escriu-me
My Photo

dissabte, 17 d’octubre del 2009

Dissabte, 17 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Darrers dies...!!!
Encara hi ha places !!!




La notícia explica les diferents reaccions a la denuncia feta pel PSC ahir referent al suposat tracte de favor cap en Bartomeu Comas que es defensa tot dient que "L'empresari recorda que el PSC també va sol·licitar-lo per fer obres a l'oficina de Lloret Turisme i a l'Antic Sindicat"
A l'article i sent Comas el cognom d'en Bartomeu hi ha una curiositat ortogràfica amb una "coma" mal posada i que fa que a en Bartomeu l'hi diguin Geremias: "Respecte a la lampisteria de Comas, Geremias apunta que les xifres són tan elevades perquè "s'han acumulat moltes factures diferents""

Morí a París l'agost passat als 90 anys.
"En les seves darreres visites, la geògrafa es mostrava "decebuda" per com havia evolucionat aquest litoral i per "les construccions mal organitzades i carreteres que trenquen tot el paisatge".
Com és ara el cas de la carretera que per la porta del darrera i l'obscurantisme ens volen imposar i que malmetrà greument Sant Pere del Bosc, l'Àngel i les Alegries. "Perills que ella havia advertit 40 anys enrere."
Fora carretera de Sant Pere del Bosc
Una altra solució és possible


"els apartaments, tant a la costa com a l'interior, "han estat un factor molt important per al desenvolupament del turisme de Catalunya" va dir Pujol"

Com en tot a la vida la gent busca "bueno, bonito" i sobretot "barato"...








" Hi ha projectes com ara allargar l'autopista C-32 fins a Lloret"



A córrer tots els ajuntaments a reformar les ordenances En els plens de l'Ajuntament de Lloret darrerament cada vegada que l'oposició presenta una moció en el sentit de reformar o millorar el redactat d'algun article de les ordenances de la via publica des de l'equip de Govern se li denega tot dient ara "això no toca" amb l'excusa de que estan fent una revisió a fons de les mateixes i quan es portin al Ple serà llavors el moment de presentar-hi esmenes o incorporacions.
Oi Quim ???
Amb la sentència aquesta de poder cobrar-lis als operadors de la telefonia per l'aire on fan circular el seu negoci, (ja ho havia demanat el Sr. Amaya fa temps en nom del PSC), a lo millor se'n fa una excepció i se'n accelera la reforma, doncs, la pela és la pela i en època de crisi més; i ja posats que si enganxi també la reforma de la ordenança sobre animals en el sentit d'incorporar-hi la voluntat de l'equip de Govern, i em consta que també la de la oposició, de prohibir en el nostre poble els espectacles que utilitzin animals... com és ara els circs.


Els veïns ja fa temps que denuncien que el parc Güell mor d'èxit.
Serà bo seguir el tema i que no ens passi el mateix amb els jardins de Santa Clotilde.


"El guanyador de la "Mosca Borda" va ser el Patronat Turisme Costa Brava Girona per la mala gestió comunicativa en la polèmica de les fotos de la Costa Brava. El president de la Diputació i també del Patronat, Enric Vilert, va rebre amb to distès i irònic el guardó."


Es queixen de que com que paguen molt se'n podria fer una excepció.
A Lloret passa quelcom d'igual amb les concessions de platja; les clàusules del concurs posen unes condicions i llavors aquestes es relaxen amb l'excusa de que com que paguen molt si no poden obrir fins més tard no els surt a compte
Jo crec que i no els surt a compte que no s'hagueren presentat a la licitació doncs a lo millor d'altres que hi estaven interessats van fer ofertes més baixes doncs ja veien que amb les condicions que posava el concurs n podien oferir més però si un cop donades les llicències es trenca la baralle la injustícia està servida...


"El centre de la UNED a Girona disposa de pocs mitjans econòmics que es compensen amb el treball, voluntat i esforç de la gent que hi treballem, i som molts els que ens hem sentit menystinguts per aquestes declaracions."


Alguns de vosaltres m'heu reclamat que ja que havia posat la notícia de quan, on i a quina hora el feien, per lo menys n'haguera pogut posar un petit resum.
Tenen tota la raó però també els he de dir que no ho he fet doncs tot i que me'l vaig gravar, aquesta setmana he anat molt atrafegat i no m'ha donat temps de visionar-lo. A veure si aquest cap de setmana puc doncs sinó se m'ajuntarà amb la segona part prevista per aquesta setmana.



El tema són "les informacions que vinculen la fundació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música durant la presidència de Fèlix Millet"
El que no entenc és que algú pugui fer aquestes declaracions xantatgistes i al cap de cinc minuts no hi hagi anat la policia a engarjolar-lo. Ens volen fer creure que com que tots hi estan "pringats" és millor no saber-ho i això no és així...
Primer perquè no es veritat que tots els polítics siguin uns corruptes i segon, que si ho són, que se sàpiga i que els tanquin...


Josep de C. quan se'n cansi de la nova D300 no la llenci...tot i ser canonista jo l'aprofitaré...
Per cert que ja es poden consultar des d'ahir les fotos finalistes del MONTPHOTO.
Jo n'hi vaig presentar cinc; dues van passar el primer tall però allà s'han quedat, però si hi feu una ullada veureu que amb el nivell que hi ha el luxe és participar-hi...

Veieu-ne les finalistes AQUÍ
Al·lucinar és permès!!!










"Isabel y Paqui son cuñadas, llegan de Blanes y llevan tres años iniciadas en el tai chi. «Es muy recomendable para el equilibrio. Ganas en estabilidad y, por supuesto, te relajas»"



El d'ahir no hi era i encara tampoc avui és accessible.
M'ho continuaré mirant.