escriu-me
My Photo

dimarts, 8 de setembre del 2009

Dimarts, 8 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

El Sr. Serra va més lluny i gosa, ;-), posar en dubte el grau d'implicació nacionalista dels nostres representants convergents: "A la Selva marítima els tres municipis que la formen estan governats per CiU; ben segur que no tots els alcaldes i menys encara els regidors de CiU, estarien disposats a votar afirmativament, com pensa el seu president de partit, Artur Mas; més d'una sorpresa ens emportaríem."



"Es tracta de la Gore-Tex Transalpine Run, una cursa d'ultra fons per parelles que acumula un desnivell de 15.037 metres i 230 quilòmetres.
Joan Morillo només pensa a tornar a Blanes per reposar."









Podeu veure i escoltar en aquest vídeo el "Devuélveme el rosario de mi madre, y quédate con todo lo demás" en un concert de na María Dolores Pradera



El president Laporta en circumstàncies com aquesta diria: "Que n'aprenguin!!!"

Música Antiga, diumenge a Lloret




lupa AQUÍ







lupa AQUÍ




És de suposar que per els de més de 20.000 habitants hi ha una partida a part, doncs sinó maleïda la gracia que Lloret i Blanes se'n quedin fora...

"La captura ha estat una iniciativa prèvia a la posada en pràctica, a partir de l'any que ve, del projecte d'eliminació de les espècies foranes que dominen l'estany i els estanyols de l'entorn, i que es finançarà amb recursos de la Unió Europea."
Aquí, a diferència de la neteja feta a Sils, per lo menys explique de què en van fer dels peixos extrets: "Les carpes es van sacrificar i es destinaran a menjar per a les cigonyes, unes aus que s'està mirant de reintroduir a la zona"

La veritat és que la reflexió és bona, però no ja per la grip sinó per la higiene en general. En un dels súper de Lloret, que tant m'agrada criticar, a la venedora del pa li han fet posar guants i ho trobo molt be, ...el que passa és que amb els guants també agafa els diners... els directius del súper tenen clar que els diners mai són dolents...

Per si encara hi ha algú que no ha vist el vídeo:








El Sr. B.P.D. es queixa de que per una de les probes requerides li han donat hora per l'octubre i per a la següent visita pel novembre:
"Potser al novembre ja estaré mort, o potser no. Només em falta posar una denúncia i si, per casualitat, me’n vaig a l’altre món als 58 anys, almenys la meva dona podrà demandar la Seguretat Social"
A mi una vegada en el CAP em van programar una visita per l'oftalmòleg, (veia sempre un punt negra que seguia cada lletra que llegia). Era el mes de juny; la Srta. encarregada de les programacions em dóna el paper de la cita, (el paper del metge posava urgent; jo hi hagués posat urgentíssim), i al veure la data li dic a la Srta. que deu ser una equivocació doncs tal dia és diumenge; la Srta. em pregunta molt amablement i encuriosida com ho he fet per saber que tal dia és diumenge i jo li responc que si avui estem a 17 de juny i es divendres, el 19 serà certament diumenge; però el que jo no havia vist era el mes: NOVEMBRE... sort que el bon amic metge m'hi va posar urgent que si no...





IMPOSAR a ANTONIO RUIZ GARCIA
una sanció econòmica de 7.000 EUROS,
com a responsable d’una infracció urbanística
greu consistent en la construcció d’un porxo de
planta baixa, d’uns 40 m2. En la parcel·la
existeix un habitatge, sense llicència municipal,
a la finca situada a urb. Masies de Lloret,
parc. 76,


El gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 981098100335633, titularitat del
Sr. José Felix Carrillo Gallarin del municipi de
Vidreres




Localitat: Lloret de Mar
Perfil/s: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic; auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració.
Adreça: PQPI-PTT (Departament d'Educació / Ajuntament de Lloret de Mar)
IES Rocagrossa

Localitat: Blanes
Perfil/s: Auxiliar de manteniment i muntatges d'instal·lacions elèctriques i d'aigua i gas; auxiliar de pintura.
Adreça: IES Serrallarga



AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR: 27.045,55
LLORET FUTUR, SA: 10.500,00

AJUNTAMENT DE BLANES: 81.136,65
PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME DE BLANES: 6.885,11
R & R SERVEIS BLANES: 4.808,10 (???)