escriu-me
My Photo

dijous, 4 de febrer del 2010

Dijous, 4 de febrer del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui dijous:

Dir-vos que és una oportunitat per escoltar una de les millors especialistes en violència escolar i un referent de la facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, on actualment és professora titular d’Orientació Educativa del departament de Pedagogia Aplicada.

Destacar-ne també que a banda de nombroses publicacions i llibres, va ser col·laboradora habitual d’”Els matins” de Catalunya Ràdio fins a l’any 2008.

Esperem que sigui del vostre interès i demanem que si us plau, si sabeu de gent a qui li pugui interessar, els hi feu arribar la informació.



=====================
=====================
=====================






Sr. Crespo, ja ho veu, dit i fet. Vostè ho va deixar anar en el Ple de dilluns i zas !!! : "L'acció no és una tronada de la federació sinó que respon a la invitació pública realitzada per Crespo en el transcurs del darrer ple on, per enuig dels remers lloretencs, el govern (CiU, PP) amb el suport d'ICV, va aprovar el nou projecte constructiu de la piscina municipal, que ja no disposarà de la sala de rem prevista"
Sr. Crespo, s'imagina que hagués reclamat el tramvia amb aquest mateix entusiasme ???

"Per a materialitzar el projecte la Federació buscarà finançament a través de l'Ajuntament i altres administracions supramunicipals"

"La nostra actitud vers l´Ajuntament és la de mantenir el diàleg, defensant els interessos dels comerciants sense deixar de ser crítics, si cal."

"Des d'aquest dilluns, les barques d'arrossegament del Port de la Selva, Llançà, Roses, Palamós i Blanes es troben amarrades a port. Aquest és el primer cop que les confraries de la Costa Brava fan veda biològica per permetre que les captures es regenerin."

Na Gemma quan van aprovar la comercialització a les farmàcies ja ens va delectar amb els efectes secundaris que segons diu ella provoca: "embaràs ectòpic o extrauterí, tromboembolisme venós -malaltia cardiovascular que pot bloquejar una vena dels pulmons- vertígens, sagnat vaginal, vòmits, dolor abdominal, cefalees, mastàlgia, insuficiència hepàtica i increment del risc del càncer de fetge i pàncrees."
Ara quatre mesos després d'aquell esdeveniment ens ho recorda. Si només és cada quatre mesos crec que ho podrem aguantar...



"El llenguatge pictòric de Lluís Roura, tan personal, afavoreix la promoció de l'Empordà"
En el restaurant El Trull hi podreu veure varies obres d'aquest artista, fins i tot les cartes del restaurant llueixen a la portada una foto d'uns dels seus quadres

La sra. Ferrer amb aquesta carta mostra el seu desacord amb les actuacions del sr. Carod-Rovira però el que m'ha cridat l'atenció a part del titular es que del mateix n'explica l'origen: "És una traducció lliure de «para lo que me queda de estar en el convento, me cago dentro»"



"Aquest serà l'últim pas per inaugurar el pavelló esportiu d'un projecte que va començar fa ja gairebé 12 anys, i que anava vinculat al complex de l'Illa de Blanes."

"L'aturada durarà fins al 2 de març i, durant aquest temps, el personal de les embarcacions cobrarà de l'atur, mentre que els armadors rebran un ajut econòmic"
"Entre les espècies que s'han deixat de pescar hi ha la gamba, el lluç, el rap, el roger, la molla i el sard."


"Gdansk és la sisena ciutat de Polònia, està al nord i dóna al mar Bàltic"


Diuen que la lletra amb sang entra i a fe que això és el que li ha passat al sr. Vidal. Ell ha arribat a la conclusió, de que amb aquest consumisme no anem enlloc, de la mà de que no sap si li compensa treballar tant per mantenir-lo. És allò de viure per treballar o treballar per viure...

Ja fa anys m'havia discutit amb algun jardiner municipal quan a les zones de gespa hi tiraven ingents quantitats de 15/15, (aquelles boletes blaves), que si per mala sort plovia aquella setmana tot anava a la claveguera com a preludi de l'abocament al mar...

"la televisió local que dóna resposta a una realitat local té força i té musculatura i està suportant millor la crisi que altres operadors que, amb interessos igualment legítims, intentaven explotar un canal amb uns altres models de negoci i de serveis que segurament no tenien aquesta identificació tan local"
Oído cocina...!!!




S'ha creat un sistema de puntuació i s'ha posat en comú tota la informació i documentació que cal presentar.
Laura Bertran, regidora de Benestar i Família, reconeix que “fins ara intervenia en certs moments la subjectivitat de la persona que avaluava” els projectes.












Avui dijous a les 11h és la visita


"Bolaño era capaz de pasar días enteros jugando sin descanso. En un documental de Jaume Pujadas que recoge la vida de Bolaño en Blanes, Eduardo Ruiz Bacas, el policía municipal que solía jugar con él aquellas partidas, recuerda a Bolaño como "el rey del ataque" y que casi siempre le gustaba jugar con las fichas de los nazis (o de otros perdedores)"



Pere, Natan, Pau, Carmen's... avui sortiu al diari...!!!
BALTRONS RABASSA PEDRO CL SAN PEDRO 39 17310 LLORET DE MA 120,00€
MORDOH CAZORLA NATAN CL DE LA VILA 20 17310 LLORET DE MA 150,00€
CLUA CABECERAN PABLO CL ANTILLES 5 17310 LLORET DE MA 80,00€
ESTACION DE SERVICIOS SA RB ROMA BARNES 22 17310 LLORET DE MA 50,00€
GAYETE FLORES MARIA CARM CL PLATO 10 17310 LLORET DE MA 92,34€


per cedir gratuïtament al Departament
d’Educació de la Generalitat de Catalunya un terreny de 10.475,20
m2, situat al sector Pla parcial Accés Costa Brava, destinat a centre
d’educació infantil i primària.



adjudicar el contracte per portar a terme l’obra “Millora i
Adequació de l’enllumenat públic del Pla de la Font” al Sr. Josep
Maynegre Vilà




Recurs d'alçada interposat pel senyor Màrius Ramos Pérez, en nom propi i en el de la senyora Sònia Tàrrega, en relació a l'aprovació definitiva del Pla d'ordenació urbanística municipal, al terme municipal de Lloret de Mar
he resolt estimar el recurs d'alçada interposat
Incorporar al sector PPU5 Mont Lloret la franja de sòl situada en la banda nord-est de l'àmbit


Recurs d'alçada interposat pel senyor Antonio Ruiz Pablos, en nom i representació de la Junta de Compensació de Mont Lloret, en relació a l'aprovació definitiva del Pla d'ordenació urbanística municipal,
he resolt estimar en part el recurs d'alçada interposat
Incorporar al sector PPU5 Mont Lloret la franja de sòl situada en la banda nord-est de l'àmbit


Rectificació d'errada instada d'ofici en relació a la resolució del recurs d'alçada interposat per la senyora Maria Teresa Moré i Fàbregas, regidora, en aquell moment, de l'Ajuntament de Tossa de Mar per l'Agrupació d'Electors Tossa, en relació a l'aprovació definitiva del Pla d'ordenació urbanística municipal, al terme municipal de Tossa de Mar
relativa al Pla de millora urbana del Peregrí,







També hi surt això en un annex però no em pregunteu pas que és:
T-NB-175. PO=4; PA=18; TD=José LOPEZ AZNAR, C. Rua de la Plata, 29-31,
1-24, 17310 Lloret de Mar; SO=1680; SP=504; OD=0; N=Ol.