escriu-me
My Photo

dissabte, 12 de desembre del 2009

Dissabte, 12 de desembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

RECORDATORI
Si aquests dies havíeu pensat regalar un animal, una segona reflexió abans de prendre definitivament la decisió mai hi sobrarà; si malgrat tot hi esteu ben decidits valoreu abans d'anar a una botiga el passar pel Centre d'Acolliment de la Selva aTossa , hi ha desenes d'animals esperant-vos...

=====================
=====================
=====================


avui dissabte


=====================
=====================
=====================


demà diumenge
FIRA DE SANTS METGES


El nom ve donat per la capella en veneració a Sant Cosme i Sant Damià, als voltants de la qual celebràvem la fira fins fa molt poc temps. La fira és una mostra d'herbes medicinals, receptes i remeis casolans que no volem que s'oblidin, i una degustació de pastissos, vins, licors, melmelades i menjars de la nostra terra, elaborats per la gent de la nostra vila.

De 10 a 12 del matí tothom podrà visitar la fira, i a les 12 en punt, tothom que hagi col·laborat en la rifa d'uns lots, podrà degustar de franc tot el que s'exposa a la fira. Paral·lelament, es podran comprar els licors, mel, melmelades, pebrots confitats i demés productes, així com el nostre calendari per a l'any proper.

Els beneficis de la fira els hem destinat tradicionalment a projectes de restauració de patrimoni de la nostra vila. Així, vam restaurar la capella de Sants Metges, l'ermita de Sant Quirze, i vam col.laborar amb la fundació Sant Romà.


=====================
=====================
=====================











Entre les entitats adherides, Plataforma per la Pau de Lloret de Mar




"Amb el traçat del nou dic es pretén evitar l'impacte paisatgístic amb la punta de Santa Anna i per això es construirà des de la zona on arrenca l'actual. A més, es construirà un espigó adossat al contradic per garantir l'estabilitat de la platja." (???)


Una imatge del fresc on Ulisses és a la barca mentre
Perseu allibera Andròmeda i la Pietat ascendeix al cel.
carles colomer



Aquest proper dilluns hi ha Ple extraordinari a l'Ajuntament de Lloret i tres dels punts de l'ordre del dia estan relacionats amb el comerç; concretament dos amb la sol·licitud de llicència comercial per a la implantació d'un hipermercat "ESCLAT" i una altra per un "CHAMPION"; també una llicència per a la implantació d'un recinte comercial a l'avinguda de les Alegries (sector Sant Quirze)




Algunes de les empreses participants, de Lloret...


Tingueu preparades les pales. els esquis i trineus... i menjar..., per lo menys pel berenar...









"Càrites cada dilluns i dijous reparteix aliments a les famílies sense recursos de la vila. Ho fa des de l'Erol, al costat de la parròquia. Es calcula que al mes entrega menjar a 120 famílies"



"El grup d’agents xinesos visita durant tres jornades diversos espais i recursos turístics de la demarcació de Girona entre els quals hi ha el nou Casino de Lloret de Mar"
O sia que si avui veieu un grup de xinesos no els pregunteu pas on tenen la botiga de cent pessetes; feu-els el millor dels vostres somriures, per altra banda com el que mereix qualsevulla dels nostres visitants, doncs a lo millor són els que ens salvaran la propera temporada...



Com veieu l'article va del referèndum de demà, que tot i que es tema preferent a tots els diaris, dels pobles de la Selva Marítima no en parlen doncs, per lo menys en aquesta tongada, no s'hi han adherit.
En aquest cas sí parlen de Lloret doncs l'articulista (?) cita 18 raons per votar NO i continuar dins Espanya, i Lloret surt a la vuitena:

"8) Que els més famosos llocs turístics d’Europa són espanyols, amb Mallorca, Eivissa, Lloret, Barcelona, Salou, Peníscola i Benidorm"







Això que us poso és tot el que podeu llegir en l'edició digital fora de pagament. En l'edició impresa ho trobareu a la pàgina nº 4 de la secció "Vivir"