escriu-me
My Photo

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Dilluns, 5 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima



=====================
=====================
=====================


Aquest dimecres:

mes info AQUÍ


=====================



mes info AQUÍ


=====================
=====================
=====================


Per divendres:


"Lo que es/ Aquí como siempre"

Dos solos de dansa contemporània a càrrec de les ballarines
Heitzinger/ Natalia Jiménez.

Lo que es és una reflexió sobre la il·lusió, la sinceritat, l’aprenentatge, la tàctica, la manipulació, les ferides, les mentides, l’esperança i l’acceptació. Una reflexió ballada a ritme de Tom Waits, Gloria Gaynor i Ani di Franco, entre d’altres. Aquí como siempre és la primera creació en solitari de Natàlia Jiménez. En aquest solo, sobre la solitud Jiménez es planteja qüestions com : quant del que va passar ahir encara roman en nosaltres? On acabes tu i començo jo?
Veure vídeo AQUÍ

=====================
=====================
=====================


Avui poca cosa...
Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...





"Aquest primer fòrum és per a tècnics i polítics de les ciutats mediterrànies amb poblacions d'entre 25.000 i 50.000 habitants."

La veritat és que mai he entès aquesta derivació cap a la clínica Girona de les ressonàncies magnètiques per exemple... Vaja xollo que tenen els accionistes d'aquesta clínica amb la deixadesa (?) de la seguretat social...

En l'època d'or de internet com pot ser que encara s'hagi de fer la lectura dels comptadors manualment porta a porta; i que aquests no disposin des de fa temps d'un xip que en discrimini ll'horari del consum...




"El projecte de piscina de Lloret sí que encara manté la subvenció, que puja a uns 800.000 euros; es preveu fer-ne una d'olímpica –50 metres de llargada–, la primera de la demarcació. L'Ajuntament, però, s'ha vist obligat a refer el projecte, mirant de fer-lo en dues fases, ja que el concurs va quedar desert.
Blanes ha renunciat a la subvenció d'Esports per poder fer la piscina dins el complex de ciutat esportiva, als afores de la vila. La renúncia, ve condicionada per la impossibilitat de tenir la piscina abans del 2011, que és el termini del conveni de subvencions.
Des d'Esports es diu que cal una població d'unes 20.000 persones perquè la piscina sigui rendible. I aquest és el gran problema que ha trobat la piscina de Tossa, la qual és tinguda per tothom com l'exemple del que no s'ha de fer."



"En vista a l'alt cost, Esports ja s'està plantejant que els propers ajuts es destinin un altre cop a pavellons. Per això s'insta els alcaldes a no fer promeses electorals que no es puguin tirar endavant."





"El mar va engolir, a 3,7 quilòmetres de distància de la costa mataronina, el vaixell Arrillon, una gavarra que transportava sacs de grava per a unes obres de la dessalinitzadora de Blanes."


"Uns altres "sostenibles" opten per continuar proporcionant bosses, però només si en demana el client; aplicar-los descomptes si no en demanen;"
Entre aquests darrers hi ha Bon Preu, que, tot i la propaganda, sense cap mirament posa obertament bosses a disposició; i també Caprabo, que aquesta darrera setmana s'ha enfilat al carro, tot i que per ara per lo menys no les posa a la lliure disposició, i que si no en demanes t'aplica aquest ridícul descompte d'un cèntim, (se'n gasta altres tres per imprimir-te un paper que t'ho diu...). Però si compres pa a la botiga que tenen a la sortida te'l posen dins una bossa de plàstic, (fins fa poc per lo menys era de paper), i com que és pa d'aquest que acaba de sortir del forn has de fer mans i mànigues perquè el plàstic no es fongui...
Tot plegat: demencial...



"La bombeta incandescent convencional és una de les formes menys eficients de produir llum, juntament amb la bombetes halògenes. El problema d’aquestes bombetes és que el 95 de l’energia que consumeixen es perd en forma de calor."

"Senyors diputats, donin un exemple de coherència, de valors i de sentit cívic i votin a favor de l'abolició."




No sé si les Alegries o Sant Pere del Bosc acabaran com aquest nus de Santa Susana i seria bo saber-ho, doncs si és així algú ho haurà d'explicar als nets...


"Al vespre, Protecció Civil mantenia activada la fase d’emergència del pla per lluitar contra la contaminació accidental de les aigües marines i ignorava quan es deixaria sense efecte l’alerta"



"Salvament Marítim va desplaçar a la zona els remolcadors Clara Campoamor i Punta Mayor, amb el suport de tres embarcacions de la Creu Roja. Un equip de submarinistes va baixar fins a l'embarcació enfonsada uns 20 metres sota el nivell del mar, amb l'objectiu de taponar la fuita i evitar el vessament de gasoil. També, es va procedir a abalisar i senyalitzar la taca de gasoil per controlar-la."



No sé si a Girona ja han començat les fires però els del BOP avui deuen fer festa. Són les 6.51h i encara res de res...
Demà ho miro.