escriu-me
My Photo

dimecres, 16 de setembre del 2009

Dimecres, 16 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui dimecres:


=====================
=====================
=====================


La setmana vinent:

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Del 21 de setembre al 4 d'octubre de 2009
Programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Jo aparco bé quan vaig a l'escola
Plànol amb el recorregut de la Pedalada Contra el Canvi Climàtic



Però no solament Palafrugell, ahir també Canet !!!
Davant la imminent arribada a Canet del mateix circ que hi havia aquí a Lloret, (en aquest moment està a Pineda), l'Ajuntament de Canet va treure ahir aquest comunicat:

"Els circs amb animals són plenament legals, no obstant tot això, l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Canet de Mar comparteix l’opinió de la protectora d’animals i es compromet a no autoritzar, a partir d’ara, cap permís d’activitat a qualsevol empresa de circ que tingui animals en les seves actuacions."

Visca !!!


A lo millor Lloret no n'ha estat el detonant, però de ben segur que la postura presa pel nostre Ajuntament hi ha ajudat i farà obrir els ulls a més d'un en el sentit de que un altra tipus de circ és possible sense haver de recórrer a torturar animals.

PD. El sentit de la carta de la senyora de Palafrugell, (l'he manipulat un xic amb perdó), anava just en el sentit contrari al de totes aquestes bones notícies i us en he estalviat una part per no amargar el dolç...
Entre d'altres "baixeses" [ ;-) ] deia això:
"És una verdadera llàstima que l´Ajuntament de Palafrugell veti la presència d´un espectacle tan bonic per a tota la quitxalla i grans."


"El CEIP Pere Torrent de Lloret de Marencara espera quatre professors per cobrir terços de jornada i sis el CEIP Àngels Alemany, també de Lloret"



El Consell d'Alcaldes



"D'altra banda, la Unió de Consumidors (UCE) va mostrar ahir la seva "satisfacció" per l'obertura d'expedients de l'Agència Catalana de Consum a diverses low cost per cobrar la facturació d'equipatge, una de les quals és Ryanair."





"fins passada la guerra, per exemple, no s'estableixen els Banys Ventura de Lloret de Mar."



"EOI de Blanes: S'han admès 261 preinscrits, mentre que 151 estan en espera. En anglès hi ha 114 persones admeses i 84 en espera. En francès, 98 i 39, respectivament, i en alemany, 49 acceptats i 28 en reserva."




"va rellevar en el càrrec abans de l'estiu Robert Fauria (CiU)"

"El campionat gironí infantil que s'havia de fer a Blanes diumenge."

Si a Lloret volem una piscina i, per ara, no sabem com pagar-la; si a Blanes els passa tres quarts del mateix, a lo millor fora més assenyat... fer una guardiola conjunta i escalfar el mar...


"Ni el govern espanyol, ni la Generalitat han estat capaços d'afrontar aquest gravíssim problema social i els ajuntaments tampoc no saben per on començar. Alerta! que la legalització tampoc és garantia de gaire res."





Són aquells tres pressupostos que us posava la setmana passada que es van entrar al registre de l'Ajuntament amb només 5 minuts de diferència i que per un muntant de quasi 70.000€, entre el més barat i el més car no hi havien ni 300€ de diferència...

"El termini d'entrega és a les 13:30 hores i el lloc és l'edifici de l'Antic Sindicat, al carrer Sant Pere. A les 18 hores, prèvia reunió del jurat, es faran públics els guanyadors."




"La resta del pressupost (148.133,61 euros) es destinarà a subvencionar altres partides d’àmbit social incloses en el programa, com són:
* suport per a dones que es troben en situació de violència masclista
* programes per a l’acollida i integració de les persones immigrades
* serveis d’intervenció socioeducativa no residencials per a infants i adolescents
* programes d’atenció social per a persones amb drogodependències"






“Millora paviment
dels Carrers de la Urbanització Aiguaviva
Parc”