escriu-me
My Photo

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Dimarts, 6 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima


Inscripcions: del 1 al 9 d'octubre
lupa AQUÍ

=====================
=====================
=====================



Dijous i divendres:

més info AQUÍ


Avui darrer dia per a confirmar-ne l'assistència
lupa AQUÍ





Més raó que un sant !!!
Algú ens hauria d'explicar els fluxos de vehicles Lloret/Blanes i Lloret/autopista que en justifiquin la prioritat d'una infraestructura en vers l'altra.
Fa un parell d'anys vaig assistir a una conferencia que amb motiu de la setmana de la Mobilitat es feia i precisament n'era aquest el tema. La donava un professor de l'Autònoma especialitzat en aquests temes i al que se li havia encarregat un estudi sobre la mobilitat a Lloret.
En el temps del col·loqui posterior a la presentació vaig preguntar per aquests fluxos i se'm va respondre que el pressupost de l'estudi era el que era no se'n havien renovat aquestes dades i s'havien aprofitat unes d'anys enrere molt a contracor del ponent...
Ens projecten una infraestructura que ens xafarà literalment dos dels paratges emblemàtics del poble, (Sant Pere del Bosc i les Alegries) i encara ningú s'ha dignat explicar-nos-ho...
En el resum que us vaig fer arribar del diumenge hi havia
un article firmat pel Sr. TONI ALTAIÓ, PORTAVEU DE L'ASSOCIACIÓ PER A LA DEFENSA I L'ESTUDI DE LA NATURA que s'hi escau que ni pintat aquí: "Disposem d'una veritable diagnosi sobre la mobilitat entre (...) Si tinguéssim diagnosi, podríem deduir-ne quines actuacions són necessàries, en quin ordre i amb quins objectius de repartiment modal?"

I acabava amb un paràgraf que jo vaig anomenar l'apoteosi:
"El país el construïm tots junts: detractors i defensors de certes infraestructures. Però aquells qui veritablement posen rodes al progrés són els qui tenint responsabilitats (ara, abans i en el futur) confonen presses amb apostes estratègiques, i confonen rendibilitats electorals amb una correcta programació i orientació de les inversions públiques. En aquestes decisions és on es configura el país de futur."
Fora carretera de Sant Pere del Bosc
Una altra solució és possible



"Segons aquests repartidors de riquesa, la flexibilització del mercat de treball és imprescindible perquè els treballadors, els dolents de la pel·lícula, s'aprofiten i abusen d'una legislació laboral massa proteccionista. Tot plegat són falòrnies pròpies d'un maniqueisme tan tronat que faria riure si no fos per la tragèdia dels milions d'aturats. Els empresaris no són els bons del serial..."






a la finca de producció hortícola de Campllong.
Malalts mentals fent feines de jardineria



"Desenes de persones lluiten per quedar-se amb un quilo de peix congelat, dues peces de fruita o una caixa de llet. I, mentre s'empenten amb una violència que només s'explica per la seva desesperació"
; i per si penseu que aquestes són coses inherents a la immigració l'articulista Sr. Micó ens ho apropa: "s'insulten entre ells en un català perfecte"





""Una prova del Mundial val més d'1,5 milions d'euros i nosaltres amb molts menys diners, uns 300.000 euros, hem sigut capaços de portar a Lloret la meitat de gent que abans. L'impacte econòmic està assegurat i s'ha guanyat, a més, en proximitat" explicava l'organitzador, Àlex Romaní"




"L'enfonsament de la gavarra Arrillón podria haver afectat la valuosa praderia de posidònia que hi ha davant la costa mataronina."
No sé si cal recordar que la pèrdua de la posidònia no és que es consideri un desastre perquè als verds els hi agrada el verd. La posidònia és fonamental per la biodiversitat de l'indret i per la regeneració/aguant de la sorra a les platges; fixen la sorra i per això tenen un paper important en la formació i creixement de les platges....

"Per pressupost, envergadura i tipologia de mercat, aquesta és l'acció promocional més ambiciosa en la història de Turisme de Barcelona, que vol treballar en profunditat amb el mercat britànic"




"Amb una plantilla de 93 treballadors, 65 dels quals són persones amb malalties mentals"

"(...) l'exèrcit va entrar al Palau i va detenir Companys, el seu govern i alguns diputats. Tots ells van ser tancats al vaixell Uruguay, la presó flotant del port de Barcelona."



"L'ONU ha tornat a posar l'Estat espanyol entre els països amb millors condicions de vida, en quinzena posició –una més endavant que el 2006–"

Aquesta definició se l'hi escau a més d'una coneixença...

A Lloret també vam celebrar la pedalada aquest diumenge; no en tinc les xifres però de ben segur que l'esperit dels participants n'era el mateix: "El més petits, que avui s'esforçaven sense desànim, volen un planeta on viure de manera sostenible. Aquest és el partit que s'ha de guanyar, i el juguem tots."




"Un d’ells ha estat Rubén López, de la revista Mochileros, (publicació adreçada a un públic adult, d'entre 30 i 50 anys, interessat en descobrir destins pel que fa al seu paisatge i la seva història). Juntament amb Rubén López, van venir 3 periodistes més a passar el cap de setmana a Lloret"






"Aquest hivern, amb el canvi d’imatge del Passeig, Lloret perdrà les 150 places que hi ha a la façana marítima."
Escoltar Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar

"ERC també presentarà una moció al Ple de Blanes per demanar que el Pla d’Infraestructures de Catalunya, inclogui la proposta de tramvia entre Palafolls-Blanes i Lloret que ha presentat el jove Víctor Catalan."Escoltar entrevista a Joan Puig, portaveu de l'executiva d'ERC a Blanes



"Després de més de 3 anys d’endarreriment de les obres, la resposta per part del govern actual, podria haver sigut millor. La finalització d’aquestes obres es prevista per a l’any 2010, sense data concreta."








INSTAL·LACIÓ D'UNA ANTENA
PARABOLICA DE RECEPCIÓ EN LA
FAÇANA DE L'EDIFICI, sense llicència, en
la finca situada a AV VILA DE BLANES
N.0141 Esc.E Pis.2 Pta.1


19 d´agost de 2009 es comprova que per
part de PROMOCIONES SOLMAR 2001 SL
s’han executat obres o ús del sòl consistents en
INSTAL·LACIÓ D'UN MÒDUL RESIDENCIAL
MÒBIL (ROULOTTE) A L'INTERIOR
DEL SOLAR., en la finca situada a AV
FENALS N.0003,.
2.- Dites obres no son legalitzables atès que la
instal·lació d´un mòdul residencial mòbil no és
un ús admès dins la zona.



Karen Republlo Pérez, instal·lació i obertura
d’un gimnàs, a l’edifici situat al carrer Maria
Auxiliadora, núm. 2 (Plaça St. Miquel).


recaptació en
període voluntari de les quotes urbanístiques
de Vallcanera Park que resten pendents de
pagament



Del BOP d'ahir 5/10/09
"FA SABER: Que per aquesta Alcaldia han estat aprovades les següents liquidacions a càrrec dels contribuents que es relacionen a continuació
I, resultant que s'ha intentat notificar les liquidacions esmentades al domicili dels subjectes passius i atès que aquestes no s'han pogut portar a terme,
mitjançant aquest edicte se'ls cita per a ser notificats per compareixença"

Realment amb les notificacions tenim un problema. Si us mireu la llarga llista de il·localitzables n'hi ha algun que dius: amb un nom així no m'estranya gens que el notificador no els trobi, (posem per exemple, : VIKSER FINKAS MANAGEMENT SL, (tot i que són ben coneguts); però en d'altres, no s'entén com mai els troben tot i ser dels de pedigrí o fins i tot formar part del consistori: CONSTRUCCIONS DESCALS SA; GREGORIO ELORZA LUQUERO, ...

Ordenar de nou al senyor JOSE
VELASCO CALVO, com a propietari de la
parcel·la situada a DS PARCEL·LA RÚSTICA,
POL. 4 PARC. 4, que, procedeixi a
netejar-la, a retirar tots els trastos i deixalles
que hi ha tant a l’interior com a l’exterior de la
finca i a desbrossar-la de manera que reuneixi
condicions de seguretat, salubritat i ornat
públic correctes i no envaeixi el camí


14261 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació d'acord de subhasta
14011 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació d'acta de subhasta
14008 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de comunicació
14197 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de comunicació
14196 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència de valoració de finca
14012 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de liquidació en període voluntari
14260 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
14009 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14191 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14195 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14007 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14193 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14192 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14010 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució
14190 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de sol·licitud de documentació
14194 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de tràmit d'audiència



"mitjançant ofici tramès en data 2 de juliol de 2009, s'ha intentat, infructuosament, donar audiència del recurs d'alçada interposat contra el Pla d'ordenació urbanística municipal de Lloret de Mar amb referència 2005/020916/G/00048 als senyors Camila Rita Baumann-Hochreutener, Peter Rolf Baumann-Hochreutener, Walter H. Baumann i Lucie Marguerite Baumann atès que poden resultar afectats els seus drets i interessos."


Sol·licitant: Aromir Massaguer, SA.
Categoria: establiments hotelers.
Servei: càmping Cala Llevado.
Seu: ctra. GI-682 de Tossa a Lloret, km 3, 17320 Tossa de Mar.

Sol·licitant: Caixa d'Estalvis de Girona.
Categoria: edificis ús oficines
Seu: c. de la Creu, 31. 17002 Girona.