escriu-me
My Photo

dilluns, 28 de setembre del 2009

Dilluns, 28 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima (

Dilluns:
Ple de l'Ajuntament
a les 8.00h del vespre a la Casa de la Vila


=====================
=====================
=====================


El proper dijous:

GRAN SOPAR BENÈFIC DE L'AECC DE LLORET DE MAR

EL SOPAR ES DURÀ A TERME EL PRÒXIM DIJOUS 1 D'OCTUBRE A L'HOTEL SANTA MARTA DE LLORET, A PARTIR DE LES 21 HORES
PER RESERVAR TAULA, POSEU-VOS EN CONTACTE AMB LA CRISTINA BERNAT (CAFÈ DE LA VILA)
+info: www.lloretperlavida.blogspot.com


=====================
=====================
=====================


També dijous:
conferència i taula rodona a càrrec d’Alfons López Tena
amb el títol: Som una Nació, Nosaltres decidim


=====================
=====================
=====================

MontPhoto a FOTONATURA


El millor portal de fotografia de natura de parla hispana recull una entrevista efectuada al coordinador del concurs MontPhoto.
Amb unes interessants preguntes per part dels gestors de Fotonatura, en Paco Membrives desvela les seves inquietuds i el futur del concurs.

MontPhoto, nominat al premi Nacional de Fotografia com a millor mitjà de difusió nacional continua despertant interés pel seu transparent funcionament i elaborat procés de valoració.
Trobareu l'entrevista a la secció de reportatges de Fotonatura:
http://www.fotonatura.org/revista/articulos/453/
Si encara no hi fet una ullada feu-li, us agradarà. Hi podreu trobar coses com aquesta:


I a partir del dia 2 d'octubre tots a votar !!!


=====================
=====================
=====================


Avui poca cosa...
Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...




Sabut és que a Santa Cristina una de les joies que hi tenim, a part de l'indret en sí, són les praderies de posidònia que hi ha al davant i que en fan un lloc tant interessant i a protegir com la pròpia finca de l'Obreria. Doncs be, el cor se'm encongeix cada any per la diada de la Santa amb la quantitat de barques i barquetes que sense cap mirament tiren l'ancora per la borda
Anant a l'altra punta del terme, a Cala Canyelles, concretament a la seva banda de llevant, davant la cala des Rajols, també n'hi ha de posidònia i sense ser-ne cap expert trobo que fa cara de "insana", com si li faltes alguna vitamina o li sobrés algun contaminant...; ho dic des de la més absoluta desconeixença d'aquest tipus de jardineria, però és d'aquelles coses que sense entendre-hi dius: "aquesta noia fa mala cara"...
Amb aquest darrer comentari, i algun altra d'aquests dies, oi que es nota que aquests dies estic baixant a la platja ???

Posidònia enganxada en una àncora




En F.Xavier em fa veure que a la notícia de la seva mort publicada en aquest diari algú hi va deixar un comentari en el sentit de que "Larrocha i la seva família havien estiuejat a Lloret de Mar "

"Un bon nombre d'hotels es van crear pensant en la plusvàlua immobiliària i no en el pla de negoci hoteler"


"L'empresa, que pertany a la Fundació Lacustaria del Grup Fundació 60 (propietat de la família Mallart), disposa de diversos apartaments totalment adaptats a Llagostera, on allotja els seus clients."






"Una dieta equilibrada, no fumar o no prendre gaire alcohol, entre altres, poden ser mesures a tenir en compte"



La trobada és a Masarac

Recordeu que les estadístiques de la creu Roja mai són de la totalitat del litoral, només d'on en fan el servei i en el cas de Lloret per exemple no hi són.

P.- Considera que la carretera C-31, que enllaça Figueres amb la Bisbal, respecta el medi?
R.-b«Penso que ataca el cor de l'Empordà. El país petit se'n va en orris. Fa mal al cor veure aquesta plana fèrtil, aquells camps d'userda matxucada per aquesta carretera de divuit metres d'amplada. L'actuació que s'està fent en aquesta via és absolutament desproporcionada.»
De quants metres serà la nostre variant Sr. Crespo ???; per on passarà la nostra variant, Srs. de l'Ajuntament ???; és veritat que des de la placeta de Sant Pere del Bosc es podrà saludar als qui hi circulin ???
Oi que totes aquestes preguntes a dia d'avui i des de fa tres anys ja tenen resposta ???
Doncs perquè ningú ens les respon...???... pregunto !!!


"Els polítics no poden només dictar decisions, sinó que han d'explicar-les i raonar-les i, si no hi ha explicació possible, rectificar-les."

"En la seva intervenció en el Debat Costa Brava, l'any 1976, Manuel Vázquez Montalbán va comparar aquest mur amb el de Berlín, «mur de la vergonya entre la terra i el mar»"


"Exigeixen la suspensió de les obres de l'hotel i de l'entorn –a punt de quedar enllestides–, que siguin anul·lades les concessions d'explotació del complex hoteler i que s'enderroqui, en compliment de la llei de costes. Cal recordar que aquest hotel de luxe, de 26 plantes i 473 habitacions, es troba a 20 metres de la línia de la costa"
Aquesta campanya de protesta veïnal té un nom un pèl fort: "Bomba a l'hotel Vela"



El Sr. Megías posa el dit a la llaga d'un problema que tot parlant del reduir les bosses es passa per alt i és aquest del súper-embolcallament que rebem en tot el que comprem: "Les famílies anem a comprar al súper i omplim les bosses de reciclatge de plàstic ràpidament."
Aquests problemes no es solucionaran fins que en els preus dels productes, a part d'incorporar el cost de l'embolcall, se'ls obligui a incorporar-hi també la despesa ambiental que aquest embolcall provoca, o sigui, que fins que tinguem clar que embrutir no ha de ser gratis ho tenim pelut...

" com més menjar més supervivència hi ha, i si es redueix l'aliment s'atura el desenvolupament de l'espècie»"
"S'han pogut identificar en aquests dos districtes 65 alimentadors. «El 20% són persones reincidents que generalment tenen situacions socials complicades. Per moltes d'aquestes persones, alimentar els coloms és la seva única motivació, i aquí caldria una actuació amb serveis socials», destaca Montalvo."




"Ciudades como Barcelona, Blanes, Sitges y Lleida ya no les permiten la entrada desde hace años."
A l'Ajuntament de Mataró en el Ple municipal previst per aquesta setmana també s'hi presenta una moció en el sentit de no donar més permisos a circs que facin servir animals en els seus espectacles.
Sembla que la taca d'oli aquests dies s'escampa un xic més ràpid i Lloret en pot haver sigut el detonant...








DEBO ABSOLVER Y ABSUELVO A
Don Brahim Tamesna de la falta de hurto por
la que había sido denunciado con todos los
pronunciamientos favorables y declaración de
las costas de oficio.


instado por HURTO(...)
ABSUELVO a Dª Carmen Heredia García y a
Dª Cristina García Fernández de los hechos
objeto de la pesente.




Nom: Óscar Germán Vázquez Asenjo, núm. d'escalafó 734.
Registre de Lloret de Mar núm. 1.





Sembla talment que a la Generalitat s'han assabentat que a Lloret volem insta-lar plaques fotovoltaiques i ens les volen pagar. Mireu sinó quin munt de subvencions al respecte hi ha avui: