escriu-me
My Photo

dimarts, 22 de setembre del 2009

Dimarts, 22 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest proper diumenge no donarem l'abast...



La tragicomèdia sobre l’Alzheimer
“Volem anar al Tibidabo”
obre la temporada de tardor de l’Espai XXS
Una part dels beneficis es destinarà a la Fundació Privada Lauretum entorn a la Malaltia de l’Alzheimer

La tragicomèdia sobre l’Alzheimer “Volem anar al Tibidabo” obrirà el proper diumenge 27 de setembre la temporada de tardor de l’Espai XXS-Casal de l’Obrera. Una història íntima que llança una mirada diferent, fugint del tòpic dramàtic i fugint de l’aire tràgic, que malauradament comporta l’irrupció d’una malaltia com l’Alzheimer en una família qualsevol. Aquest espectacle s’ha programat, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer el proper 21 de setembre, i per aquest motiu una part dels ingressos es destinaran a la Fundació Privada Lauretum Entorn a la Malaltia de l’Alzheimer.
més info AQUÍ

=====================
=====================
=====================



=====================
=====================
=====================


més info AQUÍ

=====================
=====================
=====================


El dia d'ahir el vaig anomenar "primer dia de tardor" i segons diuen els que en saben la tardor astronòmicament comença avui... o sigui que si ahir vau veure alguna fulla per terra devia de ser encara de l'any passat...
Per cert que sempre m'ha cridat l'atenció que a Lloret es podin les moreres i demés arbres abans de que la fulla caigui... pràctic ho és, pel fet de no haver de recollir les fulles, ...però ni maco ni romàntic ni natural...





"Per realitzar les inscripcions pertinents els pares s'hauran d'adreçar a la Secció d'Educació al llarg de tota aquesta setmana de setembre, de 10 a 13 hores; a més, hi haurà la possibilitat de fer-ho dimecres 23 a la tarda, de 17 a 18.30 hores."




"Nascut fa 36 anys a Sant Feliu de Guíxols, Jordi López va crear fa tres anys, inicialment com un divertiment, Wikiloc.com un portal de recursos de turisme sostenible, especialment de rutes a peu i en bicicleta per paisatges munta?nyencs sense contaminar."

""Es tracta d'un port amable, net i segur, de fàcil accés per als turistes i a tocar de la vila", va enumerar el president de Ports de la Generalitat. "I, alhora, té un rerepaís excel·lent amb les interessants ciutats de Girona i Figueres molt a prop, tot l'Empordà, una variada oferta de camps de golf i rutes cicloturistes molt atractives""

De que no es pesqui peix petit depèn dels pescadors, però de ben segur que si nosaltres no els hi compréssim la guerra estaria guanyada...
Si entreu a una peixateria i veieu que venen cria recrimineu-ho al venedor i a poder ser marxeu sense comprar-hi res...


És una entrevista feta per n'Albert Soler al propietari de "L'empresa belga Sylva-Van Hulle ha rebut el guardó "Cultivador de l'any", que la distingeix com la indústria de vivers de plantes més prestigiosa del món. El seu responsable va ser a la fira del sector que es va celebrar a Girona el cap de setmana passat."







L'article analitza la campanya publicitària que Carrefour fa aquests dies en el sentit de pujar-se al carro d'abandonar la pràctica de regalar les bosses del súper.
En aquest tema, (tot i que sembla que ara hi ha una bona voluntat per eradicar aquesta xacra), sempre he de pensar en la decepció de molts anti-franquistes de que el dictador es morís al llit de casa seva i no en el d'una presó, doncs en molts d'altres països ja fa anys que aquest tema ho han solucionat i no per la via de la bona voluntat o del respecte a la llibertat d'empresa (com ens volen fer combregar), ho han solucionat per la via racional de que qui embruti que ho pagui i les bosses embruten i aquí això per ara és gratis...


"La proporció amb què l'Ajuntament de la Bisbal ha donat suport a la variant sud –11 regidors (ERC, CiU i PSC) dels 12 que té el ple, tots tret del d'Iniciativa– no es correspon en aquests termes tan absoluts amb el parer de la població."

"La mesura incrementarà la mida mínima de l'anxova, que ara és de 9 centímetres, fins als 10,5."
Per fer-vos'en una idea un bitllet de 5€ fa 12cm.






Molt fort, doncs són "empreses que tenen protocols de seguretat extrems que només ho podien fer de forma conscient, en aquest cas per provocar una pandèmia que obligués a una distribució massiva de les seves vacunes bones. La probabilitat de barrejar un virus viu amb el material d’una vacuna accidentalment és pràcticament impossible."









"Fins a finals de mes un jurat seleccionarà les millors imatges. En quedaran un miler, que són les que podran votar el públic a través d'internet, juntament amb el jurat definitiu."












Ajuntament de Lloret de Mar 26.865,00 € -
Programa de suport econòmic per a la seguretat, vigilància,salvament i socorrisme de platges

Ajuntament de Blanes 35.572,00 € -
Programa de suport econòmic per a la seguretat, vigilància,salvament i socorrisme de platges

Associació Catalana Parkinson Blanes La Selva 7.825,00 €
25,00% Segona edició de la Trobada Internacional Unidos contra el Parkinson

Associació Catalana Parkinson Blanes La Selva 3.617,92 €
23,61% Manteniment de les funcions físiques: Fisioteràpia, cognitives, logopèdia

Ajuntament de Tossa de Mar 21.237,00 € -
Programa de suport econòmic per a la seguretat, vigilància,salvament i socorrisme de platges