escriu-me
My Photo

diumenge, 7 de juny del 2009

Diumenge, 7 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Senyors de l'Ajuntament !!! altra vegada un circ AMB ANIMALS a Lloret...
Fins quan pensen continuar permetent aquesta tortura i sofriment...???

Divendres, després de posar-vos aquest crit, un dels regidors de l'oposició se'n desmarcava del "Senyors de l'Ajuntament" tot dient-me: "NO ENS POSESIS A TOTS AL MATEIX SAC.
QUI DONA PERMÍS, O NO, PER INSTALAR UN CIRC, ÉS L'EQUIP DE GOVERN (CIU I PP) , NO, TOTS ELS "SENYORS DE L'AJUNTAMENT".

I la veritat és que tenia tota la raó, però també li he de dir que m'agradaria que des del Ple, (o per part de l'equip de govern o de l'oposició, i millor encara si és per consens de tots), es promogués una iniciativa encaminada a prohibir qualsevulla espectacle amb animals a la nostre vila,tal com han fet ja d'altres Ajuntaments...
Vinga ànims i si és en el proper Ple encara millor...
és una crueltat i a la nostre vila no l'hem de permetre !!!






"En el programa de la Costa Brava, allò no era la Costa Brava, sinó el litoral de Begur i Palafrugell"

"Ara, quan el terror actiu ja no té sentit a l'occident, i no és un bon negoci, s'opta pel terror passiu: fes el que et dic perquè si fas el contrari no seràs feliç. Som com robots, milions de robots que treballen a les ordres d'una minoria. On ets llibertat? T'estic buscant."

Fins ara sempre havia sentit els/les anti-avortistes encarar el problema des de la vessant ideològica del dret a la vida, però aquesta blanenca ho fa des de la de la lletra petita del prospecte que acompanya tot medicament: " Les autèntiques feministes, no voldrien les píndoles del dia després (PDD) perquè provoquen insuficiència hepàtica, vòmits, sagnat vaginal, vertígens, dolor abdominal, diarrees, i increment del risc del càncer de fetge i pàncrees, entre altres coses."
També en fa una predicció de com se sentirà si decideix tirar endavant amb l'embaràs: "més alegre, amb més vitalitat, més capacitat de treball, més intuïtiva, amb la ment més desperta.." Aquesta darrera consideració em recorda un judici al que vaig assistir on un treballador recorria una sanció de l'empresa. Abans d'entrar a judici les dues parts es van posar d'acord en rebaixar les respectives peticions; llavors l'advocada del treballador, aprofitant que aquest havia anat al lavabo, es dirigeix a l'altra part tot felicita-los per l'acord dient-los que amb aquella predisposició que havien tingut al rebaixar les pretensions acabaven de guanyar un empleat, que a partir d'aquell moment el seu representat seria "més alegre, amb més vitalitat, més capacitat de treball, més intuïtiu, amb la ment més desperta.." ; van faltar tres segons perquè la cosa quedés confirmada: l'empleat va tornar del lavabo, la seva advocada li va comunicar l'acord i ell va li va dir al seu patró: "no em miris mai més la cara, no em dirigeixis mai més la paraula,..." ... "sort" que l'acord ja estava firmat...

" les empreses familiars es van convertint en més inestables a mesura que van creixent, si no és que s'hi posin factors estabilitzadors"

La consideració d'aquest senyor és boníssima i em serveix per ratificar que efectivament la portada dels porcs cap els escorxadors tal com s'està fent és d'una crueltat infinita: amuntegats dins un camió, per l'autopista en ple hivern o esperant en un pàrking d'un restaurant de carretera a ple sol d'estiu a que el conductor acabi la darrera gota del carajillo...
Però també la reflexió d'aquest caçador, quan ho compara amb matar un senglar lliure, em serveix per pensar quin bon cor ha de tenir per fredament disparar contra un animal que corre lliure pel sol fet del plaer de matar per matar i així apaivagar el crit del seu maleït ego...


Ahir fent referència on es faran les proves de selectivitat sortia que a Figueres; si fullegeu un xic els diaris comarcals veureu que Figueres genera tres vegades més de notícies que Lloret/Blanes/Tossa junts...; i jo em pregunto: que cony té figueres que no tinguem nosaltres si per població li passem la ma per la cara...

Ahir l'amo, (el sr. Gaspart ?), feia els cafès...

Els que sabien idiomes van estar informats en tot moment del que passava: "la tripulació només va explicar la situació en anglès i no va usar ni el català ni el castellà"

Tranquis gent de Fenals i Santa Cristina que d'on parlen és de les rieres de Platja d'Aro amb aquests noms...




" Al conjunt de Catalunya hi ha 354 càmpings, que sumen un total de 240.983 places. A les comarques gironines hi ha 144 càmpings, amb un total de 116.054 places"

De vegades jo pregunto pel traçat previst per la variant que diuen ens ha de portar cap a l'autopista doncs hi ha dies que sembla quelcom com de imminent i a mi m'agradaria saber per on lavolen enquibir, però pel que sembla sortir d'aquesta notícia el debat de per on passarà no esta obert doncs la cosa va per llarg i sinó mireu la relació dels projecte pel 2015:
ELS PROJECTES PRINCIPALS DE LA 1A FASE (2015):
Desdoblament de l'eix transversal
Calçades laterals C-58 Barberà del Vallès-Terrassa
Eix diagonal Vilanova-Manresa
Desdoblament B-500 pel túnel de la Conreria
Eix Barcelona-Cerdanyola-Sabadell-Terrassa (Tercer carril C-58 i porta sud de Terrassa)
Alternativa actual traçat N-II Montgat-Arenys
Desdoblament B-224 Martorell-Vallbona d'Anoia
Ronda oest Sabadell
Segon túnel de Vallvidrera
A-7 de Castelló a Abrera
Connexió AP-7 i A-2 a Castellbisbal
Accessos al port i l'aeroport de la ronda Litoral
Quart cinturó (B-40) de Terrassa a Granollers


l'agenda:
LLORET
XVIII Encants populars i mercat de l'ocasió, mercat del rastro, a partir de les 10.00, a la plaça Pere Torrent.
Concentració de Harley Davidson, a la Roca d'en Maig, passeig Marítim, passeig Veredaguer i pàrquing de la plaça de la Sardana.
Exposicions:
Obres de Rodolfo Tur. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 18 de juny.
Mostra de l'escola Neus Dalmau. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 23 de juny.

Blanes
10.00 a 14.00. Passeig de Dintre. VI Marató de jocs de taula.
12.00. Passeig de Mar. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Genisenca.
18.00. Teatre de Blanes. L'Orquestra Jove de la Selva presenta 10 anys fent bategar la música.
19.00. Centre Catòlic. Actuació de Gemma Corrales, flauta, i Arturo Domene, piano, que presenten Honami.
Festa del barri Mas Florit.
Exposicions:
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 23 de juny
Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
La missió arqueològica del 1907 als Pirineus. Casa Saladrigas. Fins al 24 de juny.
Parlem-nos. Biblioteca comarcal. Fins al 12 de juny.
Pintures de Paco Ferrando. Galeria L'Arcada. Fins a l'11 de juny

Tossa:
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost

Vidreres
18.00. Casal de jubilats. Ball a càrrec de Parry.

"De fet, quan els productes financers tenen noms de difícil comprensió per al client normal i no iniciat en el llenguatge dels pretesos professionals, ja convé desconfiar i llegir atentament la lletra menuda."

Avui el fill de "can Carbasseres" va fort, (si passeu per Olot acoste-us`hi a la pastisseria de "can Carbasseres" a comprar una coca de greixons o un tortell de matafaluga; a part de la qualitat incontestable, amb un xic de sort us ho despaitxarà una lloretenca, la Judit); doncs deixant aquesta cita gastronòmica deia que avui el sr. Vilanova va fort: "Els stars que conformen TV3 han passat dècades autocomplaent-se. Fins i tot en els programes d'humor, que la crisi convertirà en patètics, el llagoteig entre professionals del medi és lamentable. Les conseqüències d'aquesta dinàmica és la consolidació de clans personalistes. Públic i privat es confonen. I la llibertat d'expressió se'n ressent."

"La paradoxa del cas és que aquest programa sobre el rock i la tercera edat és l'únic programa sobre rock que existeix a TV3. Per què no es pensa a buscar i dissenyar programes específics per als joves com ara Sputnik o Arsenal, que varen fer un paper clau al començament de la cadena?"

De vegades hi han titulars que de les paraules que el conformen només s'entenen els articles i les preposicions, i aquest n'és el cas. De totes maneres l'articulista ja se'n fa càrrec hi ho explica: "No és que l'especialista en digui panícules perquè no li'n deixen dir flims, sinó que diu panícula perquè se'n diuen així, perquè, segons m'expliquen, una panícula és una inflorescència composta formada per un eix amb branques de tipus racemós, que es ramifica en altres eixos que formen altres raïms. I així anar-se ramificant."




"El rugido de estas máquinas es capaz de despertar el espíritu más aventurero de los años 70."
L'altra dia jo demanava que els hi fessin controls de soroll i un bon amic em va escriure criticant-me que els estes fent propaganda si són uns masclistes empedreïts i que només cal veure el pòster amb què s'anuncien... Jo el pòster no l'he vist però reclamar-ne que els facin controls de soroll no crec pas que sigui fer-los propaganda... Ja posats de "paso" que els miren el tub d'escapament que aprofitin i els facin bufar per veure quantes birres porten...
A la notícia hi ha aquest
vídeo: