escriu-me
My Photo

dissabte, 21 de novembre del 2009

Dissabte, 21 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Festa Major de Sant Romà 2009

Descarregat el programa AQUÍ


Avui DISSABTE 21

IX FIRA MEDIEVAL

=====================

TORNEIG DE PETANCA

HORA: de 2/4 de 9 del matiÅL a 2 del migdia
LLOC: pistes de petanca de Can Sabata
Acte organitzat pel Club Petanca Lloret


=====================

CAMPIONAT DE BITLLES CATALANES

HORA: de 3 a 7 de la tarda
LLOC: pistes de petanca de Can Sabata
Acte organitzat pel Club Petanca Lloret


=====================

I CAMPIONAT LLORETENC PRO EVOLUTION SOCCER 2010

HORA: 4 de la tarda
LLOC: El Puntet
Vine, participa-hi i sigues dels primers a jugar amb la nova versió del popular joc de futbol per a la Playstation 3.
Inscripcions gratuiÅNtes al Puntet o
al Puntet de Fenals abans del 19 de novembre
Inscripcions limitades a 64 participants


=====================

BALL I BERENAR POPULAR

HORA: 5 de la tarda
LLOC: Saló Imperial de l’Hotel Olympic
Berenar per a grans i petits i ball a ca`rrec del conjunt de jubilats Los Bien Avenidos.
Acte organitzat per l’Associació de Pensionistes, Jubilats i Jubilades de Lloret de Mar.


=====================

FESTERROR

HORA: 9 del vespre
LLOC: Espai XXS - Casal de l’Obrera
Amb grindhouse amb la projeccióde les pel·lícules
El último dragón i Miedo en la ciudad de los muertos vivientes.
Presentació del curt metratge Space monster i concert amb The Ripping’s-Tribut a Misfits
Entrada gratuïta
Acte organtizat per Festerror


=====================
=====================
=====================

Inauguració UEC
Ahir es va inaugurar el nou edifici de la Unitat d’Escolarització Compartida de Lloret de Mar (UEC).
La UEC dóna atenció pedagògica a l’alumnat dels tres instituts públics de Lloret, així com a la secundària de l’escola privada concertada del municipi. També, ocasionalment, és un servei per a la població veïna de Tossa de Mar.

En paraules de l’alcalde de Lloret de Mar, Sr. Xavier Crespo: “Aquest nou equipament és l’exemple d’educació de qualitat, d’arquitectura funcional i a la vegada educativa. Aquestes instal·lacions es troben ubicades prop d’un important entorn natural així com d’unes infraestructures, com són els horts urbans i la nova deixalleria, que gaudeixen d’un gran dinamisme” . Durant la seva intervenció l’inspector en cap, Josep Xirgu, del Departament d’Educació ha volgut remarcar “que aquesta instal.lació és un referent a la zona”.

Aquesta nova instal·lació també inclou el despatx per l’Associació dels veïns del Molí, Mas Vilà, Can Ribalaigua










El president de la Cambra, Domènech Espadalé,
i el conseller Josep Huguet, al centre, amb els guardonats



L'altra dia vaig preguntar a un dels empleats que quan tornen a l'oficina del carrer Oliva i em va contestar que ja hi haurien de ser però que falta potencia elèctrica: "Es dóna la particularitat que l'actual oficina de correus hauria d'estar situada en el seu emplaçament habitual, a prop d'on ara està situat el casal de jubilats, però resulta que el muntacàrregues no té prou força i no podria ser utilitzat mentre no se li doni més potència elèctrica."


Dissabte passat i també del sr. López de Lerma us posava l'article "pregunta estúpida, resposta intel·ligent " en que s'esplaiava contra la traducció simultània català/castellà i viceversa en el nostre Parlament a ran de la visita d'uns parlamentaris uruguaians.
La tria d'aquesta notícia de caire i intenció anti-nacionalista em va valdre una estirada d'orelles per part d'en Joan des de
Karlsruhe...
Avui encare amb més motiu pot repetir la reprimenda doncs jo l'he posada perquè parla de la gamba de Blanes però el sr. López de Lerma no vol pas parlar de gastronomia:
"Catalunya independent? De què, maco, si el nostre mar ja no dóna més peix, els nostres boscos no produeixen prou bolets i les castanyes resulten més cares que les importades de l'Uruguai i els nostres pagesos i ramaders no poden competir, en preu, amb tercers països? Mira per on la proletarització del menjar s'ha convertit en la millor vacuna per a la independentitis que tants polítics locals conreen de manera tan gratuïta com poc argumentada, alimentant vísceres..."
Joan te la dedico !!!


L'article fa referència a les notícies que us posava ahir Repensant els ajuntaments ( per LAURA FANALS) i La manca de finançament és el «mal endèmic» local en que explicava que mentre Lloret i el seu alcalde sí havien cola-borat en el estudi aquest no va ser el cas de Blanes.
El Sr. Callol acaba l'article així:
"Com volen que la gent participi, si abans no acaben amb la burocràcia, l'ocupació eterna de cadires i les baralles de pati d'escola."



"O'Leary va assegurar que no demana cap ajuda pública a la Generalitat ni a l'Ajuntament de Barcelona i preveu mantenir els vols de l'aerolínia als aeroports de Girona i Reus"


Pel rebombori que sembla portar aquesta opció turística tampoc és que per Palamós sigui ni la primera ni la quinta industria en donar-lis menjar, més aviat sembla un petit complement...
"El 35% restant han escollit diverses destinacions: Barcelona, Figueres, Girona, la Costa Brava, Tossa de Mar, Pals, Peratallada i Cadaqués; de major a menor sol·licitud"








"abans que això hi ha altres coses a canviar, com donar més publicitat a lleis i convenis urbanístics»







Parla de la programació d'actes que "per segon any consecutiu, commemorem a Llagostera"



Ahir us posava la notícia de que el Tribunal Constitucional de Rússia prohibeix definitivament la pena de mort“ i hi afegia el comentari: "Una molt bona notícia !!!"
El sr. Nadal coincideix en el qualificatiu i a sobre ho raona:
"La pena de mort és un acte fanàtic i inconscient pel qual fa falta ser racionalment irracional (i perdó pel looping semàntic sense xarxa), els animals no són així. Nosaltres sí, i per això estem com estem."



Aquí la policia ho té fàcil; es tracta d'una família nombrosa i molt neta...


Ahir eren 7, avui ja són 9!!! ; s'hi han afegit: el "CLUB BÀSQUET LLORET" , que ho va decidir dijous a la nit en assemblea, i també, encara que no lloretenca, "L'ASSOCIACIÓ VERDAGUER" , doncs el monument de l'Àngel, molt aprop del traçat de la nova via, va ser el primer monument que va retre homenatge a mossèn Cinto Verdaguer, el gran poeta català.
Així doncs la llista per ara queda així:

Centre Excursionista Lloret
Xino-Xano
Associació de Veïns de les Alegries
Club Ciclista Lloret
Kulactiu Sa Caleta
Plataforma per la Pau
Associació Ciutadana SOS Lloret"
Club de Bàsquet Lloret
Assiciació Verdaguer



"La sortida demà diumenge, a les 8 hores, a les pistes d'atletisme."




La psicòloga de la Plataforma de Dones de Blanes, Carme Guasch, parla de l’exposició “Sentiments” AQUÍ
Carme Guasch parla de “L’Estenedor dels desitjos” AQUÍ
Carme Guasch comenta la xerrada de dissabte AQUÍ


"El projecte “Jugar i gaudir” es va plantejar en dues fases que s’han desenvolupat en els darrers dos anys. En la primera fase, es va elaborar el material de treball a l’aula i es va fer una sessió formativa en joc responsable adreçada al professorat que més tard van portar a terme una prova pilot. La prova es va realitzar en 4 centres educatius del territori català: IES Sa Palomera de Blanes..."










L'autor, a part de citar gratuïtament Blanes, reclama que no es feminitzin les morts doncs considera que la majoria no són de dones sinó d'homes: "El periódico se apunta al discurso tradicional sobre las muertas de Ciudad Juárez, que es el único caso donde yo exijo la variante de sexo y nunca se me concede."