escriu-me
My Photo

dilluns, 24 d’agost del 2009

Dilluns, 24 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

La Cadira Anfíbia

lupa AQUÍ

Ahir el DIARI de GIRONA publicava aquesta notícia "La cadira amfíbia, el bany a l'abast de tothom" i venia a dir, per omissió, que a les platges de casa nostre no n'hi cap: "Actualment, hi ha 18 platges de la costa gironina dotades amb aquest servei amb un total de 20 cadires disponibles. Platja d'Aro, per ara, és la població que en té més amb sis exemplars repartits per les seves platges. La resta es poden trobar a Palamós, Palafrugell, Portbou, Llançà, Roses, Pals o Sant Felliu de Guíxols."

Doncs be, A LLORET TAMBÉ N'HI HA !!!


Na Sra. Maria, a qui hauré de nombrar corresponsal de rodalies, m'ho ha fet saber; i també na Cristina, na Carme, en Lluís, en Tonii en Manel, gràcies a tots...

Na Sra. Maria em deia: "Amic Grimmel, sí que hi ha cadira anfibia a la platja de Lloret, on tenim la Creu Roja (cap a la banda de Sa Caravera).
M'agradaria que ho fessis saber, ja que la meva neboda, et diré el nom, na Sandra Marcos, n'és usuària, i n'està contentíssima del servei i de la amabilitat dels que l'acompanyen al bany."



=====================
=====================
=====================


Altre vegada un circ amb animals a Lloret...

Quina vergonya !!!

N'hi diria "cutre" si no hi hagués pel mig el sofriment i dignitat dels animals; així, d'aquesta manera, només ho puc qualificar de vergonyós !!!
I a sobre ens ho presenten com un espai didàctic. Algú em pot dir que hi pot aprendre un infant nostre visitant una cosa així ???


Senyors regidors, Sr. Crespo !!!, si us plau, declarin "Lloret poble lliure d'espectacles amb animals"; els lloretencs ens ho mereixem i aquests pobres animals també.

Mai més un cèntim de Lloret per mantenir una vergonya així !!!






" La caminada va reunir 3.786 participants -3.346 al 2008- i va recollir 1.827 euros per a la tasca de promoció social de Mifas"



Abans ce començar l'estiu vaig veure publicat en el BOP uns anuncis on dues empreses demanaven els alcaldes de la província permís per sobrevolar els seus municipis per tal de fer propaganda aèria.
En el següent Ple de l'Ajuntament i aprofitant que s'havia parlat de l'heliport, (doncs sinó no se m'haguera permès formular la consulta), vaig preguntar si l'Ajuntament havia donat aquest permís, (per omissió de rebuig), i se'm va contestar que perquè hi haurien d'estar en contra si és una pràctica que hem vist sempre i que els sembla molt be... Vaig trobar aquesta resposta d'una simplicitat extrema sobretot donat que aquesta activitat que el Sr. Alcalde, (substitut i en funcions aquell dia), troba normal, no aporta res a Lloret que no sigui soroll, contaminació i el que és més greu: perill; encara que a lo millor Ell creu que sí que aporta quelcom: modernitat !!!...; la mateixa modernitat que l'equip de Govern veu en uns vols turístics amb helicòpter per davant de les nostres platges i penya-segats quan arreu els estan prohibint pel soroll que provoquen...



"Aconseguir una feina estable amb uns horaris fixos s'ha convertit en una de les opcions de futur més llamineres en temps de vaques magres", tot i que darrerament hi ha hagut més d'un Ajuntament que obertament ha parlat de reducció de plantilla, (el darrer Salou).

"Perquè si desoladores solen ser aquestes celebracions l'eix de les quals és el maltractament als animals i l'automaltractament dels que els maltracten, més ho és, si és possible, la delectació que els noticiaris s'ocupen de les seves sagnants conseqüències"
"Tant els fascina a les televisions retransmetre això, que fins i tot recorren als traspassats a Quito o a Bogotà."

Sempre que a la TV surt una imatge de toros ràpidament es canvia de canal a casa... doncs mirar-ho també és col·laborar en aquesta barbàrie...


La notícia no explicita si els dos unics participants a la "mani" van ser els dos mateixos de la multa doncs llavors potser estaríem davant un cas de "Guinness World Records Amazing Feats"


Suposo que abans que les màquines comencin a treballar algú ens en explicarà el traçat d'aquest "Tordera-Blanes-Lloret sense passar per Blanes"; tot i que també fora bo conèixer-ho amb un xic d'antelació i obrir-ne un debat per si algun lloretenc hi vol fer alguna aportació doncs el dret a no equivocar-se, ens van ensenyar de petits, només rau en el Papa i no el equip de Govern Municipal ni tampoc en la Generalitat...
L'excusa de que un debat seria un embolic no em serveix;
ens hi juguem massa com perquè ens facin un nyap sense ni tan sols explicar-nos-ho...

Es la mateixa carta que ahir ja publicava el Diari de Girona i que us poso doncs el Sr. Figuereda, tot i ser alcalde d'aquella bonica vila, és un lloretenc més com funcionari que és del nostre Ajuntament, concretament exerceix com a advocat i cap de negociat de l'àrea d'Urbanisme

Avui sí que no us el podeu perdre l'article, doncs parla de mi ;-) ;-) ;-) : "Primer de tot voldria donar les gràcies al company de http://lloretonline.blogspot.com/ perquè sovint recull algunes de les aportacions d’aquest bloc. L’altre dia que parlàvem d’una enorme àrea contaminada de brutícia al centre del Pacífic, comentava des de la seva web que a la Mediterrània també hi ha moltes zones, sense anar més lluny al golf de Lleó, on també s’acumulen surant a l’aigua grans quantitats de brossa, principalment plàstics."




Moltes d'aquestes obres eren del tot imprescindibles per corregir els desgavells urbanístics que representaven fer servir alguns cursos d'aigua com carrers de la vila; però tot i la mala experiència que aquest fet ha mostrat es continuen construint cases en antigues lleres que tot i que avui són seques ningú em pot assegurar que demà passat no ens cau la ploguda del segle i llavors tots a lamentar-nos.
Per veure exemples del que estic dient només cal fer un tom per qualsevulla de les urbanitzacions nostres per veure com antigues lleres avui estan ocupades per cases i potser un cas ben paradigmàtic és la vaguada entre la Montgoda i la Tortuga on encare a dia d'avui s'estan fent noves construccions el bell mig del que havia estat la llera que desembocava a sa Tortuga.


"Tinc una gorra que posa Barcelona i té un brodat de la Cibeles. Però, clar, mires on s'ha fabricat i és fet a la Xina"

"El franquisme va tenir La caza, la transició va tenir La escopeta nacional i la València de Camps ofereix escenes de matrimonis en el bar d'un hotel del Pirineu"
Se'ls ha quedat petit la costa valenciana i volen estendre el pelotazo al Pirineu...



Escoltar Enric de Roa, tècnic del projecte AQUÍ





Això és el que hi he trobat, però no us puc en posar el contingut, (només els anunciats), doncs els links que donen, (a les 6.27h), estan trencats; a lo millor quan ho rebeu ja ho hauran reparat.








No hi he vist res que sembli parlar o fer per nosaltres....