escriu-me
My Photo

dissabte, 7 d’agost del 2010

Dissabte, 7 d'agost del 2010

Bones,


Avui no hi haurà resum, tinc a la família de visita i no els deixo ni tocar de peus a terra, així que avui res de res; demà ho intento...

De totes maneres, dir-vos que el darrer tram de la ja famosa escala de cala des Rajols, l'obra pòstuma de l'enginyer i arquitecte francès Alexandre Gustave Eiffel, especialista en estructures metàl·liques, AHIR VA SER RETIRAT !!!




Veieu aquí algun dels treballs d'aquest famós arquitecte, escala de cala des Rajols inclosa, que com us dic era francès, i que alguns diuen que té família a Lloret:



Males llengües diuen que qui l ha tret, pot ser fins i tot el mateix que qui la va posar, però tampoc voldria fer-m'hi fort, doncs la presumpció d'innocència que les autoritats van reclamar per qui se suposava que l'havia posat, tampoc li negaré a qui se suposa que l'ha tret... ;-) ;-) ;-)

Desconec, si qui l'ha retirat ho ha fet perquè no li agradava o be per ordre de l'autoritat, amb lo que només seria un punt de partida per restablir la cala al seu estat original, doncs cal recordar que a la cala encara hi ha l'abocament del succedani de sorra i que esperem que quan la treguin, que l'han de treure, no se'ls acudeixi altra cosa que tirar-lo a l'aigua, al menys sense un informe tècnic/científic que n'avali la innocuïtat.

Del primer tram, fet amb travesses de fusta, suposo que al final serà una més d'aquelles tantes petites i grans coses que passen dins aquesta propietat i que tot i no poder-se fer, es fan i s'acumulen... però el que sí que pregaria és que, si es il·legal però no es desmunta, per lo menys no pugui continuar servint pel perquè es va construir, doncs ja m'imagino el proper pas: substituir la ferralla per fustes construint de nou una escala il·legal en un lloc que no és ni seu...




Que aquesta sigui l'única vista que de cala des Rajols tinguin els que se la volien apropiar... !!!


Bon cap de setmana

====================



Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...