escriu-me
My Photo

dijous, 28 de gener del 2010

Dijous, 28 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima







"Després que el concurs per construir la piscina olímpica de Lloret quedés desert per falta d'inversors, el govern (CiU, PP) ha decidit fraccionar la construcció d'aquesta àrea esportiva i finançar-la a costa de les arques municipals."
"El portaveu del GRILL, Joaquim Teixidor, assegura que "si l'alcalde hagués volgut aquesta piscina ja estaria feta" i afegeix que ara serà "un projecte mutilat"."
"Tant el PSC com Esquerra retreuen al govern que hagi actuat d'esquenes a la resta de grups en no informar dels canvis."


"El lloretenc Lluís Sala fa pocs mesos que ha ocupat el càrrec de nou director a l'aeroport de Girona"
Compareu aquest titular que sembla un xic premonitori de mals averanys amb el que posa EL PUNT exactament sobre el mateix tema.




"aquest gran residencial és la urbanització més extensa d'Europa"

Aquí a Lloret el peix ja l'havíem venut en el mes de desembre quan a corra-cuita i amb previsió del que pogués venir es van aprovar les grans superfícies de Sant Quirze i Santa Clotilde que doblen cadascuna aquest límit dels 2500m2

""Els arquitectes del gust", titulava una revista russa.
"Adrià, el Salvador Dalí de la cuina" era el títol en una altra revista russa.
"Un déu als fogons" ressaltava una publicació alemanya"






Els d'EL PUNT són un xic lents de reflexes doncs aquest Projecte ja fa dies que corre:
Es va aprovar en Junta de Govern a l'octubre, es va publicar el primer edicte d'exposició pública precisament en EL PUNT ja fa més de dues setmanes i ara aquest dimarts sortia el preceptiu anunci en el BOP.
N'han llegit l'Informe de Sostenibilitat Ambiental , i n'han tret unes conclusions, si res més no, curioses:
"el pla té l'objectiu de garantir la continuïtat del corredor ecològic existent"
Llegint això, un arriba a la conclusió que per aconseguir aquesta honrosa fita de deixar el corredor biològic obert segurament el que faran serà deixar la porta de la cuina i les neveres permanentment obertes perquè els animalons en el seu peregrinar cap a veure i beure a mar puguin avituallar-s'hi

L'informe pot dir missa i els de EL PUNT combregar-hi però la realitat és que aquest projecte atenta greument contra l'únic corredor biològic que queda al est del terme de Lloret i això diguin el que diguin a la llarga no és bo.

Això dels informes de sostenibilitat ambiental són uns éssers ben curiosos, siguin d'on siguin diuen exactament el mateix doncs en un 90% no parlen de l'indret on van destinats sinó que mitjançant un copiar/enganxar omplen de palla i més palla parlant de generalitats i de les boniries de l'ecologia arreu i de vegades depenent d'on ho han copiat hi trobes curiositats com la que es pot trobar en el projecte aquest, on diuen que durant el període de nidificació i cria dels animals (febrer-juliol) miraran de no fer soroll mentre duri la construcció... ,-) ;-) ;-)
Jo que visc aprop de l'indret us en tindré ben informats del compliment o incompliment d'aquesta promesa...

La notícia també posa que
"Entre les obligacions dels promotors del pla hi ha la urbanització del camí vell de Canyelles."
Això és així doncs l'entrada a aquest camí vell serà per l'entrada de canyelles, però no a través d'un "rotonda" com semblaria lògic i necessari per aquell indret, sinó que la rotonda està dibuixada molt més avall, a Coll de Llop, just on està previst que en un futur, segurament de ficció, hi hagi la sortida del túnel que ha de travessar la Roca Grossa.

Si alguns dels futurs turistes que han d'ocupar aquest hotel de costa Marcona s'aventuren a pujar per la carretera de la Montgoda ja cal que Bombers i Protecció Civil augmentin plantilla doncs els sots que ja a dia d'avui hi han i que l'Ajuntament sembla ignorar són d'aquells de caure-hi i que no et trobin...
Concretament davant les tres cases de recent construcció entre la primera entrada a la Montgoda i la segona hi ha un sot que ja no solament fa perillar vianants, motos o cotxes sinó que fins i tot si hi cau un porta-avions no el troben...!!!


"Finalment, s'ha decidit reduir un metre la profunditat de la piscina, fet que farà disminuir significativament el cost"

"El director de l'aeroport de Girona espera que es continuï incrementant el nombre de rutes i de companyies a mesura que es vagi sortint de la crisi del sector aeronàutic, i defensa que les característiques de les instal·lacions el fan molt més competitiu davant l'alternativa de Barcelona"
Compareu el to d'aquestes paraules amb les del titular de el DIARI de GIRONA.





"s'en van recollir 40. D'aquestes, els mecànics de Freebike en van poder aprofitar més de la meitat."
Freebike té botiga a Blanes, a la rotonda dels focs...






Poso la notícia no pel seu contingut, que tot i ser interessant no sabria com enquibir-la a les nostres contrades, sinó que la poso per la foto, doncs en ella i surt el nostre alcalde, però no com a tal sinó com a parlamentari:






"El dinar d'aniversari del Xino Xano és aquest diumenge, a partir de les 14 hores, en el restaurant El Trull. El preu de l'àpat és de 45 euros. Inclou el dinar, un sorteig i ball. Les persones interessades en apuntar-s'hi han d'anar a la sabateria JNK, situada al carrer Sant Pere, 79."

"CiU de Lloret espera unes 150 persones en el sopar de divendres. És a partir de les 21:30 hores, en el restaurant El Trull. L'àpat val 30 euros. Els interessats s'han d'adreçar a la seu del partit, situada a la plaça del Mil·lenari."Al sopar de Convergència seran 150 i son els qui remenen les cireres; en canvi al sopar del Xino-Xano en són el doble i només remenen l'estofat...
Que injusta que és la política...!!! que es canviïn les llosses...!!!



"El certamen dedicat a vendre, comprar o fins i tot intercanviar disfresses està previst el 6 de febrer, un dissabte."



"L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ja va anunciar fa unes setmanes que la proposta la veia amb bons ulls. De fet segons ha sabut aquesta emissora, l’alcalde i la regidora de transports de PLF, Antònia Petit s’han reunit ja amb l’estudiant per conèixer de primera mà el projecte de tramvia"
ICV de Lloret té previst presentar una moció al proper Ple en aquest mateix sentit


"Diari d'un boig ja es pogué veure als anys vuitanta al teatre Municipal de Palma, on causà certa impressió. Ara, la cita és al Teatre del Mar, d'avui a diumenge."




Fermí Reixach, ayer, en el patio del Teatre del Mar





"L’arribada a tota La Selva suposa un augment del tiratge, que passa de 30.000 a 35.000. La revista, per tant, ara es distribueix a les poblacions de Blanes, Lloret, Hostalric, Breda, Arbúcies, Sant Hilari, Vidreres, Sils, Sant Feliu de Buixalleu, Santa Coloma de Farners i Tossa de Mar, de La Selva; i Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Calella de l’Alt Maresme."


"El proper 30 de març compliràs 70 anys...
Sí, m’arriba l’hora de jubilar-me. M’he apuntat a l’Escola de Teatre el Galliner de Girona"




"El departament de Medi Ambient s'acull ara a les suposades "raons d'urgència" que preveu la legislació per incloure noves obres sense necessitat de elaborar un nou pla hidrològic."










la senyora
Roser Garriga Ferrer, com a auxiliar administrativa a l’Àrea de
Tresoreria


El gos identificat amb el número de xip identificatiu: 941000000414214,
titularitat del Sr. Peter Jahn de Lloret de Mar.