escriu-me
My Photo

divendres, 9 d’octubre del 2009

Divendres, 9 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Avui divendres:

més info AQUÍ

=====================




"Lo que es/ Aquí como siempre"

Dos solos de dansa contemporània a càrrec de les ballarines
Heitzinger/ Natalia Jiménez.

Lo que es és una reflexió sobre la il·lusió, la sinceritat, l’aprenentatge, la tàctica, la manipulació, les ferides, les mentides, l’esperança i l’acceptació. Una reflexió ballada a ritme de Tom Waits, Gloria Gaynor i Ani di Franco, entre d’altres. Aquí como siempre és la primera creació en solitari de Natàlia Jiménez. En aquest solo, sobre la solitud Jiménez es planteja qüestions com : quant del que va passar ahir encara roman en nosaltres? On acabes tu i començo jo?
Veure vídeo AQUÍ



"Respecte al tramvia, Transports Pujol troba "absurd" que ERC de Blanes es decanti per aquesta opció.
De fet, l'empresa ha encarregat un estudi per analitzar els desavantatges del tramvia"

Aquesta mena d'informes que un encarrega per defensar els seus legítims interessos reben el nom de "Informes de part", doncs és una de les parts el que l'encarrega, i de sempre se'ls hi ha carregat el "sant Benet" de que escombren cap a casa. En aquest cas de l'empresa Pujol, l'escombra és la del menjador doncs a qui han encarregat l'informe és a: "el doctor en ciències ambientals i professor de la Universitat de Girona Antoni Pujol -familiar dels propietaris de l'empresa d'autobusos-"
L'empresa Pujol enumera unes desavantatges certes dels tramvies " "econòmica, manca de flexibilitat i la limitació de la distància i mobilitat", encara que si del que es tractés fora de desdoblar al mateix temps la carretera, l'amplada necessària pels tramvies és menor que el doble carril per busos, que, en el cas del desdoblament, potser no hi cabria.
Sigui com sigui qualsevulla de les dues iniciatives em sembla be i sobretot ens hem d'alegrar que aquest debat s'hagi obert, encara que per ara sigui només en els mitjans i que l'Ajuntament no en digui ni mu... A lo millor tampoc ens farà cap falta si les entitats lloretenques i la societat civil ens moguem...; al contrari, potser serà fins i tot bo que es mantinguin ben tancadets i callats en els seus despatxos de la Casa Gran...
El que ens juguem és massa important com per deixar-ho en mans dels polítics... ;-) ;-) ;-)



Es tracta de la mateixa carta que ahir publicava EL PUNT però diu coses tant certes i aplicables a casa nostre que no em resisteixo a posar-ne una altre frase: "La destrossa de la C-31 ens l´han colat, no deixem que ens passi el mateix amb el munt d´infraestructures sobredimensionades que s´estan planificant"
Ahir us en posava aquest retall: "quina és la veritable «cultura del no»?, la d´aquella gent que malgrat les dificultats i entrebancs vol participar perdent el seu temps lliure fent la feina que els nostres polítics no fan, o la d´aquells que sistemàticament amaguen projectes i desestimen al·legacions en comptes d´explicar-los a la població per fomentar la participació?"




L'article fa una petita biografia de Quim Torra però en cap moment fa referència a que ha guanyat el premi Carles Rahola d'assaig tot i que aquest n'és el motiu pel que surt a molts mitjans




Em sembla una magnífica idea a importar...



"També va remarcar que cap representant municipal s'ha queixat per l'augment de l'IVA per part del govern central i que per ajuntaments com Lloret suposarà un increment de gairebé un milió d'euros."

ls Srs. Fañé i Martí remarquen unes frases de Puigverd referides a Nadal i que sense treura-li mèrits a les coses que Nadal ha fet be, em semblen ben encertades: "«el seu brillant currículum com a transformador de Girona i com a incansable conseller ha aconseguit eclipsar dos defectes: un desacomplexat menyspreu pels arguments que li són contraris, i malgrat els seus amplis coneixements d'història de l'art, una insensibilitat cap al paisatge».

Nadal, tot i ser força cert el que li diu el Sr. Casadesús no en té pas l'exclusiva d'aquestes virtuts...
De totes maneres l'article del Sr. Casadesús sembla escombrar cap a casa, en aquest cas cap a CiU:
"En el seu dia, Pere Macias va posar sobre la taula un projecte per a la C-31 que no va agradar a la gent de l'Empordà. Es va debatre amb tots els ajuntaments, de tots els colors polítics, amb els consells comarcals, amb diputats també de tots els colors, amb Unió de Pagesos, amb Naturalistes de Girona i amb les entitats ecologistes"



Recordeu que ni al Caprabo ni al BonPreu trobareu aquesta poma de proximitat, a ells els agrada que la fruita vingui de ben lluny i no per preu doncs ben cara la venen...
Ja que parlem de supermercats si aneu al BonPreu, i voleu comprar ous de gallines que corren per terra fixeu-se que els ous vinguin marcats amb un numero que comenci per "1"; de totes maneres si obriu l'ouera haueu de fer confiança al supermercat doncs tots els ous tenen aquest primer número borrós...
i els inspectors de Consum a la platja prenent el sol...!!!
Tampoc és que el BonPreu en tingui l'exclusiva ja ho he vist en d'altres...



Na Sra. Rosa Mª, una de les "jubilades emprenyades", després d'explicar-me totes les facècies passades per fer sentir el seu enfado, (l'Alcalde no ens va poder rebre, reclamació al CAP que en van donar les culpes a Sanitat, ...), diu: "Estic d´acord a pagar el que sigui necessari sempre que em facin una revisió medica, i que ho pagui tothom, no cop aquest any que només hem pagat els quatre "tontos" de bona fe, ja que a molts no els hi han cobrat i d´altres no han passat a pagar.
Per últim, segons tinc entès, a Fenals no cobren ja que és el criteri del director del centre."



Es tracta d'un extens article sobre Lloret i el seu turisme:
"Lloret de Mar és una de les destinacions turístiques més importants del sud d'Europa, situada en un entorn privilegiat com és la Costa Brava, a 70 quilòmetres de Barcelona.L'oferta d'infraestructures per a l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments, sumada a la disponibilitat de places hoteleres i de serveis i equipaments situen Lloret de Mar com un lloc perfecte per a l'organització de congressos i convencions."









El Servei de Correus ha retornat la notificació
tramesa a Maria del Pilar Sánchez Murcia i a
José Julio Cascan Marquez al C. Pare Puig, 22
01 01 de Blanes en relació a una sol·licitud
d’inscripció al registre municipal d’unions
civils.



Vidreres: 3.000,00 € 12,44%(pressupost)
Adquisició de televisió per divulgació classes pre-part, escàner per HC, espirometre,llum, calefacció i telèfon




Beneficiari: Ajuntament de Lloret de Mar.
Finalitat: subvenció per al finançament de les actuacions urgents per restablir la normalitat amb motiu dels danys produïts als equipaments municipals pel temporal marítim del 26 de desembre de 2008.
Quantitat: 198.162,16 euros.

Beneficiari: Ajuntament de Tossa de Mar.
Finalitat: subvenció per al finançament del projecte de canvi de la canonada d'aigua potable i de la canonada de sanejament del carrer Dr. Trueta.Quantitat: 16.666,67 euros.
Finalitat: subvenció per al finançament de les actuacions urgents per restablir la normalitat amb motiu dels danys produïts als equipaments municipals pel temporal marítim del 26 de desembre de 2008.
Quantitat: 165.064,55 euros.