escriu-me
My Photo

dimarts, 15 de setembre del 2009

Dimarts, 15 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Demà dimecres:


=====================
=====================
=====================


Aquest diumenge:


=====================
=====================
=====================


avui encara !!!
MONTPHOTO 09
Tot i que deien fins el 14, crec que per problemes informàtics s'ha prorrogat fins aquesta propera mitja nit


lorenzo marti rocabruna

Admissió fins al 15/09/2009 a les 23h59m59s
1ª fase de selecció de fotografies: del 15/09/2009 al 30/09/2009
2ª fase de selecció de fotografies: del 02/10/2009 al 14/10/2009
Deliberació pública de les fotografies premiades: el 05/12/2009 a les 18:00.
Lliurament públic de premis: el 06/12/2009 a les 12:00.
Exposició de les fotografies guanyadores i finalistes: del 1 al 31 de Desembre 2009

més info AQUÍ
ja falta poc, recorda pujar les teves fotos ja!







Si els de costes s'esperen un xic a lo millor es poden ajuntar els informes d'aquest any amb els de l'any que ve, amb l'estalvi de paperassa que representa...


Malgrat que la campanya comença avui, a la majoria d'aquests CAP les vacunacions començaran dilluns que ve, dia 21 de setembre, i els usuaris que vulguin que se'ls administri l'antigripal han de trucar al seu centre de salut i demanar hora, excepte si ja tenien hora demanada la setmana vinent, que s'aprofitarà per vacunar-los quan se'ls visiti"

No se'n coneix el motiu perquè just les facultats del ram, (Medicina, i les escoles universitàries d'Infermeria), no hi participen.








"Això de la premsa és com les matemàtiques, un i un fan dos. Si critiques l'oposició, el govern està content."

A la platja de Santa Cristina també n'hi de vegetació dunar però ben poc se la respecta...

En el cas de Badalona "La taxa ascendeix a 375.000 euros anuals."
A Lloret des del PSC, (el regidor Amaya), es va presentar una moció o un prec, (no recordo), perquè l'Ajuntament reclamés aquestes taxes, per si en el moment de que aquestes fossin aprovades oficialment algun dia, poder-les reclamar amb retroactivitat, però se'n va desestimar la petició.

"Pere Figuereda (CiU), va considerar ahir que la indignació d'Amer és «infundada». «Em sembla que tenim dret a impulsar la nostra economia», va assenyalar."


"NH Hotels té actualment 349 hotels amb 52.676 habitacions repartits en vint-i-dos països d'Europa, Amèrica i Àfrica. D'altra banda té en marxa 54 projectes de construcció de nous hotels que suposen vuit mil habitacions més. Hesperia té en total 7.786 habitacions distribuïdes en cinquanta un establiments, dels quals quaranta-set són en territori espanyol."

Alguna vegada m'ha costat una bona discussió el fet de que aquestes oliveres es puguin vendre. Jo no estic pas en contra de que tot-hom faci rendibles les seves propietats com millor sàpiga, però crec que moralment ningú té dret a arrancar un ésser viu de més de 1000 anys per més que un paper digui que allà on creix li pertany. Si la temptació de diner fàcil li fa pessigolles que vengui el terreny, però que no n'arrenqui l'arbre tant o més valuós que qualsevulla de les esglésies romàniques per les que tots bavegem...
O.K.
R.V. ???
El Sr. Mas es queixa de que l'alcalde d'Ogassa vulgui disposar de quelcom gratuït del que el Sr. Mas en viu: "dels drets d'autor que genera la utilització pública de les meves cançons." i no troba el perquè ell ha de cedir quelcom a algú que ni coneix i en canvi quan ell va de visita a Ogassa ve que li cobren pels embotits que compra...
Quelcom de ben raonable el que diu el Sr. Mas, el que passa és que en el transfons de la qüestió rau la creença de que els drets de propietat intel·lectuals no existeixen i menys si el que en fa d'administrador és la SGAE.
Si condeix la proposta els autors es posaran les botes passant per bars i botigues de Lloret cobrant-se amb genero el que la SGAE no aconsegueix recaptar... ;-) ;-) ;-)















Blanes: per trasllat del senyor Rafael Luque Doncel, la senyora Maria Dos Anjos González, notària d'oposició.
Blanes: deserta en concurs precedent, el senyor Daniel Rodríguez Dengra, notari d'oposició.