escriu-me
My Photo

dimecres, 4 de novembre del 2009

Dimecres, 4 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Aquest divendres:


=====================
=====================
=====================


N'Anna Maria em fa arribar una nota per deixar ben palès la seva més absoluta disconformitat amb la ben estranya celebració d'això que anomenen Halloween:
"Voldria trobar la tribuna indicada per protestar del”merder”, no trobo una expressió mes refinada per descriure l’odiosa cel.lebració del Halloween!
En temps de crisi ( i de no crisi), que el jovent s’hagi de divertir empastifant amb ous tots els vidres i carrers ho robo denigrant i alguns ja no es limiten a llençar els ous contra els vidres sinó pedres i trencar aparadors etc.
M’agradaria saber de qui va esser la brillant idea, i també saber si la policia hi pensa posar ma dura ,ojala que sí, perquè aixó es una vergonya!!!
Anna Maria G."


=====================



Així es veia la nostra lluna aquesta mitja nit des de Canyelles, (00.09h)...
Les parts més fosques són les zones urbanitzades...
Els forats de dalt són piscines municipals...
La taque rodoneta del cul és el "pitorro" per on l'inflen...


=====================
=====================
=====================


Ahir no em va ser possible enviar-vos el resum; així un xic per sobra hi he trobat això:




És una llarga entrevista al Sr. Crespo on es parla un xic de tot:"Un Lloret que es promocionava amb kilòmetres de barres de bar, a un Lloret que des del 2003 s'ha encaminat molt més com a vila esportiva"
P.-Com respondria aquells que l'acusen d'afavorir interessos privats casos com els de Can Juncadella, Solmar o la casa de Gustavo Buesa Ibañez?
R.- «Si en tenen proves que ho denunciïn a un jutjat. A vegades el que passa és que gent que en els seus temps va utilitzar l'ajuntament per a benefici propi, són els que més acusen ara"



"La decisió la va prendre l'alcalde, Xavier Crespo (CiU), després d'una sèrie de reunions, una de les quals amb Jordi Masgrau, l'oncle d'una de les víctimes."

El carrer del Grau, sense pilones



Es tracta del mateix escrit del Sr. Crespo publicat dilluns pel Diari de Girona i que ahir publicava EL PUNT a la secció de cartes al director.



Josep Franch, amb publicitat de les jornades


"On hi hagi persones que només per afició dediquen una part important de la seva vida al jovent, rebin el meu més respectuós homenatge."

"La seva col·locació i posada en marxa ha anat a càrrec de la Generalitat, mentre que l'ajuntament ha cedit els terrenys."


Escoltar Josep Valls, regidor d'Urbanisme AQUÍ
Escoltar Santiago Ontañón, portaveu del PP AQUÍ
Escoltar Antoni Garcia, portaveu d’ICV-EUiA AQUÍ







"buscar un terreny "al centre de Lloret o en els nous sectors de creixement previstos al POUM" per cedir-lo a l'entitat i que respongui a les seves necessitats"


"La vila disposa de diversos punts interessants per a la pràctica dels submarinisme com per exemple, els Bullents (26 metres), la Collada (54 metres) o la Bravada de s'Esquinça (28 metres)"


"L'objectiu és crear llocs de treball basant-se en l'economia sostenible, amb projectes relacionats amb les noves tecnologies, les energies renovables, l'estalvi energètic, el millor ús de l'aigua, les inversions mediambientals i el suport a la prestació de serveis socials."





Aquesta notícia i l'anterior parlen d'un mateix fet però on les causes son radicalment contràries.
Aquí és degut al canvi climàtic i en canvi l'anterior es deu a la millora ostensible en el àmbit de la zona humida de Sils.









Des de Malgrat defensen la Pilona però no en feu cas, no és pas que fotin el nas on no els demanen, sinó que si parlen de la Pilona és perquè "El centenari de la plataforma de pedra mig enfonsada davant la platja de Malgrat revifa el debat per dignificar un dels símbols més coneguts del municipi altmaresmenc"


A la notícia hi ha un requadre on les enumera. Així per sobre, de les nostres contrades només hi he vist la Fundació Privada El Vilar de Malgrat





No em quadre gens...Deu ser perquè aquí ningú ho declara... ;-) ;-) ;-)

Quasi be mai us poso notícies de successos: Aquesta us la poso per fer notar la diferent manera de titular una violació:
En EL PUNT ho titulen així:
Empresonen un noi acusat d'haver violat una noia al barri de Sant Narcís de Girona

En el DIARI de GIRONA així:L´Audiència jutja un acusat de violar fins a tres vegades una dona al carril bici d´AnglèsFrivolitat amb un tema tan delicat quasi que se la podien estalviar...







projecte
de renovació i millora de la xarxa de transport
d’aigua potable a través de la Urbanització
Lloret Verd, redactat per l’Enginyer Industrial,
Joan Ruiz Castro, d’Aqualia SA,


projecte
de Renovació i millora del bombeig de la
Montgoda al dipòsit de Canyelles”, redactat
per l’Enginyer Tècnic Industrial, Joan Ruiz
Castro, de l’empresa AQUALIA SA


Vista la instància presentada per WOJCIECH
OLEJNICZAK, amb Registre General d’Entrada
núm. E2008014620 de data 29/08/2008
per la qual reclama la indemnització en
concepte de responsabilitat patrimonial pels
desperfectes ocasionats en el vehicle matrícula
B-2949-XC, presumptament, a causa d0una
tapa de clavegueram,


2 places
d’arquitecte tècnic


L’empresa La Vola ha sol·licitat la devolució
de la fiança definitiva corresponent al contracte
de consultoria i assistència per a la
redacció del Programa d’acció comarcal per a
la gestió integral dels residus municipals.
La Vola és l'empresa que també ha portat a terme els treballs per a la redacció del PALS a Lloret.


En el BOP d'ahir hi havia:
"per a la provisió d’una
plaça de Tècnic Mitjà en Jardineria,"


"Projecte de formació de
rotonda A a l’avinguda de Vidreres, redactat
per EP Enginyeria Grup7 SL,"




"presentada
per la Sra. Isabel Yudice Barnoya, per a l’obertura
i funcionament d’una activitat comercial
dedicada a carnisseria sense obrador, al local
del carrer Lloret núm.47,"




"La dotació econòmica de la convocatòria ha estat insuficient per atendre l'elevat nombre de sol·licituds presentades pels ens locals."
El següent comentari no té res a veure amb la resolució de la Direcció General de Qualitat Ambiental, erò m'hi dóna peu.
Com ja heu pogut veure,
l'Ajuntament està col·locant la lluminària nadalenca. Preguntats als operaris si s'està fent amb un circuit elèctric separat del de l'enllumenat public han contestat que no, que és el mateix.
Recordo una vegada més que aquesta és una pràctica expressament prohibida i que si així s'ha fet i no s'hi ha col·locat cap element
que tanqui l'enllumenat nadalenc a partir d'una certa hora independentment de l'enllumenat public s'estarà burlant novament la llei aprovada pel Parlament de Catalunya; i que això ho faci un Ajuntament és doblement punible.
Crec que això podria significar una clara
invitació a la resta de lloretencs a la desobediència civil més absoluta i un permís exprés a no reconèixer cap autoritat moral al nostres governants locals per exigir-nos el compliment de cap mena de norma doncs quedaria ben palès que ells es passen l'autoritat de la màxima autoritat legislativa del país, com és el Parlament de Catalunya, pel forro dels "dellonsis"...


En el DOGC d'ahir hi havia: