escriu-me
My Photo

diumenge, 21 de juny del 2009

Sant Lluís, diumenge 21 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (




Un xic més avall en podeu trobar una altra del mateix Sr. Jover, en el Periódico, ( gràcies Joan per la troballa...), on parla exactament del mateix però amb un altra redactat, tant o més interessant...




Un 5% més de votants però que no podran pas ser elegits... "L'article 13.2 permet votar als estrangers originaris dels països amb els quals Espanya té un acord de reciprocitat, però no ser escollits."

El sr. Xuclà en aquest tema té més raó que un sant... Us imagineu si els nostres conciutadans de la Índia que porten moltíssims anys entre nosaltres poguessin votar?... no creieu que els nostres polítics se'ls mirarien de diferent manera ?
Demanem integració i no els permetem exercir el dret d'escollir qui els ha de manar...
El sr. Xuclà avisa que aquest 5% de recents autoritzats encara no se sap quin nom escriuran a la seva papereta:
"Compte amb aquesta dada a l'hora de calibrar les previsions de les properes municipals."



"Les ajudes a establiments comercials tenen com a objectiu la millora de la qualitat dels comerços i parades del mercat diari, afavorir la nova creació o la renovació total i adequar els establiments a l'ús de les tecnologies."
Fins aquí el què... el qui és: l'Ajuntament de Palafrugell.



"rock, pop, punk, jazz, hip-hop o break dance, fins a música clàssica, cant coral, etc"


El refrany del dia:
A l'estiu tota cuca viu.
Avui a part de Sant Lluís i ser el dia més llarg del any, comença l'estiu... De fet ha començat aquest matí a tres quarts de vuit.







L'article parla de forans, Gordon Brown, Poulidor, però la reflexió que en fa és universal i segueix un xic allò del "Principi de Peter", aquell que un bon aprenent es converteix en un bon mecànic fins que el fan encarregat i no serveix: "Ara sembla que el segon, el vice, el medalla de plata o el finalista són perdedors. Ni pensar-ho. Sempre seran els primers si saben quedar-se, ben quiets, en segon lloc."


"La intenció del consistori és externalitzar serveis"


nteressant article: "El missatge és clar: un jardí sostenible i dissenyat per consumir poca aigua no està renyit amb l'est`ètica i el goig visual però significa assumir la necessària actitud de respecte envers el medi ambient"I si encara hi vols aprofundir un xic més en la cosa dels xerojardins, aquí hi trobaràs un altre article molt complert: http://issuu.com/jcarmonaespinosa/docs/xerojardins


El Sr. Jover es fa una pregunta ben assenyada: "¿Quin dia veurem un programa de televisió fet pels habitants del territori, amb el dia a dia de la gent que lluita per conservar els paisatges?"




Per respecte als que aquí ens volen encolomar l'heliport no hi posaré cap comentari... ;-)






"La mayoría de los ardaleños nos vinimos a Blanes. Se vino el primero y al final fuimos unas 800 personas las que lo hicimos, de un pueblo que podía tener como unos 1.500 habitantes. Dicen que el primero se vino andando".