escriu-me
My Photo

dijous, 11 de juny del 2009

Dijous, 11 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquest proper dilluns dia 15:
"Es tracta d'un acte que se celebrarà el dilluns que ve en el Teatre de Blanes, (8.30h), per a denunciar per cinquantena vegada, (aquesta vegada en obert), el tema de Pinya de Rosa... ja destrossat!!!

Des de l'Associació Pinya de Rosa estem intentant de totes maneres que el fiscal de Medi Ambient ho inclogui en la seva agenda; en la nostra particular opinió, hi ha indicis més que evidents de delicte ecològic per part del Dep. de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, (encara que costi de creure).

Cal crear jurisprudència en aquesta matèria, doncs moltes vegades la disfunció entre les recomanacions, les polítiques internacionals, el que parlen els nostres polítics i la realitat, és tot un abisme."


Crec que dilluns, a la mateixa hora, també hi haurà Ple a l'Ajuntament de Lloret; de totes maneres sempre el podem gravar si és que volem anar a Blanes a aquest acte de Pinya de Rosa, doncs el nas em diu que pot ser molt interessant... (el Ple de Lloret no sé de què anirà doncs encara no se'n coneixen els temes..., sé que ICV-EUiA presenta una moció per tal que en el pressupost municipal de l'any vinent s'hi habiliti una partida per a la construcció d'una nova escola bressol.)


"Aquesta nova zona acollirà dos dels equipaments culturals més importants de Lloret de Mar: el nou teatre municipal i la masia de Can Saragossa, seu de patrimoni cultural, entre d'altres, i futura subseu del Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC)."

"Afirmen que durant el curs vinent 2009-2010 seran un total de 141 nens els que no disposaran de plaça a les escoles bressol municipals"




"aquests llacs podrien actuar com sistemes d'alarma primerenca davant de microorganismes colonitzadors", segons Casamayor.

Tot i ser un simulacre si es descuiden foten foc al poble: "Dels tripulants que anaven a bord, un va resultar ferit per traumatisme. Així mateix, un dels mariners del Club de Vela va resultar ferit per inhalació de fum"

"denuncia que el govern (CiU) ha talat una acàcia de 20 anys que va nèixer de forma espontània a la sorra de la platja de la Mar Menuda"

La regidora de CiU na Mª Teresa Moré



"Les platges de tot el litoral gironí poden arribar a recular fins a 70 metres."
Els del "Loco Beach" ja han entrat en converses amb l'Ajuntament per si quan passi els deixen posar una terrasseta davant l'església, però el mossèn ja s'ha afanyat a dir que d'això res, que la terrassa la posa ell...



"Una subvenció de la Diputació de Girona"








l'agenda:
LLORET
19.00. Roca d'en Maig. Actuació de la banda Spielmannzug Osterhofen.
Exposicions:
Obres de Rodolfo Tur. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 18 de juny
Mostra de l'escola Neus Dalmau. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 23 de juny

Blanes
16.30. Teatre de Blanes. Desfilada de vestits de paper i balls.
Exposicions:
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 23 de juny Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
La missió arqueològica del 1907 als Pirineus. Casa Saladrigas. Fins al 24 de juny
AFIC 2008/09, recull de fotografies presentades a la lliga social d'AFIC. Casal cívic Can Borell. Fins al 30 de juny
Parlem-nos. Biblioteca comarcal. Fins al 12 de juny
Pintures de Paco Ferrando. Galeria L'Arcada. Fins a l'11 de juny
Mostra de fotografies de l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. Casal cívici Can Borell. Fins al 30 de juny.

Tossa de Mar
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost

"A més de plorar i parar la mà, podrien fer una mica d'autocrítica, com recomana el president de l'Instituto de la Empresa Familiar, que els recorda que han invertit molt més en especulació que en indústria."

Avui pot ser un bon dia per adoptar un gos;
En el Centre d'Acollida de la Selva a Tossan'hi ha molts,
segur que hi trobareu el que busqueu.

Feu-hi una ullada AQUÍ





"Miquel Joancomartí, membre del Xino Xano, explica que no és una cobla tradicional, sinó que aposta per una escenificació més moderna, actualitzada, amb espectacle inclòs. Afegeix que això suposarà discrepàncies de criteri, però que "s'ha de veure". "



"Quim Daban, arxiver municipal, exposa que, a més d’un pergamí de l’any 1001, també custodien manuscrits del segle XVI i XVII o bé imatges de principis del segle XX."


Escolta AQUÍ Salvador Maneu, secretari general de Càritas


"Ja existeixen ciutats, com ara Barcelona o Lleida, que compten amb ordenances municipals que prohibeixen l’exhibició d’animals en espectacles de circ, per considerar-los cruels i antieducatius."
Si us plau polítics lloretencs: feu-hi quelcom...




"Aquest curs constarà de 9 sessions teòriques de tres hores, que es faran al matí, i de dues sortides pràctiques.
La UB i la UdG convalidaran l'assistència a aquest curs com a dos crèdits i mig de lliure elecció."





<


span style="font-weight: bold; color: rgb(255, 204, 153); font-style: italic;font-size:100%;" >"Un grupo de científicos del Centro de Estudios Avanzados de Blanes del CSIC (Gerona) analizó las bacterias presentes en el agua de los lagos del Observatorio Limnológico de Pirineos y las comparó con las encontradas en muestras de polvo del desierto de Mauritania."



No em deixa veure els continguts dels pdf, tenen 0 bytes (6.47h); us poso de totes maneres els links, a lo millor vosaltres teniu més sort...







Almacenes Juanola, SA de Lloret de Mar del c. Sant Pere, 26-28
Sinophos Group Lloret, SL de Lloret de Mar del c. Francesc Cambó, 15
Víctor So Professional,SL de Lloret de Mar de l'av. Vila de Tosa, 50-52