escriu-me
My Photo

diumenge, 6 de setembre del 2009

Diumenge, 6 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima


lupa AQUÍ




Avui ben poca cosa hi he trobat...










Acaba amb una pregunta i una reflexió: "Aconseguirà la pressió de les editorials fer avortar l'experiment? Recordeu, mares, pares i mestres, que en tot això també hi teniu quelcom a dir!"



Sota aquesta premissa sortida del acabament de l'estiu, "que aquest any som al cim de la crisi", i del re-començar que el setembre representa, el Sr. Cortadellas fa aquestaEXTRAORDINÀRIA REFLEXIÓ:
"Ara seria el moment de rectificar i de distingir progrés de consum, treball de destrossa, infraestructura de necessitat, democràcia de paròdia, futur d'autovia"
Ho ha clavat... sí senyor !!! Amb menys paraules no es poden dir més veritats...

Amb aquestes dues frases que n'he extret de l'article del Sr. Berga qui governa s'hi sentirà plenament identificat i qui està a l'oposició veurà en el Sr. Berga l'oportunisme d'escriure des de les files dels guanyadors...
Tot i això l'article, encara que amb el que he posat no ho sembli, vol parlar de
"la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, que –sense existir– ja té qui l'aprova o la condemna. "
i és ben interessant...

"Siguem cívics, però l 'Ajuntament que sancioni."


A part de donar-ne els preus: "Fel·lacions sense condó a 10 euros al costat de la carretera" , l'article va més enllà i parla d'"una pàgina de mapes de Google –batejada com a Guia Kikilín– amb les coordenades en què es troben desenes de noies, a les quals identifiquen fins i tot pel nom, sobre les quals adjunten una fitxa qualificant la manera que ofereixen els seus serveis on arriben a valorar, fins i tot, el que anomenen «grau d’implicació»."
Les noies víctimes de màfies que les exploten. «Amb crisi o sense, aquestes noies, al final del dia, han de donar a la màfia una quantitat de diners per pagar el deute que hi tenen. Si no ho fan s’arrisquen a patir represàlies en forma de pallisses o agressions als seus familiars. Això les obliga a seguir moltes més hores i a abaixar els preus tant com faci falta per fer més serveis»,
Polítics catalans expliquen com ordenarien la prostitució, en PDF AQUÍ