escriu-me
My Photo

dissabte, 11 de juliol del 2009

Dissabte, 11 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima



La Selva amb 917 habitatges és a on se'n van construir més.


"O ha anat a parar aquell encertat eslògan del temps de la transició que deia, més o menys, "entra amb nosaltres a l'Ajuntament"?"

Vaja nom que l'hi han trobat a la píndola; el sr. Millàs hi veu un inconvenient en la cosa de que vagi amb recepta i jo hi veig avantatja, doncs amb la recepta t'hi ve apuntat el nom que sinó, no em veig pas amb la llengua solta com per demanar-la a la farmacèutica i que m'entengui a la primera, i a sobre, amb la farmàcia plena de clients et digui: perdoni què m'ha demanat??? m'ho pot repetir si us plau???
En aquest punt és quan, mort de vergonya demanaries, aspirines i dentifrici i fins a una millor ocasió...



La cosa de les tres "S", (sun, sand and sea), del titular la trobareu explicada a l'entrevista.






l'agenda:
LLORET
20.00. Casal de l'Obrera. Concert de guitarra espanyola a càrrec de Bernat Padrosa i del Barcelona Duo de Guitarra.
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Flama de Farners.
Exposició de pintors lloretencs. Antic Ssindicat. Fins al 15 de juliol.

Blanes
Festes del barri de Valldolig.
Fira d'artesania al passeig de la Mestrança.
II Jornades gastronòmiques del suquet de peix de Sa Palomera. Fins al 12 de juliol.
Nits de lluna plena, al Jardí Botànic Marimurtra.
Fons d'art, pintura. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 17 de setembre

Tossa de Mar
22.00. Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. Actuació de l'orquestra Clau de Sol.
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost.
Més aprop, arquitectures de dins, de Laia Bedós. Galeria Joan Planellas. Fins al 28 de juliol.
Obra de Jaume Oates. Museu municipal. Fins al 30 de setembre

"La decisió anunciada pel PSC, que molt probablement també seguirà CiU, obre les portes al fet que si impera la més mínima coherència dels diputats s'aboleixi un vegada per sempre la festa de la crueltat."

"El Tour ha estat una festa, però són les nostres proves les que han de convertir-se en motors d'afició."



Si a aquesta frase que he posat li traieu la paraula retòrica hom creuria que el sr. Porta Perales per fi se'n ha adonat de que no es pot anar pel món reivindicant segons quines coses, en aquest cas més espai pel cotxe... però tampoc es pot esperar res més d'un element així que crec que va sempre a contracorrent per tal de donar conversa, (com en Jose a les tertúlies futboleres o en Tomàs els dies que baixa...)


"El conveni estava en negociacions des del mes de gener i l'han signat les empreses Condis, Caprabo, Miquel Alimentació, Lidl, Bon Preu, La Sirena, Sorli Discau i Eco Veritas."
Si el conveni té repercussions en els supermercats d'aquí llavors sí que ens quedarem sense empleats doncs ja ara estan sota mínims.
Una anècdota i em sap greu que sempre li toqui al Caprabo però és a on paro per pujar cap a casa.
Ahir a les 5.30h de la tarda, (poso l'hora doncs no sembla pas que igui hora de canvi de torn dels empleats), doncs ahir 10 de juliol en plena temporada en el Caprabo anant cap a Tossa només hi havia dues caixeres. Com que hi ha uns bonics i nombrosos rètols on es diu que i tens tres clients davant, i n'érem molts més), pots demanar que obrin més caixes, així ho vaig fer, i la resposta va ser que no hi ha més personal. Davant la simulació d'arrencar un d'aquests cartells de propaganda falsa va obrir l'encarregada... tot i això encara a cada caixa van quedar molts més de tres fent cua...
Per cert en plena època de fruita a casa nostra i a les Espagnes els melons que venen són de Brasil i no pas els melons de Gàlia o Cantaloupe, no, els melons de tota la vida !!!


Si la llei es publica abans de que acabi l'estiu el xinès del carrer sant Pere a lo millor encara tindrà temps de vendre una escombra, ( a lo millor ja ha obert doncs ara fa dies que no hi passo): "Una de les modificacions és que suprimeix l'autorització prèvia en la venda automàtica,"

"el patró crida el mariner: «Ja sents la flaire de la gamba? Jo et dic que almenys n'hi ha 12 quilos! Encara no veus vermell?»"
Ja fa anys també em vaig embarcar en un quillat que anava a la gamba, tal com s'explica en aquest article; sempre avia pensat que sortiria una xarxa vermella plena d'aquests animalons, en aquells temps agafar-ne 100 quilos tampoc era tant rar; quant la xarxa va a ser a bordo no es veia res més que fang, plàstics i llaunes i això que com el relat d'avui érem com a mínim a 20 milles d'en terra. Llavors amb manegues es va anar traient el fang i a ma els plàstics i demés rampoines i tot per la borda fins l'endemà...














En aquest foro dedicat a la fotografia hi he trobat aquesta bonica foto feta des de l'entrada de Serra Brava:

Del BOP nº 131/0 d'ahir del que no us vaig poder posar res dons se'ls hi havien enganxat els llençols, per nosaltres hagueren pogut continuar dormint doncs de la cosa més aprop que parlen és quelcom d'Hostalric...