escriu-me
My Photo

dissabte, 14 de novembre del 2009

Dissabte 14 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima


Descarregat el Programa de festes Sant Romà 2009 AQUÍ

=====================
=====================
=====================


Descarregat La Revista AQUÍ




"El president de la Confraria de Sant Elm, Agustí Blanch, va ser l'encarregat ahir d'oficialitzar l'inici de la Festa de Sant Romà de Lloret amb la lectura del pregó. Blanch va centrar-se en la seva infantesa i joventut -compartida per tota la generació que als anys seixanta estava en plena adolescència- per descriure la "colònia d'estiuejants" que era Lloret abans que experimentés el gran desenvolupament turístic."




"La Conselleria de Medi Ambient balear ha seleccionat nou àrees del seu litoral amb 394 boies de baix impacte ecològic per fondejar. La intenció d'aquesta mesura obligatòria per a totes les embarcacions és evitar que amb el seus sistemes d'ancoratge perjudiquin la posidònia."




Qui va fer aquestes sucoses declaracions per part de Ryanair aquesta vegada no va ser el Sr. O'Leary sinó el portaveu Sr. Stephen Mc Namara.
Com podeu veure per a casos així Ryanair té suplents que no desentonen.
Del Sr. Mc Namara tot i que també té alguna foto guapa en companyia del Sr. Oleary en aquests moments no la trobo, així que us en poso dues del seu quefa el Sr. O'Leary:


Tranquis Srs Martínez o Domènech no parla de cap ex-alcalde convergent de Lloret, parla del Sr. LLoret ex-alcalde de Quart... ;-) ;-) ;-)

Acaba així: "Això, amic Monzó, i bé que ho sento, més que "Can Pixa" sembla un psiquiàtric."




Recordo una vegada més les paraules de l'alcalde de Premià de Dalt, el convergent Joan Baliarda, que s'oposa també a aquesta nova agressió al territori: «Crec que en una situació de crisi com l'actual, abans de tornar a agredir el territori amb noves vies cal buscar solucions pal·liatives que poden donar bon resultat»




"La grandesa de la democràcia és que tots els seus mals es poden guarir amb més democràcia"




Na Lola es queixa de la gran quantitat de fanals que es posen a tort i a dret i en canvi els pocs arbres que es planten i en fa una reflexió més que curiosa: "I tot rumiant, per fi he arribat a una conclusió: si en aquest país un arbre costés 3.000 € euros, i un fanal en costés 30, ben aviat desapareixeria la contaminació lumínica i veuríem carrers i voreres inundats d'arbres. Provem-ho?"



El telèfon és el 972 37 23 93 i el correu electrònic de contacte: musicals@novaradiolloret.org. Esperem les seves trucades i emails. Gràcies per fer-nos costat.

Felicitats !!!



"Per a qualsevol dubte, poden trucar al telèfon de Sanitat Respon: 902 111 444."

La frase surt d'un concurs convocat per l'associació de dones L'AURORA.