escriu-me
My Photo

diumenge, 23 d’agost del 2009

Diumenge, 23 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Quina vergonya !!!

N'hi diria "cutre" si no hi hagués pel mig el sofriment i dignitat dels animals; així, d'aquesta manera, només ho puc qualificar de vergonyós !!!
I a sobre ens ho presenten com un espai didàctic. Algú em pot dir que hi pot aprendre un infant nostre visitant una cosa així ???


Senyors regidors, Sr. Crespo !!!, si us plau, declarin "Lloret poble lliure d'espectacles amb animals"; els lloretencs ens ho mereixem i aquests pobres animals també.

Mai més un cèntim de Lloret per mantenir una vergonya així !!!


=====================
=====================
=====================

Per fi m'he assabentat de que són les festes de Mas Romeu; pels pèls i gràcies a na Maria, i és una llàstima doncs em sap un bon greu haver-me perdut el sopar, sobre tot perquè era"lliure"; de la cosa del ball, quasi que no, tot i que les sevillanes tampoc és que em desagradin...

=====================
=====================
=====================








"El president dels parcel·listes és mostra indignat perquè el regidor d'Urbanisme "es nega a rebre'ns i ni tan sols es molesta a agafar el telèfon"."
"Per la seva part, el president de l'Entitat de Conservació de la Urbanització, Rafel Furné explica que no va secundar la manifestació "perquè aquests veïns van per lliure""


"A Lloret de Mar, Xavier Crespo, va declarar que "no s'han demanat diners als bancs perquè ja ho resolem sense haver de demanar aquesta mena de crèdits""




Segueix el serial... Tirant cap enrera aquest és l'ordre:
"Obsessió malatissa ( per Josep Marigó)" ,
l'article del Sr. Puig ,
"Negació del franquisme? ( per JOSEP MARIGÓ)",
escrit del Sr. Joan Puig ,
l'escrit del Sr. Fèlix Domènech
Continuará...


"qüestionava les mesures de pressió adoptades per la policia local destinades a aconseguir que s'acompleixin els acords suscrits pel govern i els representants dels treballadors en la Mesa de Negociació"


Us poso la carta de l'Alcalde d'Anglès no tan sols pel tema sinó perquè el Sr. Figuereda, tot i ser alcalde d'aquella bonica vila, és un lloretenc més com funcionari que és del nostre Ajuntament, concretament exerceix com a advocat i cap de negociat de l'àrea d'Urbanisme.
El Sr. Figuereda fa gala d'un bon humor i acaba l'article dirigint-se al regidor que va demanar la foto del nostre President a la sala de plens pel diari, i no pel conducte normal ,dient-li que solucionarà el tema, i ho fa així:
"aprofito per comunicar-li-ho via premsa"


L'altre dia us posava com a Lloret, sobre tot a les urbanitzacions, la patim i molt aquesta plaga i us donava el link d'un vídeo explicatiu per a la prevenció de difícil obertura a nivell usuari. Així m'ho van fer saber des del Centre que desenvolupa el "Programa de Vigilància del Mosquit Tigre a Girona" i me'n van facilitar aquest altra de Youtube molt més fàcil de visionar:
També us feia referència a la mida doncs tot i el nom pompós és un insecte ben petit i l'identificareu més pel blanc i negre de les seves cames que no pas per les taques del seu cos doncs com dic és molt petit. A la foto que us adjunto es veu molt be.




Els musulmans practicants no ho tenen fàcil aquests dies i a sobre s'hi afegeix unes suposades declaracions del Primer Ministre australià ben llargues i que s'hi poden llegir coses com aquestes referides als musulmans: (A quienes no les guste cómo vivimos los australianos', prosiguió Howard. 'Tienen la libertad de marcharse. Nosotros no los obligamos a venir. Ustedes pidieron emigrar aquí, así que ya es hora de que acepten al país que los acogió'.); i que tot i que molts de vosaltres me les heu fet arribar i que pel que veig han tingut molt d'èxit, em nego a reproduir, primer perquè no em consta que siguin veritat i segon perquè, si ho són, diuen ben poc de qui les diu tinguen en compte el que han fet els seus ancestres amb els aborígens...

"Platja d'Aro, per ara, és la població que en té més amb sis exemplars repartits per les seves platges. La resta es poden trobar a Palamós, Palafrugell, Portbou, Llançà, Roses, Pals o Sant Felliu de Guíxols."
Per ara es veu que no en podem trobar a les nostres platges...

lupa AQUÍ



"Recomanarà Lloret a la seva família i els seus amics?
Sí, per suposat. De fet, nosaltres mateixos ja estem planejant tornar de vacances l'any que ve."


Fills predilectes i adoptius a casa nostra:
Lloret:
Ernest Adler..-Metge dentista. 1969 (FA)

Blanes:
Joan Quer Guell.Rector. 1966.(FP)
Domènec Valls Coll. Alcalde. 1973. (FP)
Pedro Nieto Antúnez. Ministre de Marina. 1969. (FA)
Josep Manyanet. Beat i fundador d'escola. 1997. FA)
Joan Padern Faig. Artista pintor. 1998. (FA)


"Hi van participar 3.768 persones"













"Sus servicios fueron demandados por la cofradía de Blanes (Girona) para construir granjas para la producción de dorada. Esta fue la primera del mundo que se instaló en mar abierto."