escriu-me
My Photo

dimecres, 29 de juliol del 2009

Dimecres, 29 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest divendres:


Cicle de cinema llatinoamericà
Divendres 31 de juliol a les 22.30h a Sa Caleta
Entrada gratuïta

<
'La buena vida'
Una pel·lícula d’Andrés Wood
Xile, 2007. 96 min.

Pel·lícula guanyadora del Goya a la Millor Pel·lícula Hispanoamericana als premis Goya 2009.

Sinopsi:
Teresa, Edmundo, Mario i Patricia. Les vides d'aquests quatre habitants de Santiago de Xile es van entrecreuant sense tocar-se. Mentre Teresa tracta de salvar vides, Edmundo vol aconseguir un cotxe, Mario busca un lloc a l'orquestra filharmònica i Patricia només té una preocupació: sobreviure. Quatre objectius molt diferents però amb un punt en comú: són inabastables. La nova pel·lícula d’Andrés Wood és un fresc dramàtic amb la ciutat de Santiago de Xile com a cinquè protagonista.

=====================
=====================
=====================


SELECCIÓ CATALANA DE REM

El proper cap de setmana farà el seu debut la Selecció Catalana de Rem, amb una confrontació amb dos equips de la comunitat valenciana, la qual es realitzarà a Amposta els dies 1 i 2 d´Agost.
En aquesta selecció podrem comptar amb una gran representació del rem lloretenc, a part del seleccionador Àlex de Mingo, hi trobarem també en Josep Puigvert (Timoner), en Quim Puigvert, en Mario Sánchez i en David Serrano; per part femenina estaran l´Anna Garcia-Castany, Vivian Costa, Vanessa Barra, Patricia Martinez, i l´Anna Rosa Bou, tots ells remers del Club Rem Santa Cristina.
L'última concentració preparatòria per la competició d´Amposta l´Àlexde Mingo ha concentrat a 44 remers-es de tot Catalunya


=====================
=====================
=====================



JA POTS PUJAR LES TEVES FOTOS!

Com saps, la sicosi de la crisi no té límit i arriba a tots els racons de la societat. No sense certes dificultats, aquí tenim una nova edició de MontPhoto.
Esperem, que com sempre, siguis el nostre altaveu i mitjà de difusió.

Les novetats d'aquest any són:
El procés de MontPhoto 09 només és possible a través de web.
Aquest any el tema muntanya i el tema natura està més diversificat.
No és necessari enviar en primera instància el CD en tamany gran.
La web accepta la grandària d'imatge de 1024 o 768 píxels en funció de l'orientació de la foto. Si la imatge no té aquesta grandària la interpolarà automàticament.
La votació popular serà una vegada hagi finalitzat la primera fase de selecció. El veredicte final i el lliurament de premis ses farà ae mateix cap de setmana. Primer, el dissabte, amb una deliberació sobre les obres finalistes exposades en la sala i després, el diumenge, amb l'acte de lliurament de premis.
El mateix dissabte i diumenge del veredicte i del lliurament de premis hi haurà actes paral·lels amb el jurat convidat.




Un bon ensurt... esperem que sigui l'ultim.
Compte amb el foc !!!




A cala Bona



"El representat del Partit Popular a Catalunya al Consell Comarcal de la Selva, Carles Passarell, va ser l'únic dels 29 consellers que no va votar a favor de la reestructuració del Govern."
Carles Pasarell és, juntament amb el Sr. Ontañón, regidor del PP a l'Ajuntament de Lloret





El primer és un gaig blau com els que parla la notícia, i el segon és un gaig comú que aquest sí que podem veure freqüentment en els nostres boscos. Concretament el dia de Santa Cristina mentre esperàvem que amorressin els vogadors vam poder veure una mare amb dues cries a les que estava ensenyant a caçar. Els gaig normalment mengen glans, però també són carnívors, i molt; en època de cria, com encara és ara, és força corrent veure'ls amb una cria d'altres ocells al bec caçada per alimentar els seus petits. La mida és com la d'un colom un xic més petit i més estilitzat.





Per molts anys Sr. Domènech; que en faci molts més i que nosaltres ho poguem veure...
"Bon vent i barca nova" (amb el bon sentit de l'expressió...)


Pel que es desprèn de la carta hi havia molta gent que l'apreciava a la mare de la Rosa Maria.
Ànims Rosa Maria!!!




"El govern de la Gran Bretanya estudia recórrer als poders especials que li atorga el contracte amb la televisió pública BBC per retransmetre les classes a totes les llars en cas que l'epidèmia de grip A obligui a tancar les aules."


La carta és així de curta; la frase a que fa referència la sra. Pietat la va dir un tal "Georg Christoph Leichtenberg" que no sé si era filosof o estiuejava a Fenals... (El Google tampoc ho sap tot, però ja arribarà el dia en que sí...)

"La nova generació de banyadors de poliuretà estaran prohibits a partir del 2010. Aquests banyadors ajuden a millorar la flotació, una de les qualitats més importants que ha de tenir un nedador."





"Aquest curs, els alumnes de Primària rebran de l’Ajuntament, 60 euros, i els de Secundària, 40."
Escoltar Pilar Planella, regidora d'Educació AQUÍ





servei de CONSERVACIÓ, MANTENIMENT
I NETEJA DELS JARDINS DE SANTA
CLOTILDE.






"Projecte d'instal·lació elèctrica de l'enllumenat públic de la urbanització Lloret Blau - Quadre Q5"

"Projecte d'instal·lació elèctrica de l'enllumenat públic de la urbanització Lloret Blau . quadre Q2"

"Projecte de formació de rotonda a l'avinguda de Roca Grossa "

"Projecte de formació de rotonda a l'avinguda de Vidreres "