escriu-me
My Photo

divendres, 14 d’agost del 2009

Divendres, 14 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima



=====================
=====================
=====================


Avui divendres:

Lupa AQUÍ





Des del més absolut desconeixement de com han anat les converses, des de fora se'm acut que si no s'haguera pogut trobar la solució trobada abans de tot l'enrenou muntat i abans de que tota aquesta gent hagi hagut d'invertir la meitat de les seves vacances calmant-se la mala llet bevent til·la per comptes d'un bon "tinto de verano"...


Aquesta notícia no sé com agafar-la doncs desconec si l'alpinista Òscar Pérez, deixat de la ma de Deu a 6.500m, amb una cama trencada, és de Lloret, però si re més no el Diari en fan aquest encapçalament:
LLORET DE MAR | DDG: El Govern està fent tot el possible per aconseguir el rescat de l'alpinista espanyol Óscar Pérez, aïllat des de dissabte passat a 6.500 metres d'altura a la muntanya Latok II (Pakistan)

"La postura del PSC és clara i senzilla: que l'Estat cedeixi la finca a qui correspongui legalment i, en el cas que això no sigui possible, que la cedeixi a l'Ajuntament de Blanes i que aquest la destini a usos socials i culturals obrint-la a totes les entitats i a la població.
El PSC vol evitar que la finca es converteixi en un bloc de pisos o que vagi a parar a mans privades"

Al que fa referència el Sr. Marigó és a l'article que us vaig posar dimarts, anomenat "LA HISTÒRIA ES REPETEIX", i que si ja l'heu llençat el podeu recuperar AQUÍ



No crec que aquesta afirmació del Sr. Batlle superés el mínim control de qualitat i de fer-ho el que demostraria no seria un mal govern per part de la gent de CiU, sinó que a Tossa governa una colla de frikis..



Crec que es tracta d'aquella actuació ja prevista i que un dia deien que es feia l'altra que no; i que per això es van tallar els canyissars, ( per cert ben inoportunament en època de cria, deu ser un mal endèmic de la comarca el poc respecte cap als animals...).

Es tracta d'una entrevista de les de n'Albert Soler amb preguntes impertinents però que donen peu a respostes ben interessants. De totes maneres hoi trobo a faltar una dada no fonamental però sí bàsica: el nom de la veterinària entrevistada!!!
Feu-hi una ullada hi trobareu coses com aquesta:

Pregunta: "El desaparegut Pi i Sabater deia que un dia la humanitat seria jutjada per haver tancat els primats."
Resposta: "Sí, ho equiparava amb el que pensem actualment de l'esclavitud dels negres. Jo ho comparteixo. Els humans som com un virus que va arrasant tot el planeta."




La notícia no dóna gaire més de si; una de les novetats que introdueix és el nom d'aquest bon senyor: Nursultan Nazarbàiev.
L'altra pot ser que no li agrada on li fan deixar el "bot" doncs des de casa no pot veure si algú li enreda els tresmalls i volantins: " fondejat a la cala Canyelles, encara que en un espai que no és del gust del servei de seguretat, ja que no és visible des de la casa"



l'agenda:

LLORET
16.00. Plaça de la Vila. Fira artesanal alimentària
21.00. Museu del Mar / Can Garriga. Josep Ball-llatinas, el noi de Lloret que volia ser indià, visita nocturna teatralitzada.
Concert: 22.30. Plaça del Pi, a Santa Cristina. Actuació de Tango Romina Bianco
Festes dels barris del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

Blanes
19.00. Casa Saladrigas. Inauguració de l'exposició Mestres d'aixa i Calafats. L'ofici de fer barques a la Costa Brava.
20.45. Visites guiades nocturnes per Blanes. Sortida de l'Oficina de Turisme de la plaça Catalunya
22.30. Plaça dels Dies Feiners. Danses catalanes amb l'Esbart Joaquim Ruyra.
22.00. Platja. VII Festival de curtmetratges Crit d'Art.
10.30 a 13.30. Parc Infantil de s'Abanell, Mercè Rodoreda, Els Pins. Club infantil.
17.00 a 19.30. Platja de Blanes Centre, al costat del lloc de socors. Club infantil
Festes del barri Mas Cremat.




"L'arquitecte Xavier Canosa deia que un dels problemes principals de la Costa Brava ha estat històricament no haver tingut un model urbanístic clar, la qual cosa no ha permès donar coherència al territori."
Pot-ser el model urbanístic no estava clar, però l'econòmic claríssim: fer diners, quants més millor i lo més ràpidament possible... i els que vinguin darrera que es busquin la vida...

"Els transgènics avancen de pressa, mentre nosaltres, a casa nostra, els consentim acríticament. Aquesta actitud pot ésser una traïció a les generacions pròximes i una pèrdua de sobirania sobre els nostres camps i els aliments que produeixen."
Em sap greu destacar-ne un paràgraf i no posar-vos el següent doncs és un article implacablement interessant: "Les companyies que han creat els OGM han enginyat l'herbicida que no danya les seves plantes: cal comprar-lo conjuntament amb les llavors transgèniques. El negoci rau en la substància herbicida més que no pas en la llavor manipulada."
Montse "mamadopoulus" sempre estàs a temps a fer un acte de contrició... si ho fas, cap problema, tots tenim un passat... ;-) ;-) ;-)
Pels demés mortals també n'és d'obligada lectura !!!



Alguns dels alumnes que
han participat al curs




El Sr. Escudero inclús pot dir missa si vol i el deixen; ara ja només falta que ens digui on enquibir-lo aquest port i quines conseqüències pot tenir sobre aquestes cales i platges que a ell tant li agraden...
En un cas així el malaurat Eugenio diria: el saben aquell que eren quatre i va parir l'àvia???



"El servei realitza el trajecte Blanes-Tordera-Palafolls-Santa Susanna. Ho fa dissabte i diumenge, de les deu de la nit fins a les quatre de la matinada i enllaça amb la línia del Bus Nocturn de la Selva Marítima."


L'article descriu el camí de Ronda Lloret-Tossa però a part de no explicar perquè per Can Juncadella no s'hi passa es fan la "pitxa" un lio": "Després d’abandonar el passeig marítim de Tossa s’arriba a la Caleta, on comença el camí costaner que passa per la finca privada Castell d’en Plaja (...) un altre fragment que porta fins a cala Canyelles. Un nou tram arenós voreja la finca Can Juncadella i, a través d’un bosc d’alzines, permet arribar a les escales que condueixen fins a cala Morisca."


Un record ben fort pel desaparegut amic Fernando que va treballar un temps amb els Parrell anant a la tonyina amb sortides de quasi be una setmana fins darrera Mallorca.
Avui a la nit, (22.25), pel 33








O a Tossa s'han abaixat molt els preus o la Minogue es conforma amb poca cosa doncs per mig quilo de "lujoso chalet" res de res...








Bases del concurs de projectes per a
participar al primer viver de marxants dels
mercats setmanals de la comarca de la Selva.



S'han presentat les sol·licituds següents:
a) Empresa concurrent: DEVELOPMENT DIAGNOSTIC COMPANY,SL.
Localitat: Lloret.
Superfície de venda sol·licitada subjecte a concurrència: 4.055 metres quadrats.