 hores
http://www.diaridegirona.cat/economia/2010/12/11/usuaris-telefonia-mobil-podran-canviar-doperador-24-hores/451667.html



Li donaria la vida ( per JUAN JOSÉ MILLÁS)
La privatització de la Loteria Nacional, de la qual es parla últimament, m'omple d'estupor. No em sembla malament que l'Estat es faci d'or amb la mala sort dels contribuents (el més normal és que no toqui), però em repugna la idea de fer milionaris amb la meva desgràcia els propietaris de Construcciones y Contratas
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/12/11/li-donaria-vida/451661.html
L'article del sr. Millàs em sembla molt encertat tot i que li trobo un petit "però" a la frase amb que el tanca: "La loteria no és per fer rics els particulars, sinó per fer gran la nació." que jo amb el seu permís canviaria per: "La loteria no és per fer rics els particulars, sinó per enganyar als pobres."

=====================





Lillo (PP) pagarà el polèmic dinar amb l'exalcalde de Blanes
El regidor diu que un àpat en què només es va parlar d'un possible pacte polític no ha d'anar a càrrec del poble
http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/343642-lillo-pp-pagara-el-polemic-dinar-amb-lexalcalde-de-blanes.html



blanes
El tió arriba avui a la ciutat i pesa 800 quilos
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/343692-el-tio-arriba-avui-a-la-ciutat-i-pesa-800-quilos.html



Encreuament de retrets a Tossa pels comptes del 2006
L'alcaldessa de CiU va denunciar al Síndic de Comptes l'anterior equip de govern
http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/343492-encreuament-de-retrets-a-tossa-pels-comptes-del-2006.html



Patrimoni de tots
Miquel Sitjar s'acomiada de la comissió de Patrimoni i afirma que s'ha fet força pedagogia i sensibilització
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/343898-patrimoni-de-tots.html
Parla dels acords presos a la darrera reunió de la comissió de Patrimoni, la que va dir el mes passat que no li agradava no sé què del nou enllumenat nocturn que ens volen posar als jardins de Santa Clotilde; la que devia provocar que sense donar cap mena d'explicació l'Ajuntament refessin el projecte i aprofitant l'avinentesa li canviessin el nom o l'ampliessin afegint-hi un tancament...

Quan va sortir publicat en el BOP aquest nou projecte us vaig dir que aniria a veure'l per saber si les al·legacions que vaig presentar al primer són encara vàlides per aquest segon; doncs be, hi vaig anar aquest dimarts però amb la cosa del pont de la Puríssima resulta que no estava disponible, (no trobo be que faci pont un projecte en exposició), així que hi tornaré la setmana entrant i ja us en diré quelcom.





WIKILEAKS
Pels seguidors/fans del tema us poso en cinc enllaços:
Els secrets de Wikileaks ( per Josep Gifreu )
Wikilibido ( per Josep M. Fonalleras)
Wikileaks i la llei del cine ( per Ferran Espada)
Wikileaks ( per Lluís Muntada)
Wikileaks, la diplomàcia a la xarxa ( per Genís Barnosell)



=====================





SOS Lloret critica la tardança en multar els amos de Can Juncadella
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4399
"La plataforma anuncia que presentarà altres denúncies per irregularitats comeses en el paratge, com el polèmic castell de focs d'artifici"



La solidaritat dels lloretencs aquest diumenge
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4401
"Comencem per la quina de Nadal que organitza l'associació Lloret Voluntari. Funciona com un bingo, però enlloc de sortejar diners hi ha regals. Segons l'entitat, els lots són “espectaculars” i n'hi ha un munt, que contenen televisors, altres electrodomèstics, pernils, viatges, sopars, productes d'alimentació, etc."



=====================





l'agenda de Blanes del cap de setmana:
http://www.blanesaldia.com/blanes/1268-actes-a-blanes-els-dies-10-11-i-12-de-desembre
Dissabte 11
- A les 10 hores, al Centre Cultural Els Padrets (Sant Bonós, núm. 5), Taller de Cançons de Bressol, adreçat a pares i mares amb nens de 0 a 3 anys. L'objectiu és donar eines i estratègies per fomentar la comunicació.

A partir de les 17 hores, Festa de l'arribada del Tió, organitzada per Acció Cultural Es Viver. Sortida des del barri de Valldolig, passarà pels carrers Joan Carles I, Jaume I, Rambla Joaquim Ruyra, S'Auguer, Països Catalans i arribada a la plaça de la Biblioteca Comarcal aproximadament al es 18 hores. A l'arribada tindrà lloc el repartiment de tions a les famílies i festa infantil a càrrec d'en Rah-mon. A partir de les 19.30 hores tindrà lloc la sortida d'es tió fins a la plaça de la gent gran. Per a tothom que vulgui portar menjar per alimentar el tió des del dia 11 fins el dia 24, de 17 a 19 hores, a la plaça de la gent gran.

- A les 19 hores, a l'auditori del Centre Catòlic de Blanes (carrer de Roig i Jalpí, 16). VI Cicle de Concerts tardor 2010, Concert de Música Clàssica a càrrec de José Antonio Domené, arpa, organitzat per Joventuts Musicals de Blanes.

Diumenge 12
A partir de les 11 hores al matí, i a partir de les 18 hores a la tarda, al Teatre de Blanes, (Ample. núm. 26), Dansa per la Marató: VII Trobada d'Entitats Culturals i Escoles de Dansa a benefici de la Marató de TV3, organitzat per l'Escola de Dansa Daina.

- A les 12 hores, al Passeig de Mar, audició de Sardanes, a càrrec de la Cobla Iluro, organitzat per l'Agrupació sardanista de Blanes.

=====================





Lloret de Mar acull la sisena Gala de Campions de Patinatge.
Una festa anual amb què la Federació Catalana de Patinatge vol fer un reconeixement als millors patinadors catalans.
http://www.gironanoticies.com/noticies/noticia.php?id=19250
La celebració comptarà amb la participació d’uns 200 patinadors que enguany han aconseguit podis i medalles en diversos campionats nacionals i internacionals
És avui dissabte



=====================



Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...