escriu-me
My Photo

dijous, 12 de novembre del 2009

Dijous, 12 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Avui dijous:


L'Associació de dones L'Aurora de Lloret de Mar, continuant amb la programació dels

"Dijous de L'Aurora"

oferirà el proper dijous 12 de novembre, a les 19:00 hores al Bar El Romaní, la presentació del llibre

"Ni príncipes ni perdices"


Recopilació de contes que mostra la diversitat de percepcions i sentiments d'un grup de dones que han dit prou a la violència sexista.
Ho fan parlant des del cor, compartint les seves vivències reals, plenes d'emocions. Des del coratge que dóna haver fet un procés de recuperació personal molt difícil.
El testimoni d'aquestes dones ens obre una visió del món on no hi ha lloc per a la violència.
Set dones que miren la vida en llibertat.
Comptarem amb la presència de Bea Macià de Tamaia i algunes de les dones protagonistes del llibre.

Aprofitarem també aquest acte per fer pública la frase guanyadora del "concurs de frases contra la violència envers les dones" que hem realitzat durant les dues últimes setmanes.


=====================
=====================
=====================


Demà divendres:
Campanya:Encomana el Català!


Lupa AQUÍ
Hora: de 10 del matí a 8 del vespre
Lloc: Plaça Pere Torrent

Acte organitzat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Oficina de Català de Lloret de Mar


=====================
=====================
=====================



Descarregat el Programa de festes Sant Romà 2009 AQUÍ

=====================
=====================
=====================



Lupa AQUÍ




"El lletrat de la Federació, Joaquim Boadas de Quintana, legitima la seva compareixença en el procediment sobre la base que l'agressió va contribuir a danyar el nom i la fama dels establiments de Lloret."






Aquí sí que es pot aprofitar el símil de que la solució trobada no és tal doncs és un peix que es mossega la cua; però la millor frase feta per aplicar-la quasi que la trobem fora del sector, concretament a l'Església: ""s'ha mal vestit un sant desvestint-ne un altre"...






"L'acció popular que exerceix la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) va reclamar, a més, una indemnització de 2.500 euros per reparar la imatge i l'honor dels establiments d'oci nocturn."
Els de la FECASARM ja ens diran quin paleta els hi fa es feines doncs 2.500€ per "reparar la imatge i l'honor dels establiments d'oci nocturn", em sembla un preu més que ajustat...

La notícia no concreta el pàrquing, si aquesta vegada era en el vigilat o no: "estava estacionat en un pàrquing situat a la vora de la carretera de Vidreres"
El que si explica és la bona preparació amb que anaven els lladres: "els lladres van arribar-hi amb un camió tractor que ja duien, van desenganxar el del tràiler i van enganxar el remolc al seu camió i van fugir"

podeu veure el Plànol General AQUÍ


Fa referència a la notícia que us posava ahir referent a que CiU al Maresme apostava "per unes altres solucions «menys agressives» que millorin la mobilitat al Maresme".
Doncs be, sembla que ara des de Barcelona els hi piquen la cresta per voler salva-guardar el seu territori.
Per mi continua sent vàlida la frase que ahir expressaven els convergents maresmencs i que tant de bo fessin seva els convergents lloretencs:
"«Crec que en una situació de crisi com l'actual, abans de tornar a agredir el territori amb noves vies cal buscar solucions pal·liatives que poden donar bon resultat»"
Fora carretera de Sant Pere del Bosc!!!
Una altra solució és possible!!!




"Això en el millor dels casos. En el pitjor, potser algun euro s'esmuny qui sap cap a on."

El Sr. Albert pensa que dels turistes només en treuen profit els hotelers: "No només els habitants del barri sinó tots els ciutadans d'aquesta ciutat, som els que acabem pagant en última instància l'enorme despesa extra en seguretat, neteja, informació i atenció que necessita el contingent de visitants, cada any més gran, mentre els hotelers es neguen a pagar cap cànon o impostos extres per pagar aquestes despeses,"

No entenc perquè en els maltractaments s'esquincen les togues i en la conducció ho admeten sense cap mena d'escarafalls...

"«Deixarem les gàbies de transport fins al 2 de juliol enmig del mar, una vegada completat el període reproductor de la tonyina», ha explicat el director general del grup Balfegó, Juan Serrano"


retrat del presentador estrella de TV3,
Pere Codonyan, amb el Castellet de Perpinyà en rerefons



Els cervesers llegiu-ho dues vegades doncs enlloc diu que divuit cerveses en deu minuts vagin be pel colesterol...

Segurament la "denúncia per part de les associacions de pares i mares d'alumnes" no ve perquè ho considerin una mala pràctica sinó que com que ells en el tema són autodidactes i els hi agrada prou temen que els cursets no siguin prou bons... ;-) ;-) ;-)
El taller el dóna el
"Consell de la Joventut i l'Institut de la Dona d'Extremadura"







Escoltar Carles Gibert (CiU), regidor d'Urbanisme AQUÍ
Escoltar Josep Marigó (PSC) i Joan Salmerón (EUiA) AQUÍ
Escoltar Joan Puig i Conxita Boldú d'ERC AQUÍ

Escoltar entrevista a Josep Franch AQUÍ














El trobareu a l'edició de paper a la pàgina 21, a la digital és de pagament tot i que n'hi podeu llegir un petit tros












Tipus: Panteó
Titular: Josefa Bernat Vila
Número: P00004




Aprovar, de conformitat amb el procediment establert a l'article 48.1 de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme, els expedients de sol·licitud de construccions i instal·lacions en sòl no urbanitzable que es detallen a continuació::
Sol·licitud per a la construcció d'un centre de tractament de residus municipals, al terme municipal de Lloret de Mar, promoguda per Ajuntament de Lloret de Mar.