escriu-me
My Photo

dimecres, 9 de setembre del 2009

9 del 9 del 9, dimecres, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

MONTPHOTO 09
falten 5 dies !!!



Admissió fins al 14/09/2009
1ª fase de selecció de fotografies: del 15/09/2009 al 30/09/2009
2ª fase de selecció de fotografies: del 02/10/2009 al 14/10/2009
Deliberació pública de les fotografies premiades: el 05/12/2009 a les 18:00.
Lliurament públic de premis: el 06/12/2009 a les 12:00.
Exposició de les fotografies guanyadores i finalistes: del 1 al 31 de Desembre 2009

més info AQUÍ
ja falta poc, recorda pujar les teves fotos ja!







"El Pacte Nacional és un document que enumera les actuacions prioritàries que han de fer-se en mobilitat, recursos hídrics, tractament dels residus, energia, usos del terra per a activitats productives i telecomunicacions a les quatre províncies catalanes fins al 2020."
És de suposar que les noves infraestructures previstes per Lloret en quan a mobilitat estan dins aquest "Pacte d´Infraestructures" i que no sé per quin motiu no se'n publiciten els recorreguts per tal de que s'obri un ampli debat social doncs una cosa tant important com la variant cap a l'autopista no pot esdevenir un nyap en el territori que malmeti per sempre el nostre patrimoni cultural i natural...
Carretera fora de Sant Pere del Bosc !!!

De vegades pensem en les orquídies com a flors grans i espectaculars i n'hi han moltes de ben boniques que no arriben als dos mil·límetres i que sovint trobem arrapades a algunes parets de pedra...
Aquestes són algunes de les catalogades que he trobat al Google... llàstima que amb la mateixa facilitat aquest cercador no em trobi les claus cada vegada que les extravio....

la lístera ovada, curraià vermell i la caputxina olorosa es creien desaparegudes



Prefereixo callar-me el que penso: "estarà obert tot el dia de divendres fins diumenge i funcionarà de manera ininterrompuda. Dijous es farà el muntatge i els primers entrenaments"
Per exiliar-se...!!!

"Aquest article no contribuirà al creixement del PIB del país. Ni aixecarà la balança comercial. Només, potser, ens interessa a tu i a mi. I a algun lector amb mirada constructiva. Aquesta és la història d'un jo i un tu, aquesta és la vostra història. Felicitats."
A mi m'ha agradat molt senyor de Pablo !!!


Una molt llarga entrevista al Sr. Jordi Blanch, Director General de Caixa Girona: "En una empresa, com és una caixa, qualsevol decisió es pren per motius econòmics i financers, combinant-los al màxim amb la sensibilitat i el sentiment."


Sembla mentida que el poble que ven més aigua juntament amb Arbúcies no tingui aigua de boca per a la seva gent...



Ajuntament de Lloret de Mar: 485.043,42€
Ajuntament de Blanes: 565.401,35€
Consell Comarcal de la Selva: 1.745.629,48€


El Sr. Domènech parla de les facècies viscudes durant "l'aventura d'aquest mes d'agost navegant amb una goleta de 1874"

Encara una altra entrevista...




"Els dos sindicats, CCOO i la UGT, argumenten en el document de propostes que «han tingut en compte la situació econòmica financera actual» i el principi de «solidaritat»"


"aquesta associació (Progat SFG), formada per voluntariat digne d'admiració, també està en desacord que aquesta alimentació es produeixi si es fa amb restes dels menjars familiars, ja que en aquest cas sí que podria provocar problemes, de tipus sanitari i de pudor. Nosaltres, els aliments que usem són pinso i aigua."
Concretament a Cala Canyelles també va sorgir aquest problema a la darrera Assemblea General de veïns doncs tenim varis punts on es concentren gran quantitat de gats i en algun ve provocat perquè persones alienes a la urbanització venen cada nit a portar restes de menjar d'algun restaurant provocant aquests problemes d'olors i salubritat. Des de l'Entitat de Conservació el que anem fent és, amb la col·laboració d'un veterinari local , procedir a esterilitzar tots els que podem caçar.



"de 9 a 13 hores. El servei es duu a terme fins dijous. Divendres és festiu i dilluns, 14 de setembre, comença el nou curs escolar."












""Queremos que se convierta en un lugar de encuentro y de reflexión en el que familiares y enfermos se sientan comprendidos", añadió Antonio Olmo, director de la Asociación."






"El apoyo del Ayuntamiento de Tossa de Mar también está siendo una pieza fundamental en el desarrollo de esta prueba, que aspira a convertirse en uno de los triatlones más emblemáticos y de referencia en el panorama estatal"
La prova la podrien fer amb Karts, amb motos d'aigua o amb helicòpter, però a Tossa prefereixen fer "1500 metros nadando, 40km en bicicleta y 10km de carrera a pie".
Cadascú té el que es mereix... i aquí alguns aposten pel soroll..

Más de 600 participantes





No hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...


En aquest tampoc no hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...