escriu-me
My Photo

dissabte, 22 de maig del 2010

Dissabte, 22 de maig del 2010, a Lloret i a la resta de Selva Marítima (8


demà diumenge:



VISITA DE SOR REGINA MINCH
Directora, infermera i anima d'aquest projecte des de 1993

Benvolguts compnays i companyes:

Us fem arribar els actes que el nostre Grup Solidaris pel Món estem organitzat en motiu de la visita a la nostra població de Sor Regina MINCH infermera i directora del CREN a VELINGARA ( SENEGAL ).

Demà a les 12:00 hores a la capella del Hospital Sociosanitari
Ens agraderia que ens acompanyéssiu
i poguessiu compartir les seves experiències.





================


també demà, però a Blanes






================
================
================

aquest dilluns:




================
================
================




Casals d'estiu:

de l'escola Esteve Carles


================


del club de rem hotelers



================




No sé si d'aquest encara hi sou a temps doncs:
Inscripcions del 13 al 20 de maig
més info AQUÍ




Avui hi he trobat:
A tots els diaris haguts i per haver, nacionals i de fora, grocs i vermells, surt la paraula Lloret lligada a l'empresonament ahir de la parricida anglesa, però us en deslliuro...


Lloret presenta les noves visites del Museu Obert
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/05/22/lloret-presenta-noves-visites-del-museu-obert/407630.html
"Enguany, es presenten novetats entre les quals destaquen visites guiades teatrealitzades a Santa Coltilde. També hi ha novetats al Museu del Mar amb modernisme i un taller per les nissagues marineres"





LA BENA ALS ULLS (perJOAQUIM DOMINGO)
El dimarts 4 de maig d'enguany, vaig llegir l'article del senyor Carlos Arbó publicat en aquest rotatiu. Vaig quedar astorat. Difícilment es poden dir tantes veritats a mitges. Difícilment es poden fer tantes interpretacions demagògiques. Difícilment es pot tenir una bena als ulls més opaca que la del senyor Carlos Arbó.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/05/22/bena-als-ulls/407644.html
L'article en qüestió del sr. Arbó era aquest:




El Triatló de Lloret es disputa demà al matí
A 2/4 de 10 del matí (en dones) i cinc minuts després, en categoria masculina, està previst que demà es doni el tret de sortida al Triatló de Lloret de Mar Trisprint.
http://www.diaridegirona.cat/esports/2010/05/22/triatlo-lloret-disputa-dema-al-mati/407705.html
"Hi haurà proves de natació, ciclisme i cursa atlètica"



Ràdio Marina rep el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat de 2010
http://www.diaridegirona.cat/televisio/2010/05/22/radio-marina-rep-premi-nacional-comunicacio-proximitat-2010/407720.html
"Ha rebut el Premi Comunicació de proximitat, perquè, segons el jurat, ha aconseguit, "gràcies a l'esforç de totes les persones que, des del principi, hi han treballat, fer-se amb el lideratge radiofònic a l'Alt Maresme i a la Selva". Això ha estat possible perquè l'empresa "va saber donar resposta a les necessitats del seu entorn, dimensionant l'emissora d'acord amb les característiques dels seus oients i preservant, en tot moment, la seva independència"."



Jove, evangèlic i de Blanes
El Centre Cristià Fe, Esperança i Amor compleix 30 anys a la ciutat reivindicant l'arrelament local i cultural del cristianisme protestant
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2010/05/22/jove-evangelic-blanes/407714.html
el pastor blanenc Jaume Torrado



Tossa demana un nou informe a Governació per errors en l´anterior
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/05/22/tossa-demana-nou-informe-governacio-errors-lanterior/407629.html
" L'informe en qüestió va ser demanat pel PSC i ha de determinar si hi ha regidors del govern que s'hauran d'abstenir durant el debat i la votació de la modificació del Pla General del municipi."

=====================





Basté, Cuní, Ràdio Marina i «El 9 Nou», Premis Nacionals de Comunicació
http://www.elpunt.cat/noticia/article/13-comunicacio/20-comunicacio/172910-baste-cuni-radio-marina-i-lel-9-nour-premis-nacionals-de-comunicacio.html
"El Premi Nacional de Comunicació de proximitat ha estat per a Ràdio Marina, fundada el 1983 i que «ha obtingut el lideratge radiofònic a l'Alt Maresme»."



Una samarreta ecològica
El club blaugrana ahir va presentar la indumentària de la temporada 2010/11
http://www.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/172826-una-samarreta-ecologica.html
"El nou model està fabricat a partir de material reciclat; una iniciativa que el club blaugrana i Nike han acordat per reduir els efectes de l'impacte mediambiental. Com a curiositat, cada peça de roba s'ha confeccionat a partir de vuit ampolles de plàstic."
La xocolata també pot ser un bon complement alimentari pel lloro sobretot perquè ensenya que les petites coses també poden aconseguir una bona confitura...
Se m'entén ??? us juro que pels matins no bec...




De la refundació del capitalisme a la refundació de l’Estat de Benestar? (per Genís Barnosell)
Quan es va iniciar la present crisi, veus de tots els àmbits van cridar que havia arribat l’hora de refundar el capitalisme. Entre aquestes, no hi van faltar veus governamentals. A mesura que passa el temps, es va fent més evident que el que es refundarà serà l’estat del benestar.
http://blogs.elpunt.cat/genisbarnosell/2010/05/21/de-la-refundacio-del-capitalisme-a-la-refundacio-de-lestat-de-benestar/



Descobreixen un escull de corall en aigües fredes a la costa asturiana
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/172604-descobreixen-un-escull-de-corall-en-aiguees-fredes-a-la-costa-asturiana.html
"La troballa es considera de gran importància científica, ja que fins aleshores es desconeixia l'existència d'aquest tipus d'esculls profunds de corall en aigües de l'Estat espanyol,"



Pramipexol ( per josep martinoy)
El pramipexol, és el que s’anomena un agonista dopaminèrgic, un compost que interacciona amb els receptors dopaminèrgics com ho faria el neurotransmisor natural, que seria, en aquest cas, la dopamina.
http://blogs.elpunt.cat/josepmartinoy/2010/05/22/pramipexol/
"Un 35% dels malalts de Parkinson pateixen depressions. I ara s’ha descobert que el pramipexol pot ser útil per a combatre-la."

=====================





Ràdio Marina, Premi Nacional de Comunicació 2010
La Generalitat ha fet públics els guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=4296
"Segons el Jurat “Ràdio Marina ha aconseguit, gràcies a l’esforç de totes les persones que, des del principi, hi han treballat, fer-se amb el lideratge radiofònic a l’Alt Maresme i a la Selva. Això ha estat possible perquè l’empresa va saber donar resposta a les necessitats del seu entorn, dimensionant l’emissora d’acord amb les característiques dels seus oients i preservant, en tot moment, la seva independència”."

=====================




SOCIAL cat

La legalització de la prostitució en una taula rodona
http://www.social.cat/noticia/1318/la-legalitzacio-de-la-prostitucio-en-una-taula-rodona
"A la taula rodona hi van ser presents persones i col·lectius que treballen pel reconeixement professional, social i legal i que formen part de xarxes d’atenció i d’ajuda, i va ser moderada per Montse Rey, tècnica de la Fundació SER.GI en el Pla local d’acollida, ciutadania i interculturalitat de l’Ajuntament de Blanes."

=====================




LA VOZ DE GALICIA
Santiago Domínguez anuncia que Vigo estará presente en las principales ferias europeas
Anunció ayer que Vigo estará presente en las principales ferias europeas en las que se cierran los congresos más relevantes de ámbito internacional, entre ellas la de IMEX de Frankfurt, otra en Lloret de Mar y una tercera en la ciudad italiana de Rímini
http://www.lavozdegalicia.es/vigo/2010/05/22/0003_8500077.htm

=====================




Les faltes, tant les gramaticals

com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...