escriu-me
My Photo

dijous, 6 d’agost del 2009

Dijous, 6 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquesta nit/matinada hi ha hagut lluna plena
A les 6.17h, des de Canyelles es veia així



Aquest és el rètol penjat en alguns establiments de Lloret on s'alerta sobre Martínez i que alguns de vosaltres m'havíeu fet arribar perquè ho re-enviés i jo no ho vaig voler fer.
Jo puc comprendre quasi be tot, i del que no arribo a comprendre en puc respectar també gran part, però sento dir que aquesta campanya contra aquesta persona la respecto però no la comparteixo. Pot haver estat un dels criminals més execrables que pul·lulin per aquests mons però pel que tinc entès ja ha pagat pel que havia fet, i en el cas de que considerem que no ha pagat suficient, al que que hem de fer fora no és a ell, sinó al que ho permet i legislat, però que jo sàpiga a casa nostre encara ningú a mogut un dit per canviar les penes d'aquests tipus de delictes.
Fer-nos les lleis a mida mai ha estat un bon sistema i això mireu-vos-ho com vulgueu ha estat fer justícia pel seu compte, prendre venjança i la venjança, com deia aquell, és un plat que es menja fred... i mai saps quan tel poden posar a taula.

Lupa pel cartell AQUÍ



Ja ha succeït varies vegades aquests darrers dies que alguns diaris i revistes alemanyes han titulat "Grip a la Costa Brava" o "Grip a Lloret o Palma" però el que no saben o no volen saber és que molts dels seus súbdits que han acudit als nostres centres de salut, CAP i hospital, i els hi han diagnosticat una possible grip, acabaven d'arribar d'Alemanya el dia abans i que se sàpiga aquest virus té com a mínim sis dies d'incubació o sia que ja el portaven de casa seva... (de la die heimat...)




Es tracta d'un article on el Sr. LILLO contesta a un altre article del Sr. Argemir Gonzalez referent a la polèmica de la recollida de la brossa orgànica a Blanes i que ja us vaig posar l'altre dia: "En relació amb l'article publicat en aquest diari dimarts passat, dia 4 d'agost, pel Sr. Argemir González, em veig en l'obligació, no moral, sinó ètica de la qual ell no disposa, de fer unes puntualitzacions."


Aquesta és una altra de les entrevistes, (a l'atzar?), d'estiu que el Diari de Girona ens està oferint aquests dies...
He posat a l'atzar amb interrogant doncs no sé ben be si la Sra. Laura Fanals que és qui les firma té una idea preconcebuda del que vol que li contestin abans de començar l'interrogatori i amb aquest fi no para fins que ha trobat algú amb les respostes que ella buscava.
Ho dic doncs a l'entrevista d'ahir a la paralleta de russes a les que no els agradava Lloret se'm fa com poc estadístic de que just entrevista algú que aterra a Lloret i no li agrada... Si la pregunta li hagessin fet a un lloretenc dels que s'ha d'aixecar a les sis i a les tres el bar de sota encara estan de celebració, però just entrevistar a dos jovenets i que no els agrada la marxa se'm fa com rar...



Crec que aquest procés que estan endegant a Roses no es va saber portar amb la mateixa participació i complicitat dels comerciants aquí a Lloret...



La imatge en aquest cas és de Begur, però coses molt semblants per no dir idèntiques trobaríem a molts d'indrets de casa nostre...












L'explicació de que anomenin Palamós com a capital és perquè allà es van trobar els presidents de La Caixa, Sr. Nin, amb el de Caixa Girona, Sr. Serra.
De totes maneres l'articulista aprofita l'avinentesa i en vol la capitalitat per Palamós no per un dia sinó a perpetuitat:
"(...) dels Esmorzars a la Costa Brava. No deu ser cap casualitat que es fessin a Palamós. Ni tampoc deu ser casualitat que després d'un bon esmorzar a l'hotel Trias, gairebé a tocar l'aigua, i d'una conversa distesa, molts decidissin que si un dia la Costa Brava té capital aquesta hauria de ser Palamós. Ahir ho va ser."














Projecte de formació de rotonda a l’avinguda
de Roca Grossa


Projecte de formació de rotonda a
l’avinguda de Vidreres




per
portar a terme l’activitat de Centre Eqüestre-
Doma Natural de Cavalls situada al paratge de
Can Marcelino,


“Projecte millora i adequació de l’enllumenat
públic del nucli del Pla de la Font”, elaborat
per l’enginyer Sr. Bartomeu Soley Espuña.



"Sol·licitud per a la rehabilitació d'una edificació -el xalet vermell- situada al paratge ses Alzines, al terme municipal de Tossa de Mar, promoguda per Paulina Bigas Balcells."