escriu-me
My Photo

dilluns, 17 d’agost del 2009

Dilluns, 17 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui ben poca cosa..., és dilluns i a sobre d'estiu...






"Costas las de Levante, playas las de Lloret, dichos los ojos que os vuelven a ver".


NO al circ amb animals !!!
Si us plau regidors lloretencs, declareu Lloret ciutat lliure d'espectacles amb animals !!!












"Córrer és la forma més senzilla i natural de fer salut i de mantenir-se en forma, la més econòmica i la de menys impacte pel medi."
Jo, al no tenir el do de la ubiqüitat no hi vaig a primera hora, (la veritat és que a segona tampoc), però la meva sogre, que sí n'és usuària habitual, em diu que en són molts els turistes i també lloretencs que s'hi troben i que fins i tot s'hi pot veure algun què altre regidor intentant mantenir la forma...



"En edicions anteriors, els grups, més o menys nombrosos, que passada l'hora límit romanen a les places, asseguts als bancs o a terra, no tenien cap problema per trobar alcohol per amanir i refrescar l'epíleg festiu. Enguany, per molts, l'epíleg és sec: sense alcohol disponible, hi ha menys incentius per perllongar artificialment la celebració."

El senyor Riera comença l'article amb un "Abans que se m'enfadin, vull dir que jo no tinc res contra els càmpings. Al contrari." ; el que ja no queda tant clar és que no tingui prejudicis contra els campistes...


"La policia catalana ha activat els protocols preventius d'evacuació i ha desallotjat els tres quilòmetres de platges de Calella i 100 metres de Pineda de Mar i 100 més a Sant Pol de Mar"

Escoltar Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme AQUÍ








L'article fa referència, com a l'article de EL PUNT, com el setge als venedors d'alcohol il·legals ha propiciat un final de festa més tranquil i ja al final tot parlant de comportaments incivils parla d'un cartell que han posat "En un pàrquing del carrer de Ferrer de Blanes ahir van optar per deixar-hi un missatge: «No pixeu a la porta. Pixeu al mig del carrer o a casa vostra. Moltes gràcies. Feliç borratxera»"


Com podeu veure la notícia parla de les festes de d'Osca, però la poso doncs pels comentaris desats a la mateixa es veu que hi ha lloretencs que cada any hi van: "Somos los de Lloret de Mar, llevamos 10 años seguidos disfrutando los 3 primeros dias de las fiesta, ojala puedieramos estar toda la semana, pero nuestras obligaciones conyugales no nos lo permite. Nos sentimos totalmente correspondidos por todos aquellos amigos que año tras tras año dejamos en esa ciudad. Hasta el año que viene amigos y que pase pronto Viva San Lorenzo 2010." i firmen Pacho i Ricardo; amb permís de l'Alícia crec que els conec, si re més no al Ricardo.


l’Ordenança Reguladora dels Usos Permesos
en Sòl Privat Lliure d’Edificació
(“Retranqueig Privat”).
la redacció definitiva





No hi he vist res que sembli fer per nosaltres.