escriu-me
My Photo

diumenge, 8 de novembre del 2009

Diumenge 8 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima


Concurs de
FRASES CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES
El concurs està obert a tothom.


PREMI: La frase guanyadora serà el lema de tots els actes celebrats a Lloret de Mar amb motiu de la diada del 25 de novembre. A més es donaran entrades per a un espectacle de l'espai XXS de Lloret de Mar.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Les frases es podran enviar fins: "Avui ultim dia !!!" al correu de l'associació:
aurora-lloret@hotamil.com . S'hi farà constar el nom i cognoms de la persona que l'envia i, si es vol, un telèfon de contacte.
També es podran anar a escriure a la Plaça de l'Església de 12:00h a 14:00h avui diumenge 8 de novembre. Allà es trobaran membres de l'associació per recollir les frases de tothom que vulgui col·laborar.


LLIURAMENT DEL PREMI: El dijous dia 12 de novembre, a les 19:00h al Bar El Romaní de Lloret de Mar.

Esperem la participació de tothom!
Tots tenim alguna cosa a dir sobre aquest tema!




"Els tècnics de l'Ajuntament estan valorant si el concurs d'adjudicació inclourà la construcció i explotació de la piscina o només la construcció. No es tracta d'una qüestió intranscendent, ja que l'Ajuntament invertirà 6,8 milions d'euros en el projecte -el 65% del cost total- i ha de rumiar si amb aquestes condicions li resulta convenient que una societat privada s'encarregui de gestionar un equipament del qual només haurà pagat 3,7 milions."



Lloret també hi serà present amb una delegació encapçalada per l’Alcalde, Xavier Crespo ("diversos municipis es promocionen conjuntament sota els auspicis del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava")


Entrada d'accés al Museu Municipal de Tossa




Llarg i interessant article sobretot per la part de qui l'escriu ( el president de l'Audiència Provincial de Girona).
"La corrupció provoca un enorme descrèdit dels polítics entre els ciutadans. Si els mateixos polítics no la combaten amb fermesa, aquest descrèdit acabarà estenent-se a tot el sistema de llibertats i a la mateixa democràcia."

En aquest mateix sentit recordareu el mail que em feia arribar n'Anna Maria "que el jovent s’hagi de divertir empastifant amb ous tots els vidres i carrers ho robo denigrant i alguns ja no es limiten a llençar els ous contra els vidres sinó pedres i trencar aparadors"
El Sr. Martín de totes maneres no es queda només en el Halloween sinó que va més lluny: "o la nit de Cap d'Any: una presa de pèl que serveix per apujar escandalosament els preus de restaurants i bars i deixar que els borratxos envaeixin les carreteres"

"Demà a les 19 h té lloc a La Fontana d'Or la taula rodona "Prostitució, el negoci més indigne""


El Sr. RAMON IGLESIAS acaba el dijous aixï: "Em costa reprimir aquest crit: indecència!"




Amb el Sr. Marigó hi ha gent que em diu que tenim una certa similitud física i quelcom d'això deu ser veritat doncs un dilluns de mercat a Blanes estava comprant-li a una pagesa quan una senyora em toca l'espatlla i em diu "Josep, com tens lo meu ??? "... Com que en aquell moment no vaig caure de què es tractava li vaig seguir la conversa i li vaig contestar que lo seu ja estava en dansa... Va posar cara d'Incrèdula i va anar a comprar a una altra pagesa..

Josep Marigó, exalcalde de Blanes




Pilar Mundet, portaveu del PSC



"En Carles és un noi de 28 anys de Blanes que van enxampar en un control d'alcoholèmia, i a qui el jutge va oferir la possibilitat de fer treballs en benefici de la comunitat. El van condemnar a 32 jornades de quatre hores, i no va dubtar ni un segon a escollir el Marimurtra"



Aquí podeu veure com els injecten menjar a pressió, (desprès els hi lliguen una goma al coll per tal d'impedir-ne el vomit) !!!


"Els internautes indonesis exigeixen, des de la seva talaia de Facebook, que s'exigeixin responsabilitats i es posi fi a aquesta xacra que manté el país entre els més corruptes del món"
Aquestes noves armes que la tecnologia posa a la nostre disposició són prou útils per arribar a molta gent i així despertar i donar protagonisme a consciències que mai deixarien sentir el seu parer obertament al carrer; però dit això també cal no quedar-se en el crit fàcil de fer click en un botó i pensar que només amb això ja em més que complert, doncs si de veritat volem avançar en la direcció que considerem correcte cal un xic més...



L'article en l'edició digital és de pagament així que si el voleu llegir enter el trobareu en paper a les pàgines de "tendències" concretament a la nº 37