escriu-me
My Photo

diumenge, 14 de febrer del 2010

Diumenge, 14 de febrer del 2010, a Lloret


lupa pel programa AQUÍ

Si aquest matí no us fa por el fred no us perdeu aquesta imatge

El senyor Crespo ha canviat el bastó de batlle pel xiulet de monitora de bany... Foto: seeet


Avui hi he trobat:

Ben poca cosa; els periodistes van anar a les rues !!!



DIARI de GIRONA

Milers de persones surten al carrer per celebrar el Carnaval tot i la fred
A Lloret, on se celebra una de les rues més importants de Girona, 1.300 persones van sortir a desfilar, amb la participació de 25 colles, sis més que l'any passat. Com ja és tradició, els membres de l'equip de govern van formar part de la festa disfressats enguany de nedadors per celebrar l'inici de les obres de la piscina coberta.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/milers-persones-surten-al-carrer-celebrar-carnaval-fred/387612.html
Es trajo que portaven les nostres autoritats era més de sortir de la piscina que d'entrar-hi doncs amb el fred que feia si arriben a anar amb biquini les ambulàncies no hagueren donat l'abast... A la desfilada s'hi van poder veure disfresses molt currades, i tot-hom amb moltes ganes de passar-s'ho be. Em va cridar gratament l'atenció el grup format per lloretencs de procedència índia que amb el nom de "Bollywood" donaven una senyal de plena integració a la festa, que a lo millor altres comunitats igual de nombroses encara no tenen...



De gossets amb disfressa també se'n van poder veure, i alguns de molt ben guarnits com aquest de la foto, que per un dia va perdre la seva condició de proletari petaner per convertir-se en princesa... Estava super orgullosa al costat del seu amo... foto: seeet




El Govern encara ignora quan crearà el Consell Rector de Pinya de Rosa
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/govern-encara-ignora-creara-consell-rector-pinya-rosa/387628.html
"El delegat del Govern de Medi Ambient, Emili Santos, atribueix l'endarreriment al retard de la propietat en nomenar el seu representant i al temps d'espera de la sentència del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya que va donar la raó a l'Obreria de Santa Cristina de Lloret impedint que l'espai de l'ermita quedés annexionat al PNIN de Pinya de Rosa."
Feu-hi una ullada; també parla "de l'estat de la posidònia al mar de Blanes" i de com variarà "la biodiversitat que hi ha al voltant del port amb l'ampliació d'aquesta infraestructura"



Col·legi Santa Maria de Blanes: Fellini versus "Patito" ( carta de ANNA VALLS POU. BLANES)
Aquest matí les meves filles m'han fet entrar a l'escola per ensenyar-me el vestuari que han de portar a partir del mes de setembre. Totes dues feien cara trista i jo no entenia per què.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/02/14/cartes/387648.html
S'haurà de veure com és aquest nou vestuari i sobretot també el que encurioseix a na Anna: "Ara els meus dubtes són: a partir de setembre veurem el Sr. Director amb sotana? O la sotsdirectora amb pamela i ungles postisses? Canviaran el nom de l'escola pel de Col·legi Santa Pretty Maria?"



Blanes treu la botiga al carrer el 6 de març amb més de 5.000 productes
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/blanes-treu-botiga-al-carrer-6-marc-mes-5000-productes/387629.html



Dietari ( per RAMON IGLESIAS)
DIJOUS PLANS URBANÍSTICS
Avui, Urbanisme ha aprovat els plans de Roses i Blanes. Blanes preveu construir en els propers anys -no sé quants- 5.000 habitatges...
Són uns plans que es fan pensant més en l'anterior etapa econòmica que en l'actual.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/dietari/387611.html



Tot supeditat a la bicicleta ( carta de Eugeni Domingo Ribary. BESCANÓ)
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/02/14/cartes/387648.html
Llegint el que diu el sr. Eugeni a la seva carta el primer que se'm acudeix és que o be no sap anar en bici o de petit una bici li va causar un trauma doncs sinó no encerto a veure com algú pugui veure tant vermell davant un mitja com la bici: "No té sentit eliminar desenes d'aparcaments per fer carrils bici"; els hi troba mil inconvenients: "Les bicis surten pertot arreu, poden anar en totes direccions...," ; però la queixa més gran i digna d'una estatueta d'oscar, ara que Hollywood ens vol arrabassar les que Lloret tenia és: "no fan soroll."....!!!
Si amics meus, sí, el senyor amb segon cognom de futur jugador del Madrid es queixa que les bicis no fan soroll... de record Guinness ...!!!



El capitalisme és capritxós ( per JAVIER CUERVO)
Els Kirchner -un matrimoni que intenta liderar un país sent una parella tan sòlida que als votants els és igual el marit que la dona- que no fan més que posar a parir el capitalisme i com més l'insulten, més es folren.
http://www.diaridegirona.cat/ultima-dia/2010/02/14/capitalisme-capritxos/387719.html
"(...) ells van a la seva, a governar un país i a comprar un parell de milions de dòlars de tant en tant, amb l'únic afany de perdre diners.
- El capitalisme és una merda: comprem un territori i avui val vuit vegades més.
- No hi ha dret, quin sistema tan injust."



Castelló controlarà les colònies d´animals domèstics al carrer
Les accions previstes consistiran en la localització, concreció i control de les colònies de gats per practicar-los la vacunació i esterilització i evitar així la propagació de malalties i el creixement descontrolat de la població d'aquests animals.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/castello-controlara-colonies-danimals-domestics-al-carrer/387619.html



Una delegació palamosina visita ports de la Costa Blava francesa
(...) amb la finalitat de conèixer de primera mà la regulació de l'Estat francès sobre grans iots i el desenvolupament d'aquest sector de turisme nàutic.
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/delegacio-palamosina-visita-ports-costa-blava-francesa/387634.html



Massanes vol estendre la xarxa d´Internet per tots els nuclis
L'Ajuntament de Massanes ha decidit destinar el Fons Estatal d'Inversió Local del 2010 a les noves tecnologies amb un projecte de desplegament de la banda ampla a través de xarxa inalàmbirca Wifi. L'objectiu, segons ha explicat l'alcalde, Jordi Porta (CiU), és poder disposar de senyal d'Internet a tots els nuclis del municipi perquè els veïns que hi estiguin interessats puguin gaudir del servei
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/02/14/massanes-vol-estendre-xarxa-dinternet-tots-nuclis/387639.html

=====================




PUNT DIARI

Vint-i-cinc colles, a Lloret
A Lloret, on se celebra una de les rues més importants de les comarques gironines, ahir hi havia un gran nombre de visitants i l'animació va ser la protagonista del dia
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/136593-vint-i-cinc-colles-a-lloret.html





Fer llenya de l'arbre caigut (carta de JOSEP CASTELLS. VIDRERES)
La crisi, han indicat que ha estat per causes financeres. Però en lloc de reformar les causes financers, només es parla de reformes laborals: 1) Contractació: flexibilitat de plantilla. 2) Moderació salarial: indexar a productivitat no a inflació. 3) Jubilació: allargar edat laboral (això perjudica els joves). 4) A les pensions i a l'atur hi ha un límit per cobrar. Hi és a totes?
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/23-lectorescriu/135982-fer-llenya-de-larbre-caigut.html



El primer cop ( per XAVIER CORTADELLAS)
La primera vegada que vaig fer un petó, vaig acabar rentant-me les dents tres cops.
A ella no la vaig tornar a veure mai més.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/135611-el-primer-cop.html
Encara que amb el que us poso no ho sembli l'article parla "del PSC amb tot això del dret a decidir."

=====================




AVUI cat

Carnaval de guants i bufanda a la Costa Brava.
El fred no ha arronsat els aficionats a la tradició del carnaval, molt arrelada a la Costa Brava. De nord a sud, Roses, L'Escala, Palamós, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols o Lloret de Mar són els punts calents d'aquest cap de setmana de carnaval.
http://www.avui.cat/cat/notices/2010/02/carnaval_de_guants_i_bufanda_a_la_costa_brava_87831.php
"A Lloret, on se celebra una de les rues més importants de les comarques gironines, 1.300 persones sortiran a desfilar aquest cap de setmana, amb la participació de 25 colles, sis més que l'any passat. Com ja és tradició, els membres de l'equip de govern hi participaran disfressats enguany de nedadors per celebrar l'inici de les obres de la piscina coberta."

=====================