escriu-me
My Photo

divendres, 15 de gener del 2010

Divendres, 15 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima



CURSOS 2010

TALLER DE BALL NOVETAT
Funky, hip-hop, líric...
A càrrec de Nadia
Inici: 25 de gener
Durada: 10 sessions.
Horari: dilluns i dijous de 7 a 8 de la tarda a El Puntet.
Preu:18.50 € / 14€ amb el carnet jove.


TALLER DE MASSATGE
Inici: 27 de gener
A càrrec de Paco Martin
Durada: 9 sessions
Horari: dimecres de 8 a 10 vespre a El Puntet
Preu: 18.50 € / 14€ amb el carnet jove


CURS DE PHOTOSHOP I
Inici: 1 de febrer
A càrrec d'Albert Mas
Durada: 7 sessions
Horari: Dilluns de 8 a 10 del vespre a El Puntet
Preu: 18.50 € / 14€ amb el carnet jove


CURS DE PHOTOSHOP II NOVETAT
Imprescindible haver fet el primer nivell.
Inici: 12 d’abril
A càrrec d'Albert Mas
Durada: 5 sessions
Horari: Dilluns de 8 a 10 del vespre a El Puntet
Preu: 18.50 € / 14€ amb carnet jove

CURS DE FOTOGRAFIA
Inici: 7 d’abril
A càrrec d'Albert Mas
Durada: 5 sessions
Horari: 2 dimecres de 8 a 10 del vespre i dos dissabtes matí a concretar). AL Puntet de Fenals
Preu: 18.50 € / 14€ amb carnet jove








"On són les polítiques socials realistes i de futur?"






" la Selva (575 renúncies)"


Deu me'n guardi de criticar a uns o els altres doncs tots dos col·lectius es consideren els inventors del respecte per la natura; i sinó feu-ne la prova tot recriminant quelcom a algun d'ells...


L'arc del Portitxol d'Empúries, amb els esquitxos de mar glaçats.
joan lassús






En EL PUNT d'ahir, (edició paper, no en la digital), hi sortia aquest edicte que us adjunto referent a l'exposició pública del projecte de Costa Marcona.
En el anunci diu que es pot consultar a través de la web municipal i en posa la ruta però crec que encara no hi està penjat, o jo no he estat capaç de trobar-lo.
La qüestió és que ens l'hauríem de mirar be o fins i tot amb lupa doncs es tracta d'un projecte que envaeix i talla l'únic corredor biològic que queda a la part nord-est del municipi i que connecti la muntanya amb el mar.
Un dia un dels regidors de l'equip de govern, (inclús podria ser qui en firma l'edicte), feia befa d'aquest trencament del connector tot dient que era "gravíssim" que els senglars no pugessin baixar a veure aigua a mar.
Jo no sé si aquesta incapacitat concreta és gravíssima però el que si incapacita és a qui la diu per decidir on i com es pot tallar un connector biològic doncs demostra que no hi creu...




"Responsables de la cadena Taj Hotels, Resorts and Palaces van viatjar a la Costa Brava amb la intenció ferma d'invertir. Es van passar una bona temporada per les comarques gironines visitant Lloret, Blanes, Roses, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols, entre d'altres."
Rosa, per fi tindrem un Taj a prop de casa...
Llàstima que el Blanca Aurora no els hi acabés de fer el pes, sinó llavors sí que a la botiga et coneixerien només per foto...



Una imatge de Don Juan, de la cia. Pelmànec.




lupa AQUÍ


"També el dia 25 la plataforma lliurarà a l'Ajuntament les signatures recollides en defensa de TV Blanes. Els dies 16, 17, 23 i 24 de gener hi haurà taules per recollir signatures al passeig de Dintre, de Mar i al carrer Ample depenent del dia"

"La popular cursa Mar i Murtra de Blanes, de 20 quilòmetres, arriba acompanyada aquest any d'una interessant novetat: la primera edició d'una cursa paral·lela, amb un recorregut urbà de 5 quilòmetres, per a joves de 10 a 16 anys."


El Pare Pelegrí de l'any passat, Jaume Lleonart,
seguit dels prop de mil fidels que el van acompanyar






L'article ve il·lustrat per una foto amb un curiós peu "Brutícia a la terminal, en unes fotos fetes pels mateixos treballadors de la neteja."
Dic curiós perquè si qui la va fer n'era el responsable de netejar-ho...

"Brutícia a la terminal, en unes fotos fetes
pels mateixos treballadors de la neteja."




Parla de les intencions de l'Ajuntament de Vic de no empedronar el inmigrants sense papers: "El problema és un altre. Es pretén frenar políticament el grup de Josep Anglada (Plataforma per Catalunya), que amb els seus missatges xenòfobs i en contra de tothom que vingui de fora ja ha mostrat la seva intenció de presentar-se a les eleccions catalanes i va conquerint terreny als partits convencionals."
L'articulista creu que és "Millor pensar això i no pas que estiguem davant d'un problema de racisme..." ; en canvi a mi em sembla que no es pot lluitar contra el racisme promovent mesures xenòfobes o sigui que el que pretén l'equip de govern vigatà és allò que en diuen canviar-nos pets per merda !!! >

Aquí, (també de la decisió vigatana), el sr. Castaño no fa servir embuts: "L'Ajuntament de Vic apunta en la direcció correcta, i en el cas que alguna disposició legal anés en sentit contrari, el que convé és canviar-la"
Inclús trobo que la moderació envaeix el sr. Castaño doncs per comptes de canviar la llei seria molt més net portar-los a l'Esquirol (Santa Mª de Corcó), i tot ensenyant-lis les vistes, empenta'ls singles avall...
Mol més eficaç i menys dolorós...
Si en voleu llegir els arguments que hi exposa n'hi trobareu com aquests:
"El discurs oficial sobre la immigració fa estona que ha caducat. Els altaveus de les institucions continuen emetent-lo perquè no tenen cinta de recanvi, però tothom veu que la festa no pot durar més."

"En l'edició passada es van servir un total de 2.500 dotzenes de garoines."
Pobres oriços !!!
"Tot i això, Ferrer va recordar que la campanya vetlla per la sostenibilitat"
Lo de la sotenibilitat ve de que han posat reforços a les taules per sostenir els sacs...
Fa dos anys us posava un article de "La Malla" titulat
"La garoina, un requisit gastronòmic en perill" on hi podíem llegir un clam contra aquesta festa gastronòmica:
"L’eriçó de mar, conegut també com garoina o garota, és un dels fruits més deliciosos que dóna la costa catalana. Aquest animal, però, ha patit una greu regressió i la seva població és cada cop més escassa. La setmana passada es va ampliar la veda a la seva pesca fins a sis mesos anuals. No obstant, els ecologistes no es conformen amb aquesta mesura i reclamen fa temps la retiradada de la Garoinada, la popular campanya gastronòmica de Palafrugell"


"L'or, no és gaire sabut que té certs usos alimentaris. És un additiu autoritzat que la Unió Europea designa com a E-175."
"La mirra, resina aromàtica d'un arbre, emprada com a encens, perfum i medicament des de l'antiguitat"
"L'encens és una altra resina procedent d'un arbre de la mateixa família que el de la mirra "


Un escàndol que sota el paraigües de la llibertat d'empresa ningú sembla voler posar-hi ma...

"Colonial, Martinsa, Metrovacesa, Vallehermoso, Realia...– van reclamar ahir al govern espanyol mesures que incentivin la compra d'habitatges nous"








La programació comença el 29 de gener i s’acaba el 26 de març
Escoltar Maria Antònia Batlle, regidora de Cultura de Lloret de Mar
Escoltar Dolors Gordils, directora de l’Espai XXS








Encare porten el barnús d'ahir (6.57h)... Demà m'ho miro...


E. Pompeu Fabra Lloret de Mar
E. Carles Faust Blanes
E. Pinya de Rosa Blanes
EOI de Blanes Blanes


"transport d'aigua potable a través de la Urb. Lloret Verd., redactat per l'Enginyer Tècnic Industrial, Joan Ruiz Castro, de l'empresa AQUALIA S.A"

"renovació i millora del bombeig de la Montgoda al dipòsit de Canyelles, redactat per l'Enginyer Tècnic Industrial, Joan Ruiz Castro, de l'empresa AQUALIA S.A."