escriu-me
My Photo

dilluns, 30 de novembre del 2009

Dilluns, 30 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Avui Ple de l'Ajuntament a Lloret
A les 8h del vespre a la Casa Gran

=====================
=====================
=====================

A partir de demà dimarts, exposició de les fotografies finalistes en el
"Concurs Internacional de fotografia de muntanya i natura de Lloret de Mar"
Els dies 5 i 6 de desembre veredicte i lliurament de premis...


Exposició en el edifici Antic Sindicat; del 1 al 30 de desembre

=====================
=====================
=====================










Estat que presentava l'estany de Sils el passat dissabte.
carles colomer


"També va afirmar que en el moment que la línia aèria entri en beneficis, s'estudiaran les oportunitats de negoci a Girona"



" La cerca s'ha de fer a través de l'adreça: http://cultura.gencat.cat/redir.asp?codipag=213"


L'article fa referència a un estudi encarregat "a l’Institut d’Hidràulica Ambiental de Cantàbria i a l’Ajuntament de Santander", però crec que té plena vigència a casa nostre i sinó només cal veure les destrosses que els temporals provoquen ja no solament a la platja i passeig sinó també a les instal·lacions: "Aquests fenòmens extrems poden afectar no només la primera línia de costa, sinó també altres infraestructures com el clavegueram, la xarxa elèctrica, la distribució d’aigua potable o el transport. A partir d’ara la planificació territorial ha de començar a tenir en compte que els pròxims anys les condicions variaran perquè, de no fer-se, les reparacions seran constants"



Demà és el dia mundial per la lluita contra el VIH.
"És interessant saber, per exemple, que parelles serodiscordants (on un membre té VIH i l'altre no) fan una vida normal."


"Entre els 48 diputats de CiU, 33 estarien a favor d'aquesta ILP,"
Entre aquests, es de suposar, el nostre alcalde i parlamentari Xavier Crespo, doncs a Lloret ha tingut una actuació cabdal en eliminar qualsevulla record del que era la plaça de braus, tot i la, al meu entendre, desencertada idea de tapar-la amb una ambiental-ment deplorable pista de gel...
Que hi farem, hom sap que la felicitat mai és del tot complerta... benvingut sia el gel si és pel be dels pobres toros... ,-) ;-) ;-)


A part de les explicacions de com es faran les votacions que n'han de permetre el relleu generacional hi ha una entrevista amb l'històric alcalde:
"P.- En aquests 14 anys que li agradaria que no s'hagués fet?
R. –«Doncs, tot el que s'ha fet malament. Moltes coses. Tots els errors que hem comès i totes les insuficiències que hem tingut, i que alguna vegada hagi tingut una intemperància o no hagi atès prou bé les persones que han trucat a la porta de l'ajuntament. Però som humans. I aprofito per demanar excuses.»"


Alguns in-cívics pensen que fora la temporada d'estiu ja es poden llençar les cigarretes per la finestra; és clar que el 90% d'aquests també les llencen en plena calor...

"De moment, els del Maresme es mostren una mica recelosos davant una fusió amb una caixa més potent que la del seu territori."


És un molt, però molt, llarg article d'estudi de l'expressió: significat, orígens,...
El que més m'ha agradat és la catalogació dels que l'utilitzen:
"Algú em va dir una volta que això de «gilipollas» només ho diuen els que ho són."



"Les entitats que van signar el manifest són l'Associació Ciutadana SOS Lloret, el Xino-Xano, l'Associació de Veïns de les Alegries, el Centre Excursionista Lloret, el Club Ciclista Lloret, el Kulactiu Sa Caleta, la Plataforma per la Pau, el Club Bàsquet Lloret, el Grup Demall-Club Unesco, la Fundació Jacint Verdaguer, l'esplai Cap-i-Cua, el Cineclub Adler i l'entitat Bilboquet."














"Con más de 30 años de presencia en Lloret de Mar, Evenia Hotels posee una amplia experiencia en la realización de eventos y congresos, incluyendo también eventos deportivos como son la Volta Ciclista a Catalunya - el Rally Costa Brava, así como eventos medico/farmacéuticos como el Congreso sobre el Parkinson o empresariales como es el caso de la Convención Internacional de AMWAY, el Congreso de UGT o la celebración del III Congreso de Turismo de Catalunya. "



Tot i que sembla un publi-reportatge és un article referit a "Brecor" amb tots els ets i uts... (???)
"Brecor també està immersa en aquests moments en una campanya de renovació dels establiments hotelers de la zona (Blanes, Calella, Santa Susanna, Lloret), i presta els seus serveis integrals als intrerioristes que es fan càrrec d'aquestes operacions de cosmètica que tant necessiten alguns establiments."

Vista aèria de l'espai d'exposició
i els magatzems de Brecor, a Blanes





A part de multes de trànsit no hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres....



"Millora local. Millora de nus. Ordenació d'accessos a la carretera C-63 (intersecció Aiguaviva Parc i Lloret Residencial), PK 4+720, PK 4+890 i PK 5+070. Tram: Lloret de Mar-Vidreres"