escriu-me
My Photo

divendres, 29 de maig del 2009

Divendres, 29 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Es farà un seguiment de les propostes que es varen plantejar en l’anterior jornada i farem un pas endavant amb la comarca de la Selva per tal de dissenyar productes relacionats amb el turisme actiu i de natura, com el Lloret Nordic Walking Center, una modalitat esportiva que consisteix a caminar amb uns bastons especials i que actualment té molts seguidors al nord d’Europa.
A partir de les 9.30h a l'hotel Santa Marta



Del diari d'ahir, que no vaig veure, i si no ho poso em maten, (així van veure el Barça en EL PUNTET):El món gira al ritme del Barça



La presentació no solament es fa als jardins de Santa Clotilde sinó que també els jardins sortiran en un dels cupons
No intenteu pas imprimir-vos el cupó de la foto doncs amb aquest número tant rar no crec pas que surti...


Que l'administració intenti cobrar com sigui un deute ho trobo be, però que d'això se'n faci noticia perquè la persona és molt coneguda a Lloret ho trobo molt desafortunat, sobretot perquè l'ordre es produeix "després que l'organisme recaptatori hagi intentat posar-se en contacte per mitjà del correu ordinari de forma infructuosa", i ja sabem com funcionen aquestes maneres de posar-se en contacte" doncs no fa massa ja us posava que el nostre Ajuntament publicava un anunci en el BOP per localitzar l'avi del nostre actual alcalde sr. Codina doncs no el trobava, així com tampoc trobava com parlar amb l'Obreria de Santa Cristina i també ho posaven en el BOP.
El "wanted" en aquest cas d'avui va dirigit al "
a l'exportaveu del PSC a Lloret, Gregori Elorza" i la veritat és que el titular, que no és el que us poso sinó: " Inicien el procés per embargar l´exportaveu del PSC a Lloret", són ganes de fer mal...

"en el el CEIP Quatre Vents de Blanes"


"No he conegut la qualitat de la sanitat pública fins que l'he necessitada de veritat."


Si no els hi posen pas per la part de dins dels nínxols ja m'explicaran com s'ho faran els pobres morts per llegir-ho...











"A Catalunya existeix la resolució 245/V del Parlament segons la qual «el Parlament de Catalunya constata la necessitat que les administracions competents adoptin les mesures necessàries per suprimir els obstacles reglamentaris que impedeixin la pràctica del nudisme.""

'agenda:
LLORET
20.00. Sala de Plens de l'Ajuntament. Xerrada-col·loqui sobre fibromiàlgia, en motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones.
Blanes
20.00. Local social de Ca la Guidó - Mas Carolet. Relacions afectives. Estimació i maltractament, com s'enten?, amb la intervenció d'Aurora Mérida, presidenta de la Plataforma de Dones de Blanes, i Carme Guasch, psicòloga del Servei de Suport Psicològic per a dones que pateixen violència.
22.00. Capella de l'Esperança. Actuació del quartet de guitarres Camera XXI, amb Marta Casas, Núria Cervantes, Judith Clivillé i Maria Umbert. Dins el XVIII Cicle de concerts Música a l'Esperança.
Exposicions.
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 23 de juny.
Bòsnia & Hercegovina. Un país per resoldre, fotografies de Marc Llach Pagès. Casal cívic Can Borell. Fins al 5 de juny.
Mostra de treballs del curs d'educació vial. Sala d'exposicions M. Luisa Garcia Tornel. Fins al 29 de maig.
Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost.
La missió arqueològica del 1907 als Pirineus. Casa Saladrigas. Fins al 24 de juny.
Tossa de Mar
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost.
Vidreres
18.00. Casal del jubilat i pensionista. Berenar ball amb l'actuació de Chus.


EL MANIFEST de la Plataforma en Defensa del Ter:"Compliment de la llei 15/1959 pel que fa a les demandes del Baix Ter, en especial els cabals necessaris per al rec agrícola i manteniment de les funcions ecològiques dels recs històrics.
Compliment del pla sectorial de cabals de manteniment de les conques internes de Catalunya en tots els punts d'aforament.
Disminució dels volums d'aigua del Ter transvasada a Barcelona equivalent a l'aportació de noves fonts de subministrament, com ara dessalinitzadores.
Limitació progressiva en sis anys (2009-2015) dels cabals màxims transvasables, que parteixi d'una derivació màxima de fins a un 50% de les aportacions mitjanes de la conca el 2009.
Atorgament de les concessions d'aigua als regadius, establertes en la llei 15/1959
Establiment de compensacions econòmiques pels danys causats al Baix Ter (mediambientals, relatius a les activitats socioeconòmiques) pels incompliments de la llei 15/1959 durant el període 2004-2008. A partir del 2009, establiment de compensacions econòmiques pels cabals transvasats. Els beneficiaris d'aquesta compensació haurien de ser els ajuntaments i els sectors econòmics afectats pel transvasament. La compensació s'hauria d'invertir a corregir els esmentats impactes negatius (modernització de regadius, recuperacions dels aqüífers...)."




El sr. Ayats es queixa de la quantitat d'anuncis en la retransmissió del partit del Barça"pantalletes, en què no s'acaba veient res, per inserir publicitat, massacrar amb la repetició de promocions de programes de la cadena, per exemple" i fa una proposta que m'agrada: "Tan difícil és deixar neta la pantalla i una pista per veure el partit només amb so ambient?"





"a partir de les 20 hores, a la sala d’actes de l’ajuntament."



Escoltar AQUÍ Alba Garcia, directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista






Aquesta notícia només està accessible per a subscriptors o be a l'edició en paper.


per cobrir una
plaça d’Agent de la Policia Local,
ADMESOS:
FERNANDEZ BELON, PEDRO ALEJANDRO
GONZÁLEZ DÍAZ, DAVID
RUIZ TRIBALDO, IVAN
TORRES DÍAZ, MANUEL


Expedient: 005078/2008
DNI: B17548519
Titular: Blankemar music, SL
Import: 750 €



per portar a terme l’activitat d’aparcament privat
de vehicles situat al carrer Orient núm.86,


Projecte executiu per a la construcció d’un
magatzem de producte acabat en el marc del
projecte d’ampliació i millores a la planta de
compostatge de FORM de la Selva


concessió de
les ajudes de menjador escolar pel curs
2009/2010








"de col·laboració entre l'Ajuntament de Tossa de Mar i l'Agència de Protecció de la Salut per a la prestació dels serveis mínims de protecció de la salut de competència local."