escriu-me
My Photo

diumenge, 13 de setembre del 2009

Diumenge, 13 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui

més info AQUÍ


=====================
=====================
=====================


MONTPHOTO 09
només avui i demà !!!



Admissió fins al 14/09/2009
1ª fase de selecció de fotografies: del 15/09/2009 al 30/09/2009
2ª fase de selecció de fotografies: del 02/10/2009 al 14/10/2009
Deliberació pública de les fotografies premiades: el 05/12/2009 a les 18:00.
Lliurament públic de premis: el 06/12/2009 a les 12:00.
Exposició de les fotografies guanyadores i finalistes: del 1 al 31 de Desembre 2009

més info AQUÍ
ja falta poc, recorda pujar les teves fotos ja!


=====================
=====================
=====================


A tots els diaris i sense excepció, a portada:

el referèndum d'Arenys de Munt,
fins i tot l'acudit d'en JAP a EL PUNT:






"El president de la Generalitat, José Montilla, va alertar ahir dels excessos urbanístics -sense anomenar-los així- que devasten el litoral català i va fer una crida a l'equilibri. Referint-se al turisme i els paisatges de la Costa Brava, va indicar que "cal cuidar-los i protegir-los dels excessos que ja es van cometre""
A la reunió hi havia el nostre alcalde Sr. Crespo, (la notícia no ho diu però el vaig veure per la tele...)
"L'alcalde de l'Escala, Estanislau Puig, va aprofitar l'ocasió per reiterar una vegada més que cal canviar el finançament dels ajuntaments, especialment dels turístics, que tenen una gran massa de població flotant."

La noticía fa encara referència a la trobada de la notícia d'abans. En els diferents predicots que els assistents van pronunciar "el president de l'Associació de Centres Turístics Subaquàtics-Costa Brava Sub, Antoni Murray" va indicar que el submarinisme és un producte turístic sostenible que compatibilitza l'activitat amb la protecció del medi i que desestacionalitza la temporada turística."

"Mentre només s'organitzin actes extravagants, com el de l'inici ahir dels 101 anys de la Costa Brava, per sortir als diaris, quedarà coixa la correcta difusió dels veritables atractius turístics "

El Sr. Crespo té un bon amic i admirador a Girona: "Sempre he pensat que endreçar Lloret és una feina titànica i quasi quimèrica, tot i que el consistori liderat per Xavier Crespo ha demostrat que sap combinar determinats cops d'efecte amb polítiques de formiga que s'haurà de veure on arriben, però ningú podrà obviar que és el primer govern de Lloret que ho intenta."

"La festa major comptarà amb un tradicional ball de sardanes, la celebració de l'eucaristia i diverses activitats infantils, així com un dinar popular de germanor.
Hi haurà servei gratuït d'autobús durant tot el dia."




Na Anna explica un cas real com la vida mateixa doncs jo en conec de primera mà un d'exacte: "La meva parella, també és mestre; vivim a l'Alt Empordà i a ell li han assignat escola al sud de la comarca de la Selva. La plaça és d'un terç de jornada, que són 8 hores de feina a la setmana amb, lògicament, un sou mínim. El meu company s'haurà de desplaçar cada dia a una hora i quaranta minuts de distància per treballar només una hora."
El cas que conec jo de ben aprop s'hi dóna la circumstància que a ella li han donat també un terç de jornada, com al marit de la mestre de Roses, i a altres dos persones els altres dos terços de la mateixa feina. O sigui hi ha una plaça i la parteixen en tres amb lo que ja no hi ha tres aturats sinó tres persones que guanyen un sou per pagar-se just el desplaçament...

"asseguren que respecte al curs 2008/2009 hi ha hagut una retallada del professorat interí que oscil·la entre els 1.500 i els 2.000 docents."

"Del turmell en diuen "clavia", morir o arruinar-se és "quedar de anoca enlaire" i no tenir la veu massa clara, "tenir tos de missa de sis"."



"SATHER BLANES 6... LLORET 5"


"Entre aquestes actituds que voregen la hipocresia cal comptar-hi el feminisme radical, (...) que es limita a defensar (...) que la dona com a tal no ha de ser considerada simplement un «objecte»
Si cal posar el crit al cel, posem-lo, abans que tot, contra els explotadors i beneficiaris de la prostitució (...)"

No sé si per donar-hi solució o per acabar-ho d'embolicar el Sr. Reixach acaba amb l'Evangeli tot citant Jesús: «Les prostitutes us passaran al davant en el regne de Déu.»

El llibre a portada diu:"Els Lectors que han acabat Stieg Larsson ara llegeixen Jo Nesbø"

lupa AQUÍ




He visitat “Girona” i veig que una part dels principals carrers ja estan comprats." Un jugador que es fa dir Xeroky ha adquirit la plaça del Vi, seu de l’ajuntament, i una altra persona que utilitza el nom de l’alcaldessa Anna Pagans ha fet la millor oferta per comprar-la. Com es pot veure, sentit de l’humor no en falta."

El blog de Monopoly City Streets AQUÍ



Per la tele, (ahir va ser un dia de tele), em va semblar veure la nostra regidora Ester Olivé presidint una de les taules, (de totes maneres no ho puc jurar doncs van ser 111 centèsimes les que va durar l'imatge...)




"Montilla ha elogiat la Costa Brava com un dels 'immensos tresors' que té Catalunya i ha demanat que es continuï protegint. 'Cal recordar que la riquesa no és infinita i que l'equilibri, a vegades, és fràgil. Per tant, no podem confondre aprofitament amb explotació i menys amb devastació'"






La notícia té si fa o no fa el mateix redactat que les precedents, però aquí hi adjunten una foto a la que pels pèls no hi surt el Sr. Crespo doncs estava situat just al costat de la senyora retallada de la dreta: