escriu-me
My Photo

dimecres, 12 d’agost del 2009

Dimecres, 12 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Demà dijous:

Lupa AQUÍ
La plataforma ciutadana “Tots anem en el mateix barco” anima els lloretencs a participar en el sopar solidari que s'organitza demà dijous. Una part dels diners es destinaran als Escrig, els propietaris de l'empresa familiar Viajes Marítimos, que va perdre dos creuers amb els temporals del Nadal passat.
Els tiquets del viatge en vaixell i del sopar es poden comprar al Puntet, a la pastisseria Frigola, a la seu de l'entitat o a la guixeta que té en el passeig l'empresa Viajes Marítimos.


=====================
=====================
=====================


Pel cap de setmana:




"El tall de la carretera es va fer de forma imprevista, ja que si bé els veïns en tenen planejat un per a aquest diumenge, el d'ahir es va fer de forma "il·legal" i els motius, segons el president de la Junta de Conservació de Lloret de Mar, Rafael Forné, "són perquè volíem que els Mossos en tinguessin constància i vinguessin a fer un atestat d'una manifestació""
"Tot i això, avui el president de la Junta de Conservació de la urbanització de Lloret Residencial té una entrevista amb el regidor d'Urbanisme de Lloret de Mar, Josep Valls (CiU), per tal d'intentar trobar una solució al problema."

"Orobitg critica que l'Ajuntament no actuïi en un tema urbanístic que afecta un establiment hoteler de Lloret de Mar"


"On s'allotgen?
En un hotel on ens estan atenent molt bé"





Centenars de persones a la platja
de Blanes en edicions anteriors



"Els experts indiquen que els forts temporals poden haver causat una mortalitat elevada dels pòlips (són la fase prèvia de les meduses) que viuen en els fons marins costaners."

Amb això de les xifres i els tants per cents ja m'he perdut. Jo us els vaig posant tal com ragen però soc incapaç de saber si anem per obre, per sota o com avui empatem doncs cada dia hi han xifres i o be em falla la memòria o em semblen contradictòries. Començaré des d'avui i intentaré recordar que per ara anem empatant...

La notícia parla de la protectora de Figueres però malauradament a la de Tossa passa tres quarts del mateix.
Atanseu-vos-hi si en voleu adoptar un, en aquest moment n'hi han tants que segur trobareu el que voleu...

Feu-hi una ullada AQUÍ




El Sr. Domenech el tenim embarcat en una goleta fent un tom per la Mediterrània i per aquest motiu no va poder assistir a l'acte del 30è aniversari dels fets. En el discurs que hi va fer el Sr. Crespo hi va haver unes paraules de record pel Sr. Domènech en el sentit de que podia comprendre els greu tràngol que va tenir que viure en aquells moments com alcalde.






" LA FITXA
Eva Arias Aira
Naixement: Barcelona (8/10/80)
Residència: Lloret de Mar
Entrenador: Isidro Jiménez
Progressió 3.000 o.
2009: 9:32.48 (Barcelona)
2008: 9:47.81 (Barcelona)
2007: 10:12.02 (Gavà)
2004: 10:18.69 (Rieti)"



A Lloret els Jardins de Santa Clotilde; a Blanes els Mar i Murtra; a Tossa, l'Hospital i el recinte emmurallat.

en podeu veure els 88 AQUÍ




"Lloret de Mar, Blanes i Tossa de Mar el 82,7% "





Aquesta carta em ve com anell al dit per fer referència al projecte que l'Ajuntament de Lloret vol endegar a partir d'aquesta tardor i que és potenciar i donar vida al passeig traient-ne un dels sentits de circulació i també la zona blava, per eixamplar les voreres i també donar la possibilitat de que s'instil·lin terrasses.
L'idea sembla bona doncs el passeig podrà millorar, i molt, el seu aspecte i funcionalitat, però el que ja no està tant clar és que millori la qualitat de vida dels lloretencs que hi habiten.
La cosa no tindria perquè ser així si l'Ajuntament fes complir a rajatabla la normativa de sorolls, però veient la laxitud en que actua en el present molt em fa témer que en el futur el problema es pot agreujar.
NO es pot permetre que bars sense llicència per tenir música la posin impunement; NO es pot permetre que els cotxes aparquin en doble fila i que a l'hora que un vulgui sortir comenci a fer sonar el clàxon fins que l'amo del que l'impedeix la sortida se'n doni per assabentat...
SÍ a la reforme del passeig però amb condicions i amb ganes de fer complir les lleis i si pot ser amb el passeig tancat al trafic a les nits.



"És aquest diumenge, 16 d'agost, a partir de les 9:30 hores. Per apuntar-s'hi s'han de posar en contacte amb el club ciclista. Ho poden fer a través d'internet, a l'adreça www.cclloretdemar.com O bé trucant als telèfons 663 788 076 o 616 680 159."



Escoltar Ramon Vinyes, alcalde d'Arenys de Mar AQUÍ

"Lloret de Mar se llena en verano de turistas, pero también de policías. Tanto los Mossos d´Esquadra como la policía local incrementan la coordinación durante estos meses de verano y patrullan de manera conjunta por la población para prevenir posibles incidentes como los que se registraron en este municipio de la Costa Brava en años anteriores. "De esta forma tenemos conocimiento de un hecho de manera simultánea ambos cuerpos, y esto optimiza los recursos", detalla el jefe de la policía municipal de Lloret, Xavier López."




Feu-hi una ullada a lo millor hi trobeu el vostre; hi ha fins i tot una excavadora...

per infracció a
normes regulades a l'Ordenança Municipal de
Control i Tinença d'animals
Titular: Sandra Guillen Laguna
Import: 300,51 €


sobre trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat vial (sancions)



Del BOP d'ahir, que es van llevar tard, hi he trobat això:
Establir que les obres de neteja i de
tancament del solar, situat al c. Antiga núm.
60, amb material opac de dos metres d’alçada,
arrebossat i pintat, es realitzaran per execució
subsidiària i a càrrec dels interessats



No hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...