escriu-me
My Photo

dijous, 3 de setembre del 2009

Dijous, 3 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima (

Aquest divendres:

lupa AQUÍ


=====================
=====================
=====================


L’Oficina de Català de Lloret de Mar ja té a punt la inscripció per als cursos de català per a persones adultes


Lupa i més info AQUÍ

Les inscripcions es podran fer cada matí de 10 a 13.30 h i les tardes de dimarts i dijous, de 15.30 a 18 h, a l’Oficina de Català (edifici de l’Antic Sindicat: carrer de Sant Pere, 36, 1r pis).

Es pot obtenir més informació anant directament a l’Oficina de Català, a través del telèfon (972 36 18 34) o bé per correu electrònic (lloret@cpnl.cat). També es pot consultar al web de l’Ajuntament de Lloret de Mar (www.lloret.cat). Les places són limitades.




"L'acte tindrà lloc dissabte que ve, a les 12 del migdia, davant la plaça de l'Església.
Organitza La secció local d'ICV-EUiA"



El Sr. Alum treu a col.lació a ran de "la reclamació que ha fet una associació perquè a Lloret de Mar es veti l'entrada de circs amb animals." moltes indignitats en vers aquests éssers, "Tampoc té dignitat la mort d'una mosca o un mosquit (tigre o vulgar) fulminats per un raig d'insecticida. Ni la de milers de sardines intentant fugir desesperadament de la xarxa que les ha atrapat. Tampoc té dignitat, ni alegria, la vida d'un canari reclòs dins la gàbia"), i espero del seu bon fer que no ho faci per confondre la gent o com l'excusa del que sense arguments davant aquestes indignitats manifestes que ell anuncia, (o potser denúncia?), fa servir la fal·làcia de que els enciams també pateixen...
Sr. Alum, el que vostè el confon està llargament reflexionat i per això molts han fet l'opció del vegetarianisme, (no és el meu cas; contradiccions que un té...), i han agafat aquesta opció no solament per salut, que també, sinó per estar en contra de totes aquestes indignitats que vostè considera que invaliden el demanar un Lloret lliure d'espectacles amb animals.
Potser aquest petit pas que Lloret ha fet és el començament per arribar a conscienciar de la resta, i arribar al dia en que a la peixateria, davant la panera d'escamarlans que encara belluguen, no exclamem oh! que frescos i macos!!!, sinó que realment analitzem que el que estem veien són éssers vius que senzillament s'estan ofegant fora del seu medi......
De la penúltima frase que vostè aboca i que atribueix a François Truffaut:
"La nostra capacitat per estimar és limitada. Amb la manca d'afecte que pateixen tantes persones abocar-la als animals em fa sentir com si la malbaratés"; només dir-li que traient sonades excepcions , (que de tot hi ha a la vinya del Senyor), la gent que jo conec que es mouen en aquesta lluita per la defensa de la dignitat dels animals, no sé si la seva capacitat per estimar és limitada o no, però li puc ben assegurar que d'inquietuds i militàncies per a causes nobles no els guanyem ni vostè ni jo...

Ja que estem amb el tema del circ deixaré una reflexió que a lo millor em fica en un camp d'albergínies (berenjenal en diuen a Castella) ;-) ;-) ;-):
No s'us far com a mínim rar que
Ràdio Marina desprès d'anunciar en els seus bolletins que es faria una acció de protesta davant el circ no n'hagi dit res més de la postura que l'Ajuntament de Lloret a adoptat de no permetre més aquest tipus d'espectacles en el nostre poble ???
Doncs be, un ocell, en aquest cas no engabiat i ben lliure, m'apunta que la raó podria estar en la visita o trucada, (no em va quedar clar), que el director del circ va ver als responsables d'aquella ràdio per tal de protestar per haver donat aquella informació, i com que el circ paguen publicitat en aquella ràdio i aquesta setmana estan a Pineda i a lo millor encara hi ha publicitat, (ho desconec), doncs això...
Conclusió: si és així , de radio independent en té ben poc i si no és així dieu-m'ho i si qui m'ho ha dit no pot o no vol sortir a la "palestra", de bon grat rectifico i aquí pau i després gloria, encara que la millor forma de esmenar-me la plana seria veure/escoltar una informació imparcial de l'acord a què ha arribat l'equip de Govern de Lloret de no permetre més l'entrada d'aquesta mena d'espectacles a casa nostra...






L'actual CEIP Sa Forcanera, en barracons,
a la plaça 11 de setembre.- carles colomer



Ja fa anys quan es va iniciar aquest procediment sabia que la gasolinera en qüestió era la de Mas Cabanyes, però al veure que la ue enderrocaven era la de més cap a Vidreres vaig pensar que anava confós, però com veieu no "El cessament de l'activitat, segons la defensa legal de Repsol, comporta una indemnització, que segons fonts consultades pot ser milionària. A més, la societat llogatera, amb deu treballadors, pot seguir el mateix camí. I els establiments que hi ha al voltant de la gasolinera (diverses botigues i un restaurant, per exemple), poden perdre molts potencials clients."

carles colomer





El Sr. de Vega es pregunta: "Seria tan difícil portar l'ampolla buida a la botiga i endur-se'n una de plena, com abans d'aquest desgavell contaminant?"; i jo la pregunta que em faig és fins quan els productes contaminants seran gratis ??? doncs no n'hi ha prou de que en el preu de l'aigua que ens venen hi hagi el preu del plàstic que també ens venen, també hi ha d'haver el preu del mal que provoca i que per ara això és gratis. El dia que els productes incorporin en els seus preus el que costa per la natura els seus embolcalls el problema ja no serà de llibertat d'empresa com ara es diu per no prohibir les bosses de plàstic que tant alegrament regalen els súpers..., (Bon Preu inclòs, que tot i ser encara una de les empreses bòrnies en el mar dels cecs continua portant les tomates d'holanda...).


"Figueres a principi d'any tenia 44.630 habitants, i a uns 4.000 empadronats de distància se situen Lloret i Blanes, que ara han intercanviat posicions"


La carta parla del"carril bici entre Girona i Anglès a través de les hortes de Santa Eugènia que s'ha convertit en una autopista polsosa que un amant de la bicicleta evitarà a qualsevol preu."
Jo del que m'agradaria parlar és del tram entre la Montgoda i l'encreuament de Canyelles, (el camí de Tossa), molt freqüentat per lloretencs i visitants que passegen o corren i que a la que es creuen amb un cotxe es veuen literalment colgats de pols. Pels que fan aquest recorregut fent esport, (que en són molts), crec que els seria més profitós pels seus pulmons romandre ben quiets a casa seva davant la tele, doncs no crec que sigui res bo, amb els bronquis ben oberts per l'esforç, continuar corrent 150m que és el que dura la polseguera, si no és que darrera vingui un altre cotxe, que és el me probable...
A lo millor si es regués a primera hora del matí o a primera de la tarda fora bo per minimitzar aquests inconvenients que inutilitzen un camí ben maco...



"Tot i aquests arguments, Lloret no es tanca portes. Xavier Crespo afegeix que "si Blanes demostra que el projecte és viable, Lloret s'hi afegirà"."

"La cita és a les 22 hores, a l'església de Sant Romà. L'entrada val 10 euros. Com que és un concert benèfic, els diners es destinaran a la restauració del temple."
"Qui organitza el concert és el club Marina Casinet"



A remarcar, a part de la consideració que ens continuen tenint, que el títol no diu pas Catalunya tot i semblar-ho si es llegeix ràpid...


"Simetría, una isla de decadencia, expulsada de la península a la que pertenecía por albergar toda clase de corrupción y horror humano. Sushistorias, sus habitantes, sus inquietudes, o la carencia de ellas, se dan cita en este libro"




REGULADORES DEL SISTEMA D’ACREDITACIÓ
DE LES ENTITATS PRESTADORES
DEL SERVEI D’ATENCIÓ
DOMICILIÀRIA DE LLORET DE MAR,


Nom establiment: GRILL WURSTKONIG
Titular: FRANCIS HAGE
Data infracció: 09/04/2009
Adreça infracció: AV JUST MARLES N.0033
Hora infracció: 12:00
Infracció: Infracció de l'OPVP en matèria
d'OCVP amb taules i cadires. En la data abans
indicada, l'inspector municipal va comprovar
que l'esmentat establiment havia col·locat
taules i cadires a la via pública sense disposar
de la corresponent llicència



AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR: ........229,37 euros
AJUNTAMENT DE BLANES: ................399.792,80 euros
AJUNTAMENT DE BLANES: ................121.812,79 euros