escriu-me
My Photo

divendres, 12 de juny del 2009

Divendres, 12 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui divendres:
========================
========================

Aquest diumenge:



"El regidor d'Urbanisme, Carles Gibert (CiU), ha anunciat que el govern pretén que la fundació accepti mantenir el terreny com a zona d'equipaments privats per al Marimurtra amb una edificabilitat de 4.ooo metres quadrats de sostre per a la construcció de magatzems de llavors, laboratoris o altres espais científics."

Excuses de mal pagador les del sr. Lillo doncs eines legals en té i sinó mireu un xic més avall el BOP d'avui com l'Ajuntament de Lloret ho fa subsidiàriament (mireu-ho doncs hi ha curiositat inclosa en l'anunci... una pista: Santa Cristina altra vegada missing)

L'article fa un xic de befa de l'informe de Greenpeace en que s'anunciava que amb el canvi climàtic Blanes ho pot passar malament per l'augment del nivell del mar i la befa ve pel costat del plaç previst per la desgracia, 800 anys: "L'únic que en aquesta data no tan remota potser encara no s'haurà acabat del tot serà la Ciutat Esportiva".
Quasi tots els mitjans s'han fet ressò d'aquest informe doncs la dada de la desaparició de pobles a la Costa Brava era molt cridanera, i és un llàstima doncs la gent al veure 800 anys els ha servit per obviar la resta del document i menysprear els efectes reals i ja actuals del canvi climàtic...

la nau número 4 del polígon industrial de Blanes, situada darrere la benzinera Agip."



Caldria recordar que des del 15 de març i fins el 15 d'octubre està totalment prohibit fer foc dins l'àmbit de cap àrea forestal ni en els 500 metres al voltant i que en aquests espais tampoc es podran llençar coets ni focs d'artifici de cap mena...
Ho diu l'article 15 del decret 64/1995 i els cossos de seguretat haurien de vetllar perquè això es complís i no sempre ho fan...


Com a casa nostre, els més beneficiats per aquests plans expansius són els cartellistes que amb els "es ven/es lloga" s'estan folrant...


En aquest cas, i sense que serveixi de precedent, va prevaldre "el fi justifica els mitjans" i no sempre és bo... per no dir quasi sempre dolent...

El sr.Fàbrega es gastrònom i professor "de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera (dirigit per SERHS) de la Universitat Autònoma de Barcelona"





Era l'editorial que us posava ahir on hi podíem llegir: "A més de plorar i parar la mà, podrien fer una mica d'autocrítica, com recomana el president de l'Instituto de la Empresa Familiar, que els recorda que han invertit molt més en especulació que en indústria."

Parla de les botigues minoristes que el grup de càrniques Vilaró esta obrint...





Si realment la Comissió Europea arribés a estimar la denúncia de SOS Lloret per no haver-se fet l'estudi d'impacte ambiental previ que n'era preceptiu, les raons del sr. Valls recordarien un xic l'estruç que enterra el cap tot donant les culpes als altres, doncs en darrer terme ni la Generalitat ni l'Estat en re-ferien el POUM, sinó que hauria de ser Lloret qui hauria de començar tot el procés de cap i de nou... i tot per no fer les coses com calien, quan calien...

"El projecte de dinamització es començarà a executar en el de Can Carbó."

"Per a posar-se en contacte amb l'associació, poden trucar al telèfon 972 36 13 12 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça joseluis.sanchez.solete@hotmail.com."









Es tracta de l'edicte per comunicar a propietaris il·localitzables de finques afectades per una servitud forçosa de pas per tal de que l'Ajuntament a través de la corresponent empresa contractista, executi els treballs de manteniment de franges perimetrals per a la protecció d’incendis forestals."
Ja fa dies en sortia un altra en el mateix sentit i jo el destacava per la curiositat que suposava que l'Ajuntament no pogués localitzar l'avi del alcalde en funcions sr. Codina o tampoc la mateixa Obreria de Santa Cristina; avui continuen les curiositats, com que busquen la Sra. Roca Grossa o el Sr. Mont Lloret:
Sr/a. MONT LLORET, titular de la parcel·la
amb referència cadastral núm 300020 de la
urbanització MONT LLORET de Lloret de
Mar.
-Sr/a. ROCA GROSSA, titular de la parcel·la
amb referència cadastral núm 1200023 de la
urbanització ROCA GROSSA de Lloret de
Mar.

Però el que m'ha cridat més l'atenció es que així com l'altra vegada donaven per il·localitzable l'Obreria de Santa Cristina avui en donen per desaparegut l'Obrer Major:
Sr/a. EUROS SA, titular de la parcel·la amb
referència cadastral núm 1200006 de la
urbanització MAS ROMEU RESIDENCIAL
de Lloret de Mar.

Ja cal que el dia que se'ls hi hagi de comunicar quelcom del PEIN de Santa Cristina
m'ho diguin i ja els hi faré saber jo...
;-) ;-) ;-)