escriu-me
My Photo

dimarts, 28 de setembre del 2010

Dimarts, 28 de setembre del 2010, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

El PLE d'ahir

Doncs sí, ahir hi va haver ple.

Hi havien 10 punts; descomptant els dos primers que són el despatx d'alcaldia, (les sortides i assistències, de vegades obligades, del nostre batlle a actes) i l'aprovació de l'acte anterior, (en aquest cas dues, la del 5 de juliol i la del 7 d'agost), descomptats aquests dos punts, dels altres vuit, cinc es van aprovar amb un SÍ unànime sense ni tant sols utilitzar els torns d'explicació de vot per part de cap dels grups, descomptant la presentació del punt feta pel regidor de torn.

Aquests 5 punt enllestits tant a la lleugera feien referència a:


  • Adhesió a la "Carta internacional per caminar" (el va presentar el regidor Riera i la conclusió que em va semblar entendre és que caminar és bo; tant de bo amb aquesta adhesió ens obliguin un xic a mouren's doncs a mi em convé)
  • Aprovació dels termes de Lloret amb Maçanet i Tordera (també el va defensar n'Ignasi i es veu que no trobaven un dels "termes" ja l'havien encarregat al picapedrer i de cop un boletaire el va trobar, així que tot arreglat).
  • Adhesió a l'Associació de Museus Marítims de la Mediterrània, (ho va defensar la regidora Laura Bertran i ho devia fer be doncs ningú hi va afegir res llevat del SÍ); na Laura va explicar una anècdota per dir que aquestes adhesions ajuden a posar Lloret al mapa cultural català i universal tot explicant que una de les primeres reunions que va tenir a Barcelona un cop entrada a la regidoria de Cultura, un dels capmasos assistents li va preguntar tot estranyat que com era que a Lloret tinguéssim regidoria de Cultura, doncs amb la fama de troneres es veu que no ens hi veia posats en aquestes feines del conrear l'esperit... na Laura creu que aquesta fase de desconeixement de la realitat lloretenca ja està plenament superada).
  • Un altra punt també d'aquest enllestits ràpids va ser la de facultar a l'equip de govern perquè pugui sancionar les faltes greus dels propietaris de gossos potencialment perillosos; em va semblar entendre que a les ordenances diu que aquestes sancions haurien de ser aprovades el Ple; em va semblar rar però és el que vaig entendre. Si fos així no sé perquè no canvien l'ordenança i "chao"... no em feu cas, segur que ho vaig entendre malament, de totes maneres massa important no devia ser quan ho van esbandir amb quatre cops de cap; si algun dia hi ha un regidor hindú assegut a la taula amb aquest comportament hi haurà problemes doncs és sabut que els hindús per dir sí fan amb el cap que no; de totes maneres això no hauria pas de ser excusa perquè algun dia puguin ocupar les cadires de representació que els lloretencs els hi vulguin concedir...
  • L'atra i darrer punt sense discussió va ser el canvi d'us de la planta de soterrani del local municipal del carrer Joan Fuster i Ortells, 12-14, (no recordo quin regidor ho va presentar, crec que va ser en Valls, però els presents ens vam quedar igual doncs de quins eren els vells usos i quins en seran els nous va quedar en els papers i el públic no ens en vam assabentar; és d'esperar que els regidors sí s'ho haguessin llegit, de totes maneres una petita explicació suplementària de cara els que hi anem d'oients o pels que s'ho miren per la tele no estaria de més...)

Dels altres tres punts que sí van tenir debat a destacar el de l'aprovació dels preus públics i tributs per l'any vinent. El defensava en Pep Valls.
  • Llevat de l'aigua que s'apuja un 2,61% en el primer tram i un 3,26% en el segon (un cèntim d'euro en el primer tram i tres en el segon s'hi va afanyar a dir el regidor Valls abans que n'Amaya del PSC li rebregués la puja), també s'apuja les escombraries un 1,98% i el clavegueram; la resta de preus i impostos queden congelats... Tots els grups se'n van felicitar fins el punt que ICV hi va votar a favor. PSC i ERC van dir-hi no, per no estar d'acord amb els tres que s'apujaven doncs consideraven que ja s'havien apujat prou fa dos anys; el PSC va apuntar allò de que segurament en congelaven els altres perquè venen eleccions, aplicant allò tant horrible de que a l'oponent ni aigua doncs si s'apuja és dolent i si es congela és massa fred... ERC va apuntar a que des d'Aqualia no s¡estan fent campanyes d'estalvi d'aigua com sí que s'hi havien compromés, (ara que amb la dessaladora l'aigua sembla il·limitada qui hi fa negoci amb la venda no sembla pas el més indicat per recomanar que n'hi comprem menys, tot i que qui en surt més beneficiat d'aquesta manca de política d'estalvi és l'Ajuntament i l'Agència Catalana de l'Aigua i això no hauria de ser així... També n'Eduard Coloma va apuntar a que de cara a les noves condicions per a la renovació del contracte del servei d'escombraries, (el de GBI acaba aquest any), s'hauria d'estudiar alguna formula com per premiar a qui menys deixalles produeix o a qui més recicla; en aquest sentit també va ser la meva intervenció en el torn de preguntes per part del públic.
  • Un altra dels punts en el que no hi va haver unanimitat però que veient del que es tractava ben poc haguera set necessari perquè hi hagués estat, va ser la modificació d'alguns articles referents a al reglament del personal municipal de consergeria i manteniment dels centres educatius. Aquí ICV s'hi va abstenir per considerar que s'havia d'haver fet cursos de formació en tasques de reparació elèctrica per tècnics especialitzats i per no haver pujat de categoria als conserges anomenant-los conserges mantenidors... El PSC hi va votar en contra doncs considerava que no s'havia fet cap esforç per negociar donada la facilitat que representava el que només fossin 5 els empleats afectats En va defensar el punt n'Ester Olive insistint en que dins les feines de tota la vida dels conserges sempre hi ha hagut aquesta de fer petites reparacions, canviar un fluorescent o acollar una tapa d'un endoll...
  • El darrer punt amb desacord va ser la modificació de crèdit proposada, allò que a a lo llarg de l'any se'n fan mitja dotzena i que consisteix en vestir un sant desabrigant-ne un altre. Per l'equip de govern els sant que es desabriguen tenien calor i els que es proposa abrigar en canvi ho necessiten i per l'oposició és just el contrari no els agrada que es desabrigui ningú i menys per vestir coses amb les que no hi creuen o consideren que posar-lis un altra vestit és engavanyar el Sant o fer-lo anar massa modat... Si tot aquest preàmbul el traduïu en que els dos sants més polèmics que es volen re-vestir són el teatre i la promoció econòmica i que les misses sortiran de més recaptació per multes, més ingressos dels previstos en no sé què, empreses particulars que hi aporten tampoc sé què, una subvenció de 400.000€ de la diputació pel teatre, 600.000€ de la Generalitat pel Pompeu Fabra tot plegat dones un xic més de 2 milions d'€ que canvien de costat... La principal picabaralla va estar en torn del teatre que segons l'oposició l'increment de un milió quatre cents mil euros és un sobre-cost no justificat i que per l'equip de govern el sobre-cost només son 500.000€ essent la resta millores introduïdes a posteriori...

Ahir no sé si per l'Interès de l'ordre del dia o perquè però l'afluència per part del públic a la sala es va quasi doblar: vam passar de ser tres a ser cinc ...

D'entre els nous, el representant del MILLOR, en Marc Fuertes, que es va presentar amb uns quants exemplars del nou butlletí que ha tret, en el que a part dels temes sempre punyents que toca, en aquest hi ha una novetat i és que a la part central a modus de desplegable del Play Boy hi ha com un pòster en el que convoca a dir NO als canvis de circulació en el passeig.
Per cert que en Marc Fuertes, en el torn de preguntes per part del públic, va adreçar una pregunta al regidor Valls a ran d'una metàfora al voltant del preu final del teatre, intercanviada entre en Valls i n'Amaya, en el que el representant del MILLOR li venia a dir al regidor Valls si a la comparació del preu final del teatre amb la compra d'un cotxe s'hi havia pactat algun tipus de comissió amb el venedor. El Sr. Crespo va aixecar la sessió titllant d'impertinent la pregunta.


A la sessió no hi van ser ni n'Iván Tibau, ni na Lídia Garcia, ni en Gori Elorza, ni en Quim Teixidor.

Referent a la fallida de l'empresa que ens fa el teatre el sr. Crespo va dir que no és segur que es pugui tenir enllestit per Sant Romà, però que estan amb converses i l'empresa tot i el concurs de creditors s'ha compromès a acabar-lo i si així no fos el sr. Crespo va dir que en darrer terme seria l'Ajuntament qui ho fes doncs només en queda un 5% per acabar.

Perdoneu el rotllo i l'hora, però se me'n ha anat l'olla !!!

Avui hi he trobat:



Lloret congela els impostos municipals per no sobrecarregar els ciutadans
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/lloret-congela-impostos-municipals-no-sobrecarregar-ciutadans/435110.html
""La congelació dels impostos municipals respon a la voluntat del govern municipal de no sobrecarregar les famílies lloretenques en aquesta difícil situació econòmica", va destacar l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo."



Aturar el país ( per CARLOS ARBÓ)
Que ningú vingui amb mandangues sobre el dret constitucional al treball, una justa aspiració dels milions d'aturats, que no té res a veure amb voler treballar en un dia de vaga. En tot cas, és un dret dels esquirols, insolidaris i covards, a rebentar-la.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/09/28/aturar-pais/435129.html



Antoni Escudero demana a la Generalitat que pagui a Ryanair tot el que exigeix
El president dels hotelers gironins desmenteix l'INE i assegura que la Costa Brava ha perdut un milió de pernoctacions
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/antoni-escudero-demana-generalitat-que-pagui-ryanair-que-exigeix/435091.html
"Segons el representant dels hotelers gironins, l'INE "no ho està fent bé" a l'hora de recollir i donar a conèixer les xifres, i dóna una visió optiomista de la situació que no és la real i que "perjudica molt" el sector hoteler."

A la foto la meitat escolten el discurs i l'altre meitat es miren les menges; de totes maneres, uns i altres, tots, ben situats per entrar a picar quan donin l'ordre...


celebració del Dia Mundial del Turisme al castell de Biart (a Masarac)




AENA preveu augmentar fins a un 7 % les taxes en els deu aeroports més grans
L'aeròdrom de Vilobí d'Onyar es veuria afectat per aquesta mesura que vol acostar-se als preus europeus
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/aena-preveu-augmentar-fins-7--taxes-deu-aeroports-mes-grans/435094.html
"Precisament, l'aeroport Girona-Costa Brava es troba entre els deu aeroports més grans de l'Estat espanyol."
Érem pocs i qui es va quedar prenyada va ser l'àvia !!!





Blanes modifica els ingressos previstos perquè entren 4,4 milions d´euros menys
Tota l'oposició força una moció perquè el regidor Fernando Gómez rectifiqui les seves declaracions sobre els gais
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/blanes-modifica-ingressos-previstos-entren-44-milions-deuros-menys/435111.html



Protesta Concentració silenciosa de TV Blanes
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/protesta-concentracio-silenciosa-tv-blanes/435109.html





Carme Capdevila promet un tren lleuger d´Olot a Girona
L'actual consellera d'Acció Social va apostar per un tren lleuger per connectar Girona amb Olot a través del Pla de l'Estany
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/carme-capdevila-promet-tren-lleuger-dolot-girona/435099.html
Puc suposar que allà fa molta falta però més que aquí un per Lloret/Blanes no ho crec pas...



Endesa ven els seus actius de gas per 800 milions d´euros
http://www.diaridegirona.cat/economia/2010/09/28/endesa-ven-actius-gas-800-milions-deuros/435011.html
Ara que Endesa a través de Gas Natural Fenosa ens havia gasificat la Montgoda, que ho està fent a la Llevantina i que molt aviat entrarà a Canyelles, va i s'ho ven a Goldman Sachs...
El nom per lo menys promet, si res més no sembla més internacional que Fenosa... sona a americà... Ai mare !!!



La bicicleta torna a guanyar en una altra cursa de mitjans de transport
La competició es va fer en un trajecte entre Salt i Girona.
http://www.diaridegirona.cat/girona/2010/09/28/bicicleta-torna-guanyar-altra-cursa-mitjans-transport/435083.html
""La bicicleta ha pogut arribar abans que la moto, que en principi va a més velocitat, perquè seguint els carrils bici ha tingut un trajecte més curt i amb menys semàfors"



Científics donen suport a la reserva marina de Sant Feliu de Guíxols
Són reconeguts especialistes de la Fundació Pew
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/cientifics-donen-suport-reserva-marina-sant-feliu-guixols/435117.html
"Els científics de la trobada organitzada per la Fundació Pew (Estats Units), que reuneix importantíssims i reconeguts especialistes investigadors de diferents entitats ecologistes com Greenpeace, National Geographic i altres organismes i entitats"



Figueres tindrà el primer barri ecològic sense cotxes de Catalunya
El projecte preveu la restricció del trànsit només per al transport públic o emergències així com utilitzar les energies alternatives
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/figueres-tindra-barri-ecologic-cotxes-catalunya/435107.html
"pensat íntegrament des de la perspectiva de la sostenibilitat i que pretén ser un referent en l'establiment de mesures que serveixin per avaluar el grau de respecte al medi ambient que es puguin utilitzar en altres barris."



La policia identifica dos inspectors de Treball per entrar en un hotel sense dir res
Els responsables de l'establiment van sospitar que es tractava de delinqüents
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/28/policia-identifica-dos-inspectors-treball-entrar-hotel-dir-res/435120.html
Va ser a Torroella.



Viajes Marsans sol·licita al jutge la liquidació anticipada de la companyia
http://www.diaridegirona.cat/economia/2010/09/28/viajes-marsans-sollicita-al-jutge-liquidacio-anticipada-companyia/435137.html

=====================





L'Ajuntament de Lloret congela els impostos
El ple de Lloret de Mar va aprovar ahir les ordenances fiscals, amb un increment de mitjana de la pressió fiscal del 0,7%.
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/309240-lajuntament-de-lloret-congela-els-impostos.html
"Eduard Coloma (ERC) va considerar que després de tres anys apujant-los, era “el que tocava” i Joan Amaya (PSC) va manifestar que espera que no sigui una operació de “maquillatge electoral”."
" L'alcalde, Xavier Crespo, va afirmar que només falta acabar “el 5% del teatre”."



El sector turístic reclama al govern que pagui a Ryanair
Considera que és imprescindible que reemborsi els 12 milions que la companyia vol per mantenir les rutes a Girona
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/309048-el-sector-turistic-reclama-al-govern-que-pagui-a-ryanair.html
"Dia Mundial del Turisme celebrat a Masarac, on es van aplegar prop de 500 persones."

Les autoritats que ahir van assistir al Dia Mundial del Turisme
inaugurant la fira de proveïdors. Foto: PUSA JANER.




Lloret:
Visita d'un grup de premsa de turisme esportiu
Nou dels principals mitjans de premsa especialitzats en turisme esportiu dels mercats espanyol, francès i anglès van visitar ahir Lloret de Mar per conèixer de primera mà les infraestructures esportives
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/309106-visita-dun-grup-de-premsa-de-turisme-esportiu.html
"Durant la seva estada, se'ls va oferir una visita guiada pels camins de ronda."
Una llàstima que hagin vingut ara doncs si hagueren vingut un pelet més tard amb un xic de sort se'ls hauria pogut ensenyar el nou tram de can Juncadella, és clar que primer s'hauria de començar, i per ara la cosa va per llarg; mentre, l'antic GR ja porta dos anys tancat...




Blanes materialitza el trencament amb el Partit Democràtic (PDB)
Els dos regidors del PDB han partit peres, Anselm Ramos en queda com a únic representant a l'oposició i el seu exsoci Fernando Gómez va al grup mixt
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/309183-blanes-materialitza-el-trencament-amb-el-partit-democratic-pdb.html

"Si els 7 regidors de CiU, els 2 del PDB i el del PP sumaven 10 regidors, la qual cosa els deixava en minoria respecte als 11 que sumaven els 8 del PSC, els 2 d'EUiA i el d'ERC, la distància encara s'allarga més amb la marxa de Ramos a l'oposició, que deixa el tauler amb 9 regidors al govern i 12 a l'oposició."
"L'altre regidor del PDB, Fernando Gómez, continuarà formant part de l'equip de govern (...) entrarà a formar part del Patronat de Turisme, en cedir-li el lloc un dels membres de CiU, que dimiteix."




Un 80% dels centres no tenen els portàtils per als alumnes de 1r d'ESO
El sindicat USTEC-STEs qualifica de catastròfica la implantació del programa Educat 1x1 a la demarcació de Girona
El professorat surt del pas com pot
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/308887-un-80-dels-centres-no-tenen-els-portatils-per-als-alumnes-de-1r-deso.html



El Tecnocampus funciona
La gran operació urbanística, arquitectònica, cultural i universitària de la façana marítima de Mataró ja comença a tenir vida i oferir serveis. El mes que ve s'inaugura
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/308782.html



Les dificultats dels joves
Milers de joves ni treballen ni es formen i la crisi no n'és l'única responsable
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/308779.html
“Cal ajudar els joves formant-los en l'exigència, en l'autoexigència, en l'esforç, en la satisfacció per la feina ben feta”



Cuspidis: la comunitat de “muntanyerus” ( per David Sánchez)
Cuspidis és una xarxa social de persones aficcionades a la muntanya i a la natura. És una plataforma online on pots compartir continguts i experiències sota la temàtica del muntanyisme
http://blogs.elpunt.cat/davidsanchez/2010/09/27/cuspidis-la-comunitat-de-muntanyerus/
És una entrevista a "Isabel Mas Bosch l’emprenedora al capdavant del projecte Cuspidis.es"
"Quin era la teva trajectòria professional abans d’emprendre?
Vaig estudiar Turisme a la UdG, vaig tenir diverses experiències en turisme online amb Eoland.com, Escapade. He treballat en departaments de màrqueting i en consultoria independent."




Progressivitat tributària ( carta de RAMON GAUSACHS I CALVET)
La vicepresidenta econòmica Salgado va presentar fa uns dies la tan esperada nova tributació per a les rendes altes, i ho va fer amb el següent exemple: qui cobri uns 150.000 euros l'any pagarà uns 300 euros més, és a dir, uns 25 euros cada mes. Sóc funcionari, no arribo als 25.000 euros a l'any i la reducció del 5% en el meu sou m'ha suposat perdre uns 50 euros al mes.
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/23-lectorescriu/308915-progressivitat-tributaria.html

=====================






La crisi torna a passar factura al teatre
Les butaques del futur teatre de Lloret de Mar ja no hi són. L'empresa subministradora se les va endur quan va saber que la constructora de l'equipament havia presentat un concurs de creditors voluntari.
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4152



Canvis a la biblioteca
La Biblioteca tanca les portes el 15 d'octubre per a preparar el trasllat de l'equipament a la nova seu, situada a la plaça Pere Torrent. La biblioteca omplirà de contingut l'Edifici Cultural d'Oci que s'hi està enllestint, juntament amb l'Escola d'Adults, el Casal del Jubilat i el departament de Benestar i Família
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4153



Teatre per adults
Avui s'ha obert el període d'inscripcions a l'Aula Municipal de Teatre. És un curs de 7 mesos que s'adreça a adults interessats en actuar i pujar a dalt d'un escenari.
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=4155
"El taller comença el 19 d'octubre i s'allarga fins el mes de març"

=====================





Web d’intervanvi per combatre la crisi
Dos joves de Blanes creen una web d’intercanvi d’objectes per ajudar a estalviar diners en temps de crisi
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=4568
Audio
escoltar: Francesc Fàbrega entrevista els creadors de la web, Víctor Rubio i Enric Gómez

=====================


blogs de
Cançó de tardor
Patina per l’aire,
rellisca, ja és vent,
arriba i és lladre
del sol estiuenc.
Carrega magranes,
bolets i castanyes,
s’amaga pels núvols,
escurça els dies
iestira les ombres.
Es vesteix de pluja,
pinta al cel la tristor
quan dicta els seus mots
el poema de tardor.
(Isabel Barriel)


http://blogs.avui.cat/jrofrof/2010/09/27/poemes-de-tardor/





Com es fixen les estrelles dels hotels? ( per David Rodríguez Borràs)
Tots algun cop hem aterrat en un hotel que, tot i ser de quatre estrelles, tenia uns matalassos als quals se’ls notaven massa les molles o un mobiliari que demanava a crits una renovació. També hem anat a hotels d’altres països on el nombre d’estrelles no tenia res a veure al que estem acostumats.
http://blogs.elpunt.cat/davidrodriguez/2010/09/27/com-es-fixen-les-estrelles-dels-hotels/

=====================




EMPORDÀ info

Concentració per TV Blanes
Una setantena de persones s´han manifestat per reclamar que la televisió pugui emetre en TDT
http://www.emporda.info/televisio/2010/09/27/concentracio-blanes/92153.html

=====================





Una setantena de persones es concentren per reclamar que TV de Blanes pugui emetre en TDT
http://www.3cat24.cat/noticia/872648/selva/Una-setantena-de-persones-es-concentren-per-reclamar-que-TV-de-Blanes-pugui-emetre-en-TDT
"La plataforma no ha volgut fer manifestació -com estava previst inicialment- perquè considera que des de la regidoria de mitjans de comunicació ha començat a fer 'bona feina' per aconseguir que TV de Blanes torni a emetre. Tot i que encara no hi ha cap pas en ferm, la plataforma confia que abans de l'1 de novembre TV de Blanes estigui emetent en fase de proves per, així, no perdre la llicència."
=====================



El BOP d'avui :
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/187/201018700.pdf


13621 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Serveis Jurídics (Unitat Via Pública) Edicte de notificació d'actes administratius
expedient sancionador
Nom establiment: BAR TROPICAL CAROL
Titular: NICASAI SL
Data infracció: 10/04/2010
Adreça infracció: C POTOSI N.0012 (EDIFICI DIAMANTE)
Hora infracció: 01:05
Infracció: Infracció de l'art. 94 OPVP. En la data abans indicada, els
Serveis de la Policia Local van comprovar que a l'interior d'aquest
local s'estava efectuant un concert de música en viu sense permís
per a fer-ho

13640 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte sobre notificació de Decret
"d'expedient sancionador per a presumpte infracció urbanística a
nom de la senyora MONTSERRAT BOADA MARTINEZ.
Fets
1. El 4 d’octubre de 2007, l'inspector municipal del Departament
d'Urbanisme va aixecar acta d'inspecció per les obres en curs
d'execució sense llicència situades al carrer PERE ROURE núm. 7
03, on es va constatar que havien cobert la terrassa de la planta àtic
amb alumini."

13643 - AJUNTAMENT DE BLANES Anunci sobre aprovació de bases específiques de procés selectiu
una plaça de Tècnic Superior de Recursos Humans

13610 - AJUNTAMENT DE TOSSA DE MAR Anunci sobre aprovació inicial d'una Disposició general de creació de fitxers de dades de caràcter personal
l’acord d’aprovar
inicialment la creació de vint-i-un fitxers de dades de caràcter
personal.



13832 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Edicte de convocatòria i bases per a la provisió d'una plaça d'oficial 1ª (paleta)

13775 - SECRETARIA GENERAL BOP Anunci sobre correcció d'errades
Es fa constar que l’anunci 13582, del
dia 23 de setembre de 2010, va ser publicat amb la capçalera de
l’Ajuntament d’Arbúcies, quan havia de ser AJUNTAMENT DE
VIDRERES.
És aquell edicte que us posava l'altre dia que deia que era d'Arbúcies i el signava l'Alcaldessa de Vidreres na Ruth Rosique.
Es veu que l'edicte ja estava be el que estava equivocat només era l'encapçalament.
Avui el repeteixen i es aquest d'aquí sota:

13767 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Edicte d'admesos i exclosos, nomenament del tribunal i data de les proves selectives per a la provisió d'una plaça
convocatòria per a la provisió
d’una plaça d’operari/a cuina grup AP
=====================



El DOGC d'avui :
https://www.gencat.cat/eadop/imatges/5723/c5723.pdf

No hi he vist res que sembli fer per nosaltres...

=====================



Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...