escriu-me
My Photo

dijous, 30 de juliol del 2009

Dijous, 30 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

"Des de la UGT, Herminia Marco va definir el conveni com "dur de negociar i amb poques novetats", entre aquestes hi ha l'adequació noves lleis d'igualtat i conciliació de la vida familiar, i "alguna petita millora, l'augment de les hores extres i poca cosa més". Per ella és "continuista, de mínims, però estem contents de la unanimitat"
Per Melchor Navarrete, del sindicat CCOO és un "mal conveni, de mínims i signat el fals" i que "durà problemes de pau social dins de l'Ajuntament perquè no es resolen els que hi ha". Tot i això, CCOO va aprovar-lo, segons ell, perquè els delegats "volen plegar""






De fons policials he sabut que de la notícia dels tres reis que us posava l'altra dia, res de res; ni el Rei de ses Espanyes, ni es de França, ni tant sols es petitó d'Itàlia, van venir... L'única personalitat que pel que sembla hi havia l'altra dia i que provocava tot el gran desplegament de forces de l'ordre, era el President del Kazakhstan, que no és altra que el pare i sogre dels propietaris de Can Juncadella, que per les atencions que mereixen per par de les nostres autoritats també semblen reis, en aquest cas però "Reis del Mambo"...





Una bona competència per altres destins com és ara el nostre...


El Sr. Ferrer troba explicació a la seva pregunta en una mala política d'aparcaments, ni gratuïts i ni dissuasoris, de l'Ajuntament de Calonge; en canvi posa com exemple de bon fer, l'Ajuntament de Platja d'Aro i a fe que és veritat.
Aquestes darreres setmanes per raons que no venen el cas estic anant a Platja d'Aro i a part del gran aparcament pagant a 100m de la platja, ni ha un just a l'entrada i no massa lluny de l'aigua, gratuït, cosa que fa que ni tant sols les places de zona blava ben a prop de mar s'ocupin, tot i que tenen un preu més que raonable, (70 cèntims/hora ?), i per més inri, de 14h a 16h no es paga...


El Sr. Murray "propietàri d´un centre de submarinisme a l´Estartit" es queixa de la burocràcia per recuperar un cotxe d'uns seus clients retirat per la grua municipal per estar mal aparcat.
Amb el que explica té tota la raó doncs
"Amb tot plegat, hi hem estat 2 hores i vint minuts per recollir el cotxe" , però el primer que hauria de saber el Sr. Murray és que aparcar en zona prohibida no està be i això és el que han fet els seus clients i a lo millor aquesta actitud a fet que un altra persona hagi hagut de perdre un temps preciós per culpa d'ells i això sí que és una situació totalment injusta i només provocada pels que ell defensa.
Acaba la carta amb molta contundència:
"anar a buscar els turistes a les fires de turisme, si després els perdo per una situació tan ridícula com aquesta, em toca molt els collons"


L'article més que del soroll parla del gaudi del silenci ...


"Entre les noves mesures destaquen les adoptades per reajustar la conciliació de la vida laboral i la familiar."


l'agenda
LLORET
Donació de sang: 17.00 a 21.00. Hospital Soc. Lloret de Mar.
Exposicions:
Obres de Kadhim Shamhood. Espai Marina, baixos de l'Ajuntament. Fins al 31 de juliol
Sedentaris. Els primers poblats a Catalunya. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 30 d'agost.

Blanes
Exposicions:
Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
Terra i memòria, de Guinovart. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
Fons d'art, pintura. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 17 de setembre
XXXVIII Trofeu Quillat de fotografia i XVIII Trofeu Comarcal de la Selva. Sala d'exposicions M. Luisa García-Tornel i biblioteca comarcal. Fins al 9 d'agost.
Vitralls i pintura acrílica sobre fusta, de Margarida Arqués. Casa del Poble. Fins al 31 de juliol
Only for men, a càrrec de Narcís Gironell. Fundació Àngels Planells. Fins a l'1 de setembre

Tossa de Mar
Exposicions:
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost
Obra de Jaume Oates. Museu municipal. Fins al 30 de setembre



Quan veieu situacions com aquesta que descriu la senyora no us mengeu vosaltres la mala llet, si és necessari/perillós pareu a apagar la cigarreta; si podeu recrimineu el fet al irresponsable i també, imprescindible, trucar als mossos (tel. 088), donant la matricula

"Finalment la revista Enderrock ha presentat la nova versió de “Costa Brava”, la cançó d’estiu que aquell llunyà 1969 van popularitzar el trio paraguaià Digno García i sus Carios. La peça, ara en català i amb la lletra i el ritme més o menys posats al dia, és interpretada per Garoina XL"

un hit o una horterada ???







Nou conveni per als treballadors de l'Ajuntament
.-Tots els grups de l'oposició retreuen al Govern local que no ha informat de les negociacions fins que s'ha signat l'acord.

.-Pel què fa als sindicats, les opinions són diferents. Tot i que el conveni es va signar per unanimitat entre polítics i sindicats, el secretari general de CCOO, Melchor Navarrete, considera que és “molt mal acord” Una de les representants d'UGT, Hermínia Marco, en canvi, reconeix que no s'ha aconseguit tot el que es pretenia, però està satisfeta del consens al que s'ha arribat.

.-El regidor Sr. Riera defineix aquest conveni com el de la conciliació de la vida laboral i familiar. Tot i així, remarca altres punts importants, com ara el fet de potenciar la formació dels treballadors o bé el control del compliment dels horaris i també de les hores extres, per millorar l'efectivitat dels empleats.




per part de Medpins, SLUnipersonal s’estan
executant obres o ús del sòl consistents en la
construcció d´una piscina d´uns 40 m2., i les
reformes interiors de la planta baixa de
l´habitatge existent, en la finca situada a Urb.
Els Pinars, parc. 6211, C/ Alcoi, 3, sense
llicència


Local en planta baja y
altillo, destinado a almacen o a cualquier
actividad licita del edificio sito en Blanes, calle
Montblanc núm. 27. Ocupa en planta baja,
unos doscientos cincuenta metros cuadrados





Ja vaig comentar el dia que va sortir publicada la llei que tant el regidor Sr. Valls, com els tècnics del seu departament, veuen difícil que a Lloret hi hagi cap urbanització que compleixi els criteris com per acollir-se a aquestes subvencions. A mi se'm fa rar però si ells ho diuen...