escriu-me
My Photo

dimecres, 21 d’octubre del 2009

Dimecres, 21 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Darrers dies...!!!
Encara hi ha places !!!


=====================
=====================
=====================


Aquest divendres:


=====================




La companyia cubana Vital Teatro porta a l’Espai XXS la seva adaptació

"Un tramvia anomenat desig"



L’actriu protagonista Yaquelín Rosales fa un any que viu a Lloret de Mar

El bosque blanco del deseo o Blanche Dubois és una versió monologada d’Un tramvia anomenat desig de Tenesse Williams. Aquest espectacle va aconseguir 3 premis del Festival Nacional de Monòlegs de Cienfuegos (Cuba) l’any 2005: Millor Actuació per a Yaquelín Rosales, Millor Posada en escena, Premi de la Unió d’Escriptors i Artistes Cubans.
Durada: 55 minuts (Espectacle en castellà)
23 d’octubre a les 21.00h
Preu entrada anticipada: 10 €
Preu entrada a taquilla: 12 €




"En total, les platges de Lloret de Mar han comptat aquest estiu amb 19 socorristes aquàtics repartits en les 5 platges del municipis, 11 vigilants de platges i equipament de vigilància i salvament amb llocs de socors i primers auxilis, cadires de vigilància, una embarcació pneumàtica, dos desfibril·ladors i una moto aquàtica de rescat"

El Sr. Alum no parla del camí de ronda que els propietaris de Can Juncadella han promès fer a canvi que se'ls permeti tancar "amb efectes retroactius" el GR que passa per dins de la seva finca, (que ja és el non va plus dels convenis; ho expliques i la gent no se m'ho creu. És clar que parlo de la gent de fora de Lloret la de Lloret aquestes alçades ja es creu això i més...).
La promesa dels propietaris de que farien un nou camí de ronda per ara és una promesa doncs no és que no es vegi cap moviment és que per ara no se'n sap res del projecte i és de suposar que abans d'obsequiar-nos amb un nyap es dignaran explicar-nos-ho; o potser ens presentaran el nyap de Sant Pere del Bosc i el d'aquest camí de ronda en una mateixa tongada ???
Tot parlant de l'indret, en el camí de baixada a sa Morisca algun graciós amb diners s'ha pres la llibertat de posar-hi una senyal on s'hi pot llegir "Sense accés a la platja", encare que sense barrar-ne el pas, que ja hagués estat massa!!!.
Jo em pregunto qui deu haver estat, o qui li ha permès de posar-ho ???
En aquests casos, per descubrir-ne l'autor, es bo recórrer a la màxima de Sherlock Holmes i preguntar-se qui pot tenir interès en que a sa Morisca no hi vagi ningú ???


"L'acte se celebrarà dissabte de 10 a 14 hores a la Biblioteca Comarcal de Blanes i té la intenció de debatre sobre aquesta problemàtica a la comarca."

"Entra en substitució de Jordi Fornés, que va dimitir del seu càrrec fa uns mesos. Boldú és regidora de l'Ajuntament de Blanes"




El president del Gremi d'Hostaleria de la Costa Brava Centre, Miquel Ferriol, va assenyalar que els turistes que ens visiten han de trobar "un territori endreçat, amb un tracte amable i més infraestructures per poder circular"
Aquesta darrera frase em recorda aquella del meu amic pagès que demanava al Govern: "que s'apugi el blat i s'abaixi el pa" ...




"El ple va aprovar, amb el suport del PSC i ERC i l'oposició de CiU, l'adhesió al Pacte Nacional per a les Infraestructures."
"va aprovar destinar 781.941,59 euros al pla de biblioteques municipals 2009; de la de Lloret de Mar, amb 347.472,17 euros"


A mi em sembla que la moda de desprendre's, per sistema, dels llibres de l'aprenentatge, és un mal símptoma"
Aquests dies Amazon presentava una actualització del seu llibre electrònic Kinde 2.0. Semblava una bona idea comprar-lo per anar de vacances, (hi pots enquibir fins a 2000 llibres)... La resposta de la família va ser rotunda: no, els llibres es guarden...


Si per pescar morralla treuen punts, en dos dies ens haurem quedat sense flota...


Era la trobada concurs de Malgrat

CONGRESSOS 2010
25 i 26 de febrer
V Jornades d'Aeroports Regionals. (S'havia de fer aquest 2009 i s'ha traslladat a l'any vinent)
Previsió: 350 assistents.
11 i 12 de març
IV Edició de les Jornades de SIG Lliure.
Previsió: 300 assistents.
26 i 27 de març
XXVIII Congrés de la Societat Catalana de Pneumologia.
Previsió: 350 assistents.
De l'1 al 4 d'abril
Dance Grand Prix
Previsió: 1.000 assistents.
Del 14 al 16 d'abril
XIV Simposi Internacional de Cardiopatia Isquèmica, organitzat per la Societat Espanyola de Cardiologia.
Previsió: reunir uns 800 assistents (especialistes internacionals).
Del 19 al 22 d'abril
Small Water
Previsió: 250 especialistes mundials en temes de l'aigua. Impulsat per l'Institut Català de Recerca de l'Aigua i la UdG.
Del 20 al 22 de maig
44a reunió de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració.
Previsió: 800 assistents.
27 i 28 de maig
XLV Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica.
Previsió: 500 participants.
Del 16 al 18 de juny
10th International Workshop on Digital Mammography (IWDM).
Previsió: 300 assistents.
Del 28 al 31 de juliol
Mediterranean Voices Conference
Previsió: 800 assistents.
Del 20 al 24 de setembre
VIII World Sponge Conference (conferència d'esponges marines)
Previsió: 400 participants.





Joan Solés amb dues maquetes,
les quals són totes dues navegables



"La tardança en l'accés als llibres de registre provoca que en un mateix dia es puguin signar simultàniament dues escriptures de compra sobre un mateix pis. Això implica que els afectats puguin reclamar la responsabilitat civil del notari."

Tota aquesta real i sabia reflexió del Sr. Aposta només és una metàfora doncs ell del que realment vol parlar és del sistema de finançament català...
Acaba així:
" No et deixis entabanar, reagrupa't"






"El día 19 de octubre de 2009, en sesión plenaria del Ayuntamiento de Sant Boi, se aprobó la moción para prohibir los circos con animales en la ciudad.
El portavoz de ICV Sant Boi, Miguel Ángel Merino, explicó al pleno la moción, que era clara y contundente: prohibición de los circos con animales por perpetrar maltrato físico y psíquico, entrenamientos violentos, vida ambulante de confinamiento en jaulas pequeñas, además de reforzar sus argumentos con un listado de ciudades y países que han prohíbido los circos con animales."

Una vila més que se suma a la ja respectable llista de pobles i ciutats que han decidir prohibir l'entrada a aquests circs que utilitzen animals en els seus espectacles.
Lloret ja va fer un primer pas en declarar l'equip de Govern que durant la present legislatura no permetria la instal·lació de cap més circ en el poble que utilitzes animals en els seus espectacles.
Ara ja només falta plasmar aquesta voluntat, blanc sobre negre. en el sentit d'incorporar-ho a les ordenances municipals i si no es vol fer immediatament doncs s'està en un procés de de fer-ne una re-edició general de les mateixes, al menys fora bo que es presentés i s'aprovés una moció en el Ple en el sentit de reflectir unànimement aquest sentiment per part de tots els membres de la corporació.
En aquest sentit aquesta setmana passada em consta que cada membre del nostre consistori,
(l'Alcalde, Sr. Crespo, i cadascun dels regidors), van rebre:
Una carta de presentació.
Un petit recull informatiu sobre la història dels circs amb animals, la violència que comporten, els càstigs, les formes d’ensinistrament, els seus comportaments antinaturals, etc.
Un DVD produït per l’organització Animals Defenders International (amb subtítols en català), on s’ha registrat amb càmera oculta el tracte que reben els animals en mans del personal dels circs.
Un model de moció, basat en les mocions que s’han aprovat en altres municipis de Catalunya, per poder declarar Lloret “ciutat lliure de circs amb animal”





"El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, com altres empreses i entitats catalanes i gironines entre les que es troben els ajuntaments de Girona i Roses, l’Oficina de Turisme de Palafrugell, Lloret Turisme, la Universitat de Girona, participa en l’acció mitjançant l’organització d’un àpat a l’Hotel Carlemany la nit del 19 d’octubre en la qual va projectar el DVD promocional de la Costa Brava"





A la finca situada a C/ Mar Caspio 5,
Parc. 552 de la urb. Mont Lloret es realitzen
obres consistents en les reformes totals,
interiors i exteriors d’un garatge de planta baixa,
d’uns 35 m2, per transformar-lo en
habitatge. Les obres estan a 1,7 m. de distància
de l’alineació del vial, sense llicència municipal.
resulta responsable de la infracció ARTURO
CORREA CARRASCO, en qualitat de
promotor.


Plec de clàusules
econòmico-administratives particulars que han
de regir el procediment obert del contracte per
a la prestació del servei de suport als serveis
socials bàsics,


reglament d’ús social dels edificis i les
instal·lacions dels centres públics d’educació
infantil i primària i dels centres municipals




Del BOP d'ahir dia 20/10/09
A la finca situada a urb. Lloret Blau,
parc. 475, C/ Barcelones 21 es realitzen obres
consistents en la construcció d’una planta
baixa, d’uns 40 m2, en el límit del llindar amb
la parcel·la 476, sense llicència municipal.


Denegar l’empadronament al Sr.
Francesc Badia Diez




14880 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre adjudicació d'un servei
14634 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació d'actes
14957 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació d'actes
14961 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de comunicació
14782 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de comunicació d'inici d'expedient
14451 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de béns immobles
14965 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de finca
14612 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de finca
14448 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de sou
14966 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència de valoració de finca
15048 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de liquidació per derivació de responsabilitat en període voluntari
14449 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de reiteració de sol·licitud d'informació de salari sou o retribució
14962 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de requeriment de documentació
14452 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14960 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14959 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14964 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14783 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14963 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14784 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14450 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolución/proposta de sanció
14447 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de sol·licitud d'informació de salari sou o retribució
14958 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de tràmit d'audiència
14785 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de valoració de finca
15046 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte sobre notificació d'actes
15047 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte sobre notificació de provisions de constrenyiment



No hi he vist res que sembli fer per nosaltres....