escriu-me
My Photo

diumenge, 16 d’agost del 2009

Diumenge, 16 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui diumenge:

Lupa AQUÍ

=====================


Lupa AQUÍ

=====================







Avui a les set de la tarda als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.





"Mentre bona part dels europeus, sobretot les noves generacions, s'expressa igual de bé en anglès com en el seu idioma local, aquí la majoria no sap mantenir una conversa ni per lligar."


a carta, tot i que pot semblar que parla del nostre camí de ronda, del que parla és del tram entre l'Àvia Catalana i Sa Rúbia, a Tamariu"; no en diu concretament el motiu del tancament emperò n'insinua un que potser serviria de denominador comú: "la deixadesa de l'administració, víctima de la prepotència dels famosos intocables de la Costa Brava..."


"Comptar amb John Malkovich a Peralada o Leonard Cohen a Cap Roig, entre d'altres, és un luxe. I no només els cartells d'aquests dos festivals, sinó també els de Torroella, Porta Ferrada, Cadaqués, l'Escala, l'imminent inici de la Shubertíada de Vilabertran, etcètera."
Malauradament d'aquesta qualificada oferta les nostres contrades en queden ben al marge i només se'ns cita en el cas de Blanes i La Oreja de Van Gogh.
Sempre he tingut la sensació de que Lloret mai ha volgut apostar fort en aquest àmbit per por a entrar en concurrència amb el sector de nit lloretenc i en canvi crec que l'efecte podria ser ben al contrari al d'una competència...


El senyor Ferrer explica uns quants anuncis de quart de pàgina de firmes gironines, (hotels, càmpings, immobiliàries), que ha trobat dins la revista de Ryanair i en canvi no hi ha en contrapartida cap reportatge de la ciutat o rodalies, però en canvi, tot i no haver-hi anuncis de l'indret, sí un gran reportatge d'Eivissa.
Aquesta mateixa consideració/queixa em feia un dia de conversa el
Sr. Crespo tot ensenyant-me retalls de diaris catalans i espanyols on tot i haver-hi publicitat de firmes lloretenques i inclús publicitat institucional lloretenca, en un suplement de vacances per exemple, miraves on parlaven de Lloret i quasi que no ho trobaves, i en canvi Salou o Platja d'Aro amb una mínima inversió tenien articles de lloança de tres pàgines.
L'Inri més gros que em va mostrar va ser un suplement sobre turisme de La Vanguardia on, a part de diferents anunciants lloretencs, l'Ajuntament havia contractat mitja pàgina de propaganda de Lloret i els senyors de La Vanguardia feien servir els mateixos criteris abans esmentats, (Platja d'Aro, Salou...), però amb l'agreujant de que la torna pel anunci pagat no era un article de com a mínim mitja pàgina i rematat a sota amb la mitja pàgina contractada des de l'Ajuntament, sinó un article de quart de pàgina i com a sanefa una propaganda d'una constructora/immobiliària, que ja és mala llet...
Ja només haguera faltat que la constructora anunciant haguera set SOLMAR... que ara no recordo però que potser fins i tot ho era...


"realitzat a partir d'una enquesta a 150 restaurants i hotels de la Costa Brava"

L'eufemisme aquest de que les perden per no dir que els hi roben "a Madrid passa al 37% dels turistes que arriben a l'estat espanyol (un 15% Catalunya)"
De tot aixó en podem deduir de que a Barcelona són uns manguis però a Madrid manguis i mig...




Ja que parlem de TDT, com és que fa tants de dies que els canals catalans que rebem, (TV3, C33 i C24hores), salten, s'apaguen, ens fan la guitza i encara no s'ha arreglat ???
Algunes llengües, (segurament viperines...), diuen que l'apagada analògica de TV Lloret, ( Canal Català la Selva), i la conseqüent posada en marxa de la seva versió TDT no en seria pas aliena a haver provocat el problema però ho desconec.
El que no pot ser que una disfunció així es tardi tant a arreglar...!!!




Blanes 21
Lloret de Mar 37
Vidreres 7






L'article parla de les platges de Barcelona, rodalies i fins a Malgrat.